Olmuyorsa Olmuyor mudur?

Cok haklısınız da ne bileyim önceden de ayrıldık ama bunaltiyorum demek ki ayrilinca da kafami taslara vuruyorum :)
Simdi izlemem gereken yol nedir? Beklemede mi kalmalıyım? Yoksa restine rest çekip ben de konusmamali miyim
Ben olsam konuşmam kimse altınla doğmuyor kendi bilir ergence tavırları var sen zannediyor musun ki ileri de iyi bir evliliğiniz olacağına ?

Konuyu okudum ama yorumları okumadım. Eğer sorun sırf bu arkadaş ekleme olayı ise zaten olay tamamen saçmalık, zira güven yok ise neden birliktesiniz bunu sorarım ben.
Ayrıca madem yasağı koyan sensin sen neden kendin gidip başkasını ekliyor kendi koyduğun kuralı ihlal ediyorsun???

Nasıl yani sizin sosyal medyanızda sadece kız mı var? Ben bunun mantığını çözemiyorum cidden. Olmuyorsa evet olmuyordur, zorlamanın alemi yok bence. Kendinizi de kısıtlamayın, ileriki partnerinizi de. Nedir ya karşı cinsten arkadaşı olmamak. Bence sosyal açıdan büyük eksiklik ve cinsiyetçi bir yaklaşım.

canım bende sosyal medyaya karsıyım. ama eger tanımadıgı kısılerı eklerse sorun bana gore. eger arkadası ıse sorun yapma kendıne guven. hıc arama sorma onu emın ol yıne gerı doner. ama tavrını koy. ben demıyorumkı sosyal medyanızı sılın ama bence dıkkatlı kullanmasında yarar var. cunku sosyal medyada cogu erkek kız pesınde bana gore yanı.

eger ekledıklerının arkadası oldugunu dusunuyorsan sorun etme eger tanımadıgı kızları eklıyorsa (unluler blogger vs kısıler harıc) cok ıtıcı bence de ve senın ısteklerıne ve sana saygı duymalı en azından sen onun hayatındayken tanımadıgı kızları eklemesın bır zahmet

canım bende sosyal medyaya karsıyım. ama eger tanımadıgı kısılerı eklerse sorun bana gore. eger arkadası ıse sorun yapma kendıne guven. hıc arama sorma onu emın ol yıne gerı doner. ama tavrını koy. ben demıyorumkı sosyal medyanızı sılın ama bence dıkkatlı kullanmasında yarar var. cunku sosyal medyada cogu erkek kız pesınde bana gore yanı.

eger ekledıklerının arkadası oldugunu dusunuyorsan sorun etme eger tanımadıgı kızları eklıyorsa (unluler blogger vs kısıler harıc) cok ıtıcı bence de ve senın ısteklerıne ve sana saygı duymalı en azından sen onun hayatındayken tanımadıgı kızları eklemesın bır zahmet
hayır canim hepsi tanıdığı ayni is yerinde çalıştığı insanlar. Tanimadiklarini zaten kendisi kabul etmiyor arkadaslarini da ben istemedigim icin kabul etmiyordu birden döndü fikri tam tersine. Ben de hata ettim eklemekle kendi is arkadasimi ama sildim sonuçta. Şimdi hiç konusmuyor onca mesajıma aramama rağmen...

Bole uzayinca lackalasio iliskiler.. belkide bi anda bitirmek en dogrusu olur.. heleki adam gibi ayrildiini bile solemiosa sana

Nasılsın canım son durumun ne? Bende eski sevgilisini unutmaya çalışan biriyim de merak ettim

Hala konusmuyoruz. Ondan da bir adım gelmedi benim attığım adımları da görmezden geldiği için hiçbirşey yazmıyorum artik :(

Seni yok sayan biri icin neden caba harciyorsun ki.Bırak ne hali varsa görsün.Sen sapık mısin da seni engelliyor?

Back
X