olmuyor olmuyor

Amin inşallah.. benim 2 gün gecikti. İnşallah hamile kalırım.

Merhaba kızlar yazılarınızı okudum da Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder sizlere. Allah kimseye yokluğuyla sınamasın isteyen herkese versin inşallah yokluğu çok zor
gördüğüm kadarıyla kiminizin tsh ı kiminizin prolaktini yüksek, bir sebep var ve bu biliniyor çok şükür . bende hiçbir problem yokken 8 ay bekledik yavrumuzu, olmadı. kimisi evleniyor ertesi ay hamile kalırken kimisi de benim gibi 8-10 ay hatta yıllarca bekliyor, olmayınca olmuyor işte. söyleyeceğim şu ki hiçbir sebep yokken 8 ay beklediysem kiminizin daha 6 ay olmuş, sabredin. dua edin ve sabredin. Allahın izniyle hepiniz o güzel haberi alacaksınız inşallah

@elmirasu,canım önce elinizden geleni yapın sonra sonucu Allaha bırakın.hiçbirşey yapmadan beklemek olmaz.
5 yıl dile kolay..bir hadiste tedavi olunuz buyuruluyor..
bizim 2.ayımıda olmayınca hastaneye kostuk sorun eşimde çıktı.13 ay oldu hala yok.aşılama raporu cıktı ama ilaç falan kullanmadı hiç sadece bitkisek seyler deniyorum ama olmuyor hayırlısı Allahtan

evet cnm çok zor günler geçirdim bu beş yıl içinde tam eşimi ikna ediyorum bişeyler çıkıyor olmuyor zaten kendiside gönüllü degil tek başıma mücadele ediyorum ve yoruldum hergün sabah akşam dua ediyorum rabbim sesimi duyar inşallah.birde geçenlerde duydugum şey beni dahada üzdü hipofizde adenomu büyük olanlara aşılama tüp bebek yapmıyorlarmış henüz araştırmadım gerçi araştırsamda bişey degişmeyecekki..senin eşin neden ilaçları kullanmadı??

Bende dahil olmak istedim konuya çünkü 7 yil bekledim dile kolay sabirla bkldm yapmadigim şey kalmadi gitmedigim Dr kullanmadigim ilaç kalmadi 2 kere asilama yaptirdim olmadimi olmuyor ve hicbir sorun yokken bizde tüp bebeğe kara verdik hamile olduğumu öğrendim tam oldu derken bebek gelismeyip düştü belki çok yiprandim ama hic umudumu kaybettim.Allah isteyen herkese nasip etsin.

bana da bugun verdı doktor pazartesı persembe ıcıceksın dedı yarım falan demedı burdakı forumları okuyunca cogu yarım ıcıyormus ben de merak ettım acaba bende mı yanlıslık var dıye

bana da bugun verdı doktor pazartesı persembe ıcıceksın dedı yarım falan demedı burdakı forumları okuyunca cogu yarım ıcıyormus ben de merak ettım acaba bende mı yanlıslık var dıye
Kacti ki senin proloktanin?

ıkı ay once 28 dı cuma gunu yaptırdım 36 cıktı ama bu ay cok kafama takmıstım doktor sıkıntı streste yukseltır kafana takma dedı
Cok yuksek degilki tatlm iyi yani seninki. Dostinex i sen yarim kullancan tam doz kullanma. Sana kac kutu verdi doktor peki ?

ama benım gecmıste prolaktınım daha yuksektı adenom olusmustu ılacla dusurmustuk yıllardır da dusuktu sımdı bebek meselesını kafama takınca yukseldı heralde

sıse içinde 8 lı olanından
Hmm onu bilmiyorum. Benimki gecen ay doktora gittigimde 70 cikti. Doktor dostinex verdi 4 kutu 2 li olanlarindan 3 gün de 1 tam tablet aliyorm. Sen hamilelikmi istiyorsn tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…