- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
Hoşgeldin Okudum meryem süresi ama 41 gün okunucak diye bilmiodum 41 gün günde 1 kere okuyucaz
Az önce okudum canm allah razı olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsinEvet 41gün ara vermeden. Mesala adet olduğun zaman senin yerine başkası okuyacak
evet cnm çok zor günler geçirdim bu beş yıl içinde tam eşimi ikna ediyorum bişeyler çıkıyor olmuyor zaten kendiside gönüllü degil tek başıma mücadele ediyorum ve yoruldum hergün sabah akşam dua ediyorum rabbim sesimi duyar inşallah.birde geçenlerde duydugum şey beni dahada üzdü hipofizde adenomu büyük olanlara aşılama tüp bebek yapmıyorlarmış henüz araştırmadım gerçi araştırsamda bişey degişmeyecekki..senin eşin neden ilaçları kullanmadı??@elmirasu,canım önce elinizden geleni yapın sonra sonucu Allaha bırakın.hiçbirşey yapmadan beklemek olmaz.
5 yıl dile kolay..bir hadiste tedavi olunuz buyuruluyor..
bizim 2.ayımıda olmayınca hastaneye kostuk sorun eşimde çıktı.13 ay oldu hala yok.aşılama raporu cıktı ama ilaç falan kullanmadı hiç sadece bitkisek seyler deniyorum ama olmuyor hayırlısı Allahtan
yarım mı ıcıyorsun bır mıDostinex kullaniyorm
Tam doz aliyorm tatlm. Sen ?yarım mı ıcıyorsun bır mı
Kacti ki senin proloktanin?bana da bugun verdı doktor pazartesı persembe ıcıceksın dedı yarım falan demedı burdakı forumları okuyunca cogu yarım ıcıyormus ben de merak ettım acaba bende mı yanlıslık var dıye
ıkı ay once 28 dı cuma gunu yaptırdım 36 cıktı ama bu ay cok kafama takmıstım doktor sıkıntı streste yukseltır kafana takma dedıKacti ki senin proloktanin?
Cok yuksek degilki tatlm iyi yani seninki. Dostinex i sen yarim kullancan tam doz kullanma. Sana kac kutu verdi doktor peki ?ıkı ay once 28 dı cuma gunu yaptırdım 36 cıktı ama bu ay cok kafama takmıstım doktor sıkıntı streste yukseltır kafana takma dedı
8 li olanindan mi 2 tablet olanindqnmi verdi ?bır kutu verdı ama yarım demedı ıste orda kararsız kaldım
Hmm onu bilmiyorum. Benimki gecen ay doktora gittigimde 70 cikti. Doktor dostinex verdi 4 kutu 2 li olanlarindan 3 gün de 1 tam tablet aliyorm. Sen hamilelikmi istiyorsn tatlmsıse içinde 8 lı olanından
evet uc aydır ıstıyorum pekı yan etkı yapıyor mu ılac sendeHmm onu bilmiyorum. Benimki gecen ay doktora gittigimde 70 cikti. Doktor dostinex verdi 4 kutu 2 li olanlarindan 3 gün de 1 tam tablet aliyorm. Sen hamilelikmi istiyorsn tatlm
Ben gece uyumadan once kullaniyorum pek bi etki yapmiyo. Senin goguslerde agri yapiyomu prolaktinevet uc aydır ıstıyorum pekı yan etkı yapıyor mu ılac sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?