OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Bir üyenin yazdığı gibi gay olmasın umarim öyle değildir.Ama birşeyi merak ettim siz nişanliyken ne yaptınız ne konuştunuz

Dogru gercekten. Kendime acıyorum sadece

Kocaniz gay olabilir, yeni evli adamin bu halde olmasi mumkun degil.
Sanmam
Ne yapacaksiniz boyle devam mi edeceksiniz bir omur boyu? Sizin kocaniz tam bir kutuk, yontulmakla bile adam olmaz. Kendinize bu hayati reva goruyorsaniz devam edin.
Aynen kütügün ta kendisi. Kendime hic reva gormuyorum boyle bi adam bana layık deil ama napıcam bilmiyorum bende

Kesinlikle boyle bi hayat istemiyorum

Cok haklisin kendi hayatimi kendi ellerimle mahvettim

Aekadaslarinin yaninda. Beni ciddiye almiyoki ciddi konusuyorum dalgaya vuruyo

Cikip gezemiyorum iste istemiyo
Baya baya hizmetçi almış sizi.
Evden çıkmanız neden sorun oluyor?
Bir şeyler duyarsınız görürsünüz diye mi korkuyor acaba?
Kesin bir şeyler karıştırıyor.

Herkes oyle dedigine gore vardir bi bildiginiz diyorum cocuk olmuyo zaten ama yinede korunmaya baslicam
Valla tatlim senin hayatin ister korun ister korunma sadece sunu bil cocuk olunca cok daha kotu olacak hicbir sey duzelmeyecek..
Ben olsam o nasil kendine bir hayat kurmus bende kurardim..
Kusura bakma ama.seni hizmetci niyetine kullaniyor..
Yemegi olsun temizlik olsun cinsellik bile beklemiyor senden..

Sadece cinsellik istediginde sarilmiyo bama bu yeterli bi sebep deil tabiki

Bnede oyle dusunuyorum artık

Istemiyorum tabiki
E tamam sen o zaman otur evde onu bekle ne diyelim ki..
Gelince yanina kivrilir yatarsin oyle uyursunuz..
O gezer tozar hayatini yasar sende oyle cocuga bakarsin temizlik utu yemek artik ne olursa evde takilirsiniz.. ara sira parka cikarsiniz filan....zaten evlilik dediginde tam olarak bu..
Erkek dedigin istedigini yapar ama kadin oldu mu susup oturacak esinin kolesi olacak..size mutluluklar..

Sadece cinsellik istediginde sarilmiyo bama bu yeterli bi sebep deil tabiki
Sevildigini hissetmek ister insan. Belli ki siz hissetmiyorsunuz. Ne hissediyorsaniz da dogrudur. Cunku sevgi emektir. Iliskinize evliliginize emek harcamiyorsa biterse biter gozuyle bakiyorsa sevmiyor demektir. Ve siz sadece uzatmalari oynarsiniz. Sevgisiz yurumez cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…