olmuyor olmuyor

benım hıcbır sıkıntım yok ne goguslerde sancı ne adet duzensızlıgı ne sut gelmesı
Bendede bunlarin hicbiri yoktu dune kadar ama adetime 6 gunum var gogus agrisi var ilk defa böyle oldm ve asiri akintm

bebek ıstıyordun sen de degıl mı hamılelık de olabılır genelde belırtı yasayanlar asırı gogus agrısı ve akıntı yasamıslar bekle bakalım
Com istiyorum be canim. Normalde prolaktin den dolayi hic gogus agrim olmazdi ilk defa dun aksam basladi halada agriyo smic camasirimi cikardm dunden beri oyle geziyorm dusun sizi yapiyo sence olabilirmi bide cumartesi sabahi camasirimda acik kahverengi lekeler olmustu 2_3 damla acaba diyorm yerlesme kanamasi olabilirmi sonrada umutlanmak istemiyorum iste

ben de umulandırmak ıstemem ama olabılır de cogu kısının belırtısı o yonde olmus bekle bakalım ınsallah hayırlı haberler olur senın ıcın

ben de umulandırmak ıstemem ama olabılır de cogu kısının belırtısı o yonde olmus bekle bakalım ınsallah hayırlı haberler olur senın ıcın
Insallah canim benim rabbim hepimize nasip etsin insallahh

Kızlar 9 gün geciktim idrar testlerim negatif çıktı hep kasiklarimda ağrı var gaz gibi cuma randevu aldım dua edin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…