- Konu Sahibi Deliidivane
-
Bir üyenin yazdığı gibi gay olmasın umarim öyle değildir.Ama birşeyi merak ettim siz nişanliyken ne yaptınız ne konuştunuzBu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.
Dogru gercekten. Kendime acıyorum sadeceBu evliliğin iyi yanı ne?
İlgi yok
Sevgi yok
Cinsellik zoraki.
Evliliği ayakta tutan bu 3 ü zaten.
Üzgünüm ama sizi hizmet için almış. Evlenmek için evlenmiş. Evi çamaşırı temiz, yemeği hazır.
Gençliğinize yazık.
SanmamKocaniz gay olabilir, yeni evli adamin bu halde olmasi mumkun degil.
Aynen kütügün ta kendisi. Kendime hic reva gormuyorum boyle bi adam bana layık deil ama napıcam bilmiyorum bendeNe yapacaksiniz boyle devam mi edeceksiniz bir omur boyu? Sizin kocaniz tam bir kutuk, yontulmakla bile adam olmaz. Kendinize bu hayati reva goruyorsaniz devam edin.
Gundelik seyler evlenince napcaz nasil olucaz cinsellik konulariBir üyenin yazdığı gibi gay olmasın umarim öyle değildir.Ama birşeyi merak ettim siz nişanliyken ne yaptınız ne konuştunuz
Herkes oyle dedigine gore vardir bi bildiginiz diyorum cocuk olmuyo zaten ama yinede korunmaya baslicamne bencil adam.
sakın çocuk yapma.. bundan 5 sene sonra yine aynı durumda olcaksın çünkü. bu sefer artık sevgin de bitmiş olacak.
Kesinlikle boyle bi hayat istemiyorumCocuk yapma sakın inan daha kotu olur her sey..
Tamam seviyorsun ama karsi taraf seninle ayni duygulari paylasmiyor ya da senin kadar hissetmiyor bir seyler..
Gercekten hayatin boyunca boyle bir hayat mi yasamak istiyorsun? Bana kalirsa bunun kararini vermelisin once..
Cok haklisin kendi hayatimi kendi ellerimle mahvettimYa nasil hayatlar bunlar , nasil iliskiler
Sevgili olmadan, tanimadan, hicbir sey paylasmadan nasil evlenebiliyorsunuz?
Nasil bir olay bu cidden anlayamiyorum
Kusura bakmayin , adam evlenmek icin evlenmis , sevdigi icin degil
Neticede evli , sevisiyor ,camasiri yikaniyor , yemegi yapiliyor , tek derdi buymus
Nasil kabulleniyorsunuz boyle hayatlari , neden kendi hayatlarinizi mahvediyorsunuz yazik yahu
Aekadaslarinin yaninda. Beni ciddiye almiyoki ciddi konusuyorum dalgaya vuruyosen kocanla akillica konus cnm cok ciddi bi sekilde ne sıkıntısı var ogren cinsellik de senin zorlamanla ise sikinti yani bence konus acikca aklina ne geliyorsa de cok ciddi ol ama ben ciddi bi sekilde konuscam de mesela sen grupta bizimle yazisiyorsun eşin nerede o arada ne yapiyor
İcinden gelsin istiyorum ama gelmiyo iste . Sorsan seviyo. Ama sözde deil hareketlerden belli olur sevgiBöyle ömür geçmez arkadaşım, üzgünüm ama geçmez. Sevgi dilenilerek yaşanmaz.
Cikip gezemiyorum iste istemiyoAyrica o arkadaslariyla gezerken sen ne yapiyorsun?
Sende cik gez..suslen gez..evde oturup onu bekleme cek kendini birliktelik bile isteme...
E sen istiyor musun ki sensiz gezmesini?Cikip gezemiyorum iste istemiyo
Baya baya hizmetçi almış sizi.Cikip gezemiyorum iste istemiyo
Valla tatlim senin hayatin ister korun ister korunma sadece sunu bil cocuk olunca cok daha kotu olacak hicbir sey duzelmeyecek..Herkes oyle dedigine gore vardir bi bildiginiz diyorum cocuk olmuyo zaten ama yinede korunmaya baslicam
Istemiyorum tabikiE sen istiyor musun ki sensiz gezmesini?
Sadece cinsellik istediginde sarilmiyo bama bu yeterli bi sebep deil tabikiEvlilik paylasim demek. Ortak bir paylasiminiz yoksa sizi sadece hizmetci gibi mi goruyor? Icinden gelmiyorsa size deger de vermiyor demektir. Sadece cinselkik istediginde mi sariliyor mesela size? Bu ne kadar boyle yurur ki? Tavsiyem oturmamis bir evlilige cocuk yapmayin.
Bnede oyle dusunuyorum artıkValla tatlim senin hayatin ister korun ister korunma sadece sunu bil cocuk olunca cok daha kotu olacak hicbir sey duzelmeyecek..
Ben olsam o nasil kendine bir hayat kurmus bende kurardim..
Kusura bakma ama.seni hizmetci niyetine kullaniyor..
Yemegi olsun temizlik olsun cinsellik bile beklemiyor senden..
Bisey karistirdigi yok ama eski kafalı oldugu icinBaya baya hizmetçi almış sizi.
Evden çıkmanız neden sorun oluyor?
Bir şeyler duyarsınız görürsünüz diye mi korkuyor acaba?
Kesin bir şeyler karıştırıyor.
E tamam sen o zaman otur evde onu bekle ne diyelim ki..Istemiyorum tabiki
Sevildigini hissetmek ister insan. Belli ki siz hissetmiyorsunuz. Ne hissediyorsaniz da dogrudur. Cunku sevgi emektir. Iliskinize evliliginize emek harcamiyorsa biterse biter gozuyle bakiyorsa sevmiyor demektir. Ve siz sadece uzatmalari oynarsiniz. Sevgisiz yurumez cunku.Sadece cinsellik istediginde sarilmiyo bama bu yeterli bi sebep deil tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?