Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu teklifi yaptığımda kapatabilirsin dedi sifrelerimiz zaten vardı. O an niyeysr kapatmadım sonra tekrar söylediğimde kalsın ben zamani gelince kendim kapatırım dedi :) Fikirlerimiz çabuk değişiyor. Sanırım artik sevmiyor beni. Sorun sosyal medya değil sevgisi bitti...Sosyal medya odaklı yasamak sizi yormuyor mu
Şimdi biri çıkıp 500 küsur arkadasından erkekleri sil dese hop dur derim
Keza ben de ondan böyle birşey istemem,çok saçma çünkü
O bunu ekledi,şu şunu yaptı mevzusunu en son 13 yaşımda ikenki sevgilimle yapmıştım:)
Bu kafadan sıyrılıp sosyal hesapları rafa kaldırın derim
Dertlenme devam et o zaman!Iliskinin başında kısıtlayan bendim ama o da istemiyordu benim eklememi bahanesi de sen bana yaptığın için aynısını sana yapıyorum olmuştu. Her kavgada engellenmek ayrilik lafinin geçmesi beni cok yordu. Ama yine de vazgeçemiyorum.
Hep düzelir dedik ama hersey kötü oldu.Bir ömrün boyle geçeceğini düşün.
Ben de mi kaldırayım fotoğrafları nasil bir yol izlemeliyim? Bitti mi diyeyim? Önceden yaşadığımız ayrılıkta da cok üzülmüştüm ne bileyim keske bir konussaydik! Bunları o istemiyor demek ki.Beni istemeyeni ben neden istiyorum ki? Bu üzüntü beni yedi bitirdi...Çok sıkmışınız malesef ,
Çocuk gibi birbirine müdahele edip bunu sil bunu çıkar bune sacmalık gercekten ? Arkadas muessesesi ayrı sevgili ayrı bunun idrakini yapamıyorsanız ikinizde ayrılın zaten ömür geçmez, gün bitmez ta ben sıkıldım![]()
Iliskinin en basindan beri evlilik isteyen ailemle tanismak isteyen birisiydi. Sonuç bu oldu. Engellenip istemediğini söyleyen birisine dönüştü. Barışıp tekrar ayrılmak daha da zor. Ve salak gibi hala aklımdan atamayıp onu düşünüyorum. Arasam açmıyor, mesaj atsam cevap vermiyor.Nerden dönersen kardır bence.Sana saygısı yok..Saygı olmadıktan sonra sevgisi olsa bile işe yaramaz.Hayatını kurtar,daha fazla yanlışa sürükleme bence kendini.Pek tekin biri gibi gelmedi anlattıklarına göre.
Adam engellemiş seni dogrumu? Sen hala resim kaldırayımmı diyorsun ne var ne yok sil kaldır sende onu Engelle alışmış o senin peşinden koşmana heralde o yaptıysa sende yaparsın demekki yapılabiliyorBen de mi kaldırayım fotoğrafları nasil bir yol izlemeliyim? Bitti mi diyeyim? Önceden yaşadığımız ayrılıkta da cok üzülmüştüm ne bileyim keske bir konussaydik! Bunları o istemiyor demek ki.Beni istemeyeni ben neden istiyorum ki? Bu üzüntü beni yedi bitirdi...
Gel gelelim ben ekleyince bana aşırı tepki gösterdi ben de arkadaşımı hemen sildim. Istedigini yaptim ama kızgınlığı geçmedi.
Sanirim bir kısmı atlıyorsunuz, bu isteği en başında ben ona karşı yapmıştım ve kabul etmişti. Ona arkadaslarini ekletmeyip kendim ekleyince haliyle kızdı. Bu yüzden ben de sildim olay bundan ibaret.Işte tam olarak bu sebepten terk edildiniz.
Sözlerimi yanlış anlamayın ama sizin bir karakteriniz bir kimliğiniz yok mu ? Ne demek o istemiyor diye arkadaş silmek...
Aciz misiniz muhtaç mısınız?
Böyle sırf sizi terk etmesin diye taviz üstüne taviz verirseniz size saygi duymayan bir adamdan baska bir şey bulamazsınız karşınızda. Ki o da bir süre sonra gider elbette..
Tekrar denemen vakit kaybı.Önemli olan sonuca ulaşıyor mu,bunun için bir çaba gösterdi mi?Çünkü lafta herkes aileyle tanışmak,senin güvenini kazanmak ister böyle konulara girerek.Iliskinin en basindan beri evlilik isteyen ailemle tanismak isteyen birisiydi. Sonuç bu oldu. Engellenip istemediğini söyleyen birisine dönüştü. Barışıp tekrar ayrılmak daha da zor. Ve salak gibi hala aklımdan atamayıp onu düşünüyorum. Arasam açmıyor, mesaj atsam cevap vermiyor.
Bir süre yalnız bırakıp tekrar mi denemeliyim?
Cok haklisiniz sanirim dikiş tutmuyor bir daha yama. Keske bunu kendime de kabul ettirebilsem. Gururum kırılıyor istenmemek çok kötü birşeymiş.Tekrar denemen vakit kaybı.Önemli olan sonuca ulaşıyor mu,bunun için bir çaba gösterdi mi?Çünkü lafta herkes aileyle tanışmak,senin güvenini kazanmak ister böyle konulara girerek.
Sen birkaç gün yazmasan,aramasan o mutlaka arayacak,barışmak isteyecek ama sen geri döndüğünde ilk işi tekrar ayrılmak olacak.O yüzden vakit kaybı diyorum.O bağ kopmuş birkere ve büyüsünü kaybetmiş.
Bunu gerçekten seni seven ve incitmekten korkan,üzerine titreyen biriyle karşılaştığında şükrederek anlayacaksın.Kimse kimseden üstün Degil,senden de kıymetli degil.Yol ver gitsin.Cok haklisiniz sanirim dikiş tutmuyor bir daha yama. Keske bunu kendime de kabul ettirebilsem. Gururum kırılıyor istenmemek çok kötü birşeymiş.