Olmuyor.. Sevemiyorum

Tbty1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
100
26
18
Kendi iş yerimizin karşısında küçük bir market var markette duran o kişi diyeyim bi muhabbetim yoktu ilk başlarda lakin sürekli markete git gel git gel benden hoşlanmış sosyal medyada beni ekleyip konuşmak istediğini söyledi ilk başlarda hiç o şekilde düşünmemiştim arkadaşca galiba dedim aradan bir süre gecince benden hoşlandığını bana bağlandığını söyledi kızmadım insanız sonuçta. Bi süre konuştu benimle ben hiç bi şekilde ümit vermedim veremezdim çünkü bir şey hissetmiyorum ufak bir hoşlantı dahi söz konusu değil. 21 yaşındayım. Ama yaşıma göre olgun davrandığımı düşünüyorum ve çevremdeki insanlardanda duyuyorum. Karşımdaki insan 22 yaşında lakin hiç olgunlaşamamış sürekli kendini bana ıspatlama çabasında sürekli para konularını açıyo bir erkeğin benimle maddi konuşmasından hoşlanmıyorum.erkekte cimriliği sevmiyorum. Paket bile yapmıyo sadece markette durdugu zamanlar yazıyo. Geçenlerde arkadaşından muhabbet kuşu almış çok ucuza aldım diyo. Saatine taktirdigi 10 tl'lik pili bile çok pahalı bi pil 10 tl olur mu diye laf yaapıyo. Bi erkeğin gönlü bol olmalı parası olmadığındanda değil yani.. Bu şekilde olmaz ki. Sürekli bana para konusunu acicak. Tamam sevgilim olur konusulur ama insan ilk baslarda tuhaf karsiliyo her insan maddi sıkıntılar çeker konuşmak ister ama gelipte ufak tefek şeylerin hesabini yapmamali bir erkek bu sekildede zaten Sevgisini de hissetmiyorum. Tamam görüyorum sürekli gözü bende sürekli beni izliyo ama seviyorum deyincede olmuyo ki insan hissettirmesi lazım. Ilgilenmesi lazım. Ufak mutlu edicek seyler yapması lazım (bundan kastım parayla ilgili büyük şeyler değil.)Giyiniş olarakta çok paspal giyiniyo kendine hiç bakmıyo. Konuşurken ne konuşacağını bilmiyo. Kendini savunmaya geçemiyo bi erkek olarak. Bir konu hakkinda konusuyoruz bir sey söylüyo böyle böyle olmalı diyorum konusuyorum evet evet aynen öyle diyo hemen kıvırıyo kendi dedigi seyi aklinca unutturup benim gibi benim dusuncelerim gibi davranmaya calisiyo. Bizim dükkana kim gelse ben bunu tanıyorum şöyle böyle diyo. Bunu defalarca kırmamaya çalışarak uygun bir dille ifade ettim ama halen aynı.. Kaç defa güzellikle söyledim benim hayatıma alacağım erkek olgun olmalı benden yaşca biraz büyük olmalı beni yanında taşıyabilmeli ben sana bir şey hissedemiyorum ve hissetmeyeceğimide biliyorum gibisinden. 1 hafta falan yazmadı sonra tekrar yazmaya başladı. Ya anlatamıyorum benim hayatıma almak istediğim insan çok farklı çok yakışıklı zengin olsun demiyorum ama nerde ne yapacağini nasıl davranacağını bilmeli...ne yapabilirim kızlar ((((

ayrıl
bukadar düsünmene gerek yok.
ayrıca para konusu garip gelmefi bütcesine uygun davranmsya cslısıyor sanırım öyle olmada bile iktidarlı geldi tabiki seninn yanında konusması seni bunaltabilir

Istemiyorum seni kardeşim...de.

Bide beni tasiyabilmeli neki herkes kendini taşısın yeter...

Istemiyorum seni kardeşim...de.

Bide beni tasiyabilmeli neki herkes kendini taşısın yeter...
Yanımda yeri geldiğinde savunabilsin gibisinden... Konu mankeni gibi dikilmesin.sahiplensin.

Belki de imkanini olmadigi icin "paspal" giyiniyordur. Belki de kazandigi parayi ailesini gecindirmek icin harciyordur. Belki de "kivirmasinin" sebebi seni kirmamak, zit gitmemek icindir. Hic dusundunmu?

Eger istemiyorsan kibarca sana karsi birsey hissetmiyorum" de daha usteleme ne yaparsa yapsin gerisi ona kalmis. Ben olgun birini istiyorum" dersen kendini sanki biraz terbiyesizlik etmis olursun ne yani ben olgun degilmiyim gibilerinden dusunur ve oz guvenini yaralarsin.

Sizin olurunuz yok.
Çocuğun karakterinde maddi baskı var, o bundan 10 yıl sonra da duvar saatine alacağı pilin 15 lira olmasına sitem edecek. Bu sizi yıpratır, olgunluk konusunu açmıyorum bile. Onun olgunlaşması size göre (aradığınız eş yapısına göre) çooook uzakta.
Az çok yakın bişiler yaşadım.
İnan'ın zaman kaybı, alışmadan ve alıştırmadan uzak durun.

Aynen sen bu çocuğu hiç sevmiyorsun.
Aşkı meşki de geçtim arkadaş olarak bile sevmiyorsun.
Ne gömdün çocuğu be!

ilk defa mi bi erkek sizle ilgileniyo? istemiyosan uzatmaz kesersin muhabbeti. budur. sizde muhabbtler falan devam, bi yandan da istemiyorumlar. oldu.

Neden bu kadar memnun değilken hala yazdıklarına cevap veriyorsunuz o zaman? Cevap vermeyin. Bu arada okuyor musunuz merak ettim.

İstemem yan cebime koy misali yapmışsın sen. İstemiyorsan net bir dille ona bunu söylemelisin. Devam ederse telden engellemelisin. Yine devam ediyorsa o varken yüzüne dahi bakma göz göze gelme ciddi dur hatta başka markete git. Salak değilse peşini bırakır.

Net bi engel koyun asla asla asla umut vermeyin soğuk davranın sıkılır bi süre sonra zaten

Böyle çocukla olmaz

Umut vermiyorum sevemiyorum demissin ama o sana acilmis hoslandigini soylemis sen onunla sohbet ettikce o da umutlaniyordur.
Ben senden hoslanmiyorum nett diyeceksin engeleyeceksin oldu bitti

Bende kendi dusunceleri olmayip " evet bende senin gibi dusunuyorum" diyen erkeklerden hazetmem. Yeri gelince tartismali benim sevdgim adam benle. Tm karicim he karicim haklisin karicim olmazki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…