olmuyor olmuyor

gayu35

Hayat bir tecrübe
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
994
387
88
arkadaslarim 2.3. cocuklarini kucaklarina aldi ben 6 aydir bir umut bekliyorum her aklima geldiginde rabbime siginiyorum ama olmicakmis gibi hissediyorum isyan etmiyorum ama rabbim bizi evlat hasretiyle sinama

arkadaslarim 2.3. cocuklarini kucaklarina aldi ben 6 aydir bir umut bekliyorum her aklima geldiginde rabbime siginiyorum ama olmicakmis gibi hissediyorum isyan etmiyorum ama rabbim bizi evlat hasretiyle sinama
amin cnm allahın izniyle olur inşaallah bende beş senedir bekliyorum

Bendede prolaktin hormonu 70 civari. 5 aydir deniyoruz ama olmadi gitti.

Slm. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Yazınızdan okuduğum kadarıyla imanlı bir insansız. Kuranı kerimden meryem süresi var. Jiç bırakmadan 41 gün okuyacaksınız. Ben başladım. İnşallah allah kabul eder

Hoşgeldin Okudum meryem süresi ama 41 gün okunucak diye bilmiodum 41 gün günde 1 kere okuyucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…