amin cnm allahın izniyle olur inşaallah bende beş senedir bekliyorumarkadaslarim 2.3. cocuklarini kucaklarina aldi ben 6 aydir bir umut bekliyorum her aklima geldiginde rabbime siginiyorum ama olmicakmis gibi hissediyorum isyan etmiyorum ama rabbim bizi evlat hasretiyle sinama
İnşallah canm rabbim kucagimizi boş bırakmasin varmı sağlık probleminamin cnm allahın izniyle olur inşaallah bende beş senedir bekliyorum
fsh ve prolaktin yüksekligi var bide troid yok yok yani cnm senin varmıİnşallah canm rabbim kucagimizi boş bırakmasin varmı sağlık problemin
Bende kilo ve insülin direnci var bide geçen ay gittiğimde kist varmış yumurta kisti ciddi bişey yok şükür ama olmuyor ıştefsh ve prolaktin yüksekligi var bide troid yok yok yani cnm senin varmı
Tup bebek denedinmifsh ve prolaktin yüksekligi var bide troid yok yok yani cnm senin varmı
Tup bebek denedinmi
yok cnm denemedim herhangi bir tedaviye başlamadık açıkçasıTup bebek denedinmi
prolaktin bayagı yüksekmiş seninde herhangi bi ilaç kullanıyormusunBendede prolaktin hormonu 70 civari. 5 aydir deniyoruz ama olmadi gitti.
Canm 1 seneden sonra aşılama tüp bebek öneriyorlar esinde varmı sorunyok cnm denemedim herhangi bir tedaviye başlamadık açıkçası
Dostinex kullaniyormprolaktin bayagı yüksekmiş seninde herhangi bi ilaç kullanıyormusun
eşim doktora gimedigi için bilmiyoruz cnmCanm 1 seneden sonra aşılama tüp bebek öneriyorlar esinde varmı sorun
dostinex çok etkili bir ilaçmış ben parlodel kullandım sonra bıraktım peki hipofiz mr istedilermi cnmDostinex kullaniyorm
Yok istemedi. Bunu kullan 1 ay sonra dusmezse tekrar gel adet olunca mr cekeriz dedidostinex çok etkili bir ilaçmış ben parlodel kullandım sonra bıraktım peki hipofiz mr istedilermi cnm
Öyle şey olurmu canm 5 yıl yanıp tutusuyosun ikna et benceeşim doktora gimedigi için bilmiyoruz cnm
Yok istemedi. Bunu kullan 1 ay sonra dusmezse tekrar gel adet olunca mr cekeriz dedi[/QUOT
kaç kez denedim ikna ettim tatil sonrası gidelim dedi şu ay geçsin dedi vs. sebeplerle kaldı en son söyledigimdede tmm al randevuyu sende kurtul bende dedi bende almadım randevu felan rabbime bıraktım sıgındım artıkÖyle şey olurmu canm 5 yıl yanıp tutusuyosun ikna et bence
bende ilk tahlilimde prolaktin yüksek çıkınca istemiştiYok istemedi. Bunu kullan 1 ay sonra dusmezse tekrar gel adet olunca mr cekeriz dedi
arkadaslarim 2.3. cocuklarini kucaklarina aldi ben 6 aydir bir umut bekliyorum her aklima geldiginde rabbime siginiyorum ama olmicakmis gibi hissediyorum isyan etmiyorum ama rabbim bizi evlat hasretiyle sinama
Hoşgeldin Okudum meryem süresi ama 41 gün okunucak diye bilmiodum 41 gün günde 1 kere okuyucazSlm. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Yazınızdan okuduğum kadarıyla imanlı bir insansız. Kuranı kerimden meryem süresi var. Jiç bırakmadan 41 gün okuyacaksınız. Ben başladım. İnşallah allah kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?