Hayır öğretmenim evden devam ediyorum14 günü doldurunca gidin ailenizin yanına
işi bırakmadınız inşallah
Anneniz 14 gün sonra test yaptirsin bizim bir arkadaş tam 1 ay pozitif kaldı (semptomsuz şekilde).GÜNCELLEME 4.SAYFADA
Merhabalar sevgili kk hanımları,
İki yaşında oğlum var,4 aylıkken babasının psikolojik şiddetine dayanamayıp esyalarimi ve oğlumu alıp kendime yeni bir düzen kurmuştum.Annem ve babami da yanıma almıştım,annem çocuğa bakiyor ben çalışıyorum.
Es kişisinin,annemin ve kv nin ayrı ayrı ısrarları yüzünden arada geçen zaman zarfında toplam 4 kez barıştık ayrıldık.Klasik olacak ama oğlumun hatrina denedim ama sonuç hep başarısızlık.Adam değişmiyor,kavga etmeye yer arayan,bunun akabinde yatak yemek ayıran,ben evde yokmuşum gibi davranan biri oluyor.Zaten aldatma şüphesi var, gördüğüm bazı nesneler oldu,uzatmak sıkmak istemiyorum.Bir güvensizlik söz konusu, sevmiyorum da..O da beni sevmiyor biliyorum.
Evde kullandığım elektrik su yediğim şeyler bile ona batıyor.Gecenlerde mikrodalgada ekmek ısıttım ve bu yüzden benimle kavga etti,oysaki önceden hep o mikrodalgada ısıtmaya yönlendirirdi beni,böyle de dengesiz biri.O gün bugün araya buzlar girdi ama kendisi mısır patlatip çay film keyfi yapıyordu,benimle arası bozulunca hep boyke yapar.
Bugün büyük tartisma çıktı,zaten sivri dillidir iyice abarttı.Ben de ona söyledim.İlk evden çıkmadan önce yaptığı gibi bana yine defol diye bağırdı.
Bu arada annem korona oldu ve 5.gunu..pozitif olduğundan eş kişisinin haber yok çünkü iletişim yok aramızda.Bana ettiği laflar yüzünden iki saniye durmazdim şu evde ama annem 14 günü tamamlamadan çocukla o eve gitmek istemiyorum,bunu da söylemiyorum ona.oncekinde bana evi terk ettiğin için kusurlu tarafsin demişti.Bu evde 10 gun daha oyalanip bir yandan da avukat ile görüşmek istiyorum.Kusurlu görünmemek için neler yapabilirim öğrenmem lazım.Annemi arayıp bana bıçakla saldırdı demiş şok oldum,nasıl boyle bir iftirayi atıp bu kadar tehlikeli olabilir ya,asla onu yapicak biri değilim.Kim bilir daha neler üretecek mahkeme zamanına kadar,amaci ne onu da çözemedim.
Çok sinirliyim gerçekten ve çok üzgün.O son şansı ona vermeyecektim.Simdi bosansak asla onunla çocuk için bile olsa muhatap olamam çünkü bitmeyecek bir nefret girdi içime o cümlelerden sonra..Beni yalvar yakar bu eve getirip bu muameleyi nasıl yapar.
İçimi dökmek istedim.Okuyan iki satır bişey yazan herkese teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun canım bol bol dua et AllAH çok büyük vardır bir hayır barışmanda kendini suçlama denedin elinden geleni yaptın olmuyorsa olmuyor... şuan biraz annenin karantinası bitesiye kadar sabret Allah büyük yardımcı olur sanaGÜNCELLEME 4.SAYFADA
İki yaşında oğlum var,4 aylıkken babasının psikolojik şiddetine dayanamayıp esyalarimi ve oğlumu alıp kendime yeni bir düzen kurmuştum.Annem ve babami da yanıma almıştım,annem çocuğa bakiyor ben çalışıyorum.
Es kişisinin,annemin ve kv nin ayrı ayrı ısrarları yüzünden arada geçen zaman zarfında toplam 4 kez barıştık ayrıldık.Klasik olacak ama oğlumun hatrina denedim ama sonuç hep başarısızlık.Adam değişmiyor,kavga etmeye yer arayan,bunun akabinde yatak yemek ayıran,ben evde yokmuşum gibi davranan biri oluyor.Zaten aldatma şüphesi var, gördüğüm bazı nesneler oldu,uzatmak sıkmak istemiyorum.Bir güvensizlik söz konusu, sevmiyorum da..O da beni sevmiyor biliyorum.
Evde kullandığım elektrik su yediğim şeyler bile ona batıyor.Gecenlerde mikrodalgada ekmek ısıttım ve bu yüzden benimle kavga etti,oysaki önceden hep o mikrodalgada ısıtmaya yönlendirirdi beni,böyle de dengesiz biri.O gün bugün araya buzlar girdi ama kendisi mısır patlatip çay film keyfi yapıyordu,benimle arası bozulunca hep boyke yapar.
Bugün büyük tartisma çıktı,zaten sivri dillidir iyice abarttı.Ben de ona söyledim.İlk evden çıkmadan önce yaptığı gibi bana yine defol diye bağırdı.
Bu arada annem korona oldu ve 5.gunu..pozitif olduğundan eş kişisinin haber yok çünkü iletişim yok aramızda.Bana ettiği laflar yüzünden iki saniye durmazdim şu evde ama annem 14 günü tamamlamadan çocukla o eve gitmek istemiyorum,bunu da söylemiyorum ona.oncekinde bana evi terk ettiğin için kusurlu tarafsin demişti.Bu evde 10 gun daha oyalanip bir yandan da avukat ile görüşmek istiyorum.Kusurlu görünmemek için neler yapabilirim öğrenmem lazım.Annemi arayıp bana bıçakla saldırdı demiş şok oldum,nasıl boyle bir iftirayi atıp bu kadar tehlikeli olabilir ya,asla onu yapicak biri değilim.Kim bilir daha neler üretecek mahkeme zamanına kadar,amaci ne onu da çözemedim.
Çok sinirliyim gerçekten ve çok üzgün.O son şansı ona vermeyecektim.Simdi bosansak asla onunla çocuk için bile olsa muhatap olamam çünkü bitmeyecek bir nefret girdi içime o cümlelerden sonra..Beni yalvar yakar bu eve getirip bu muameleyi nasıl yapar.
Evet 14 gün sonunda test yaptıracağız,bir ay sonra bile pozitif olmak mıAnneniz 14 gün sonra test yaptirsin bizim bir arkadaş tam 1 ay pozitif kaldı (semptomsuz şekilde).
Diğer konularda açıkçası bilgim yok. Attığı iftiralari ispatlayamadiktan sonra ne anlamı var?(hukuki olarak somut delil yoksa içi bombos bir soz oluyor).evde ses kaydınızı açık tutun onunlayken hakaret ederse kayda gecer. Icki sigara tuketirse mutlaka foto çekin cocuga kötü örnek olduguna dair delil toplayin.
umarim en kısa zamanda kurtulabilirsiniz
Amin çok teşekkür ediyorumAllah yardımcın olsun canım bol bol dua et AllAH çok büyük vardır bir hayır barışmanda kendini suçlama denedin elinden geleni yaptın olmuyorsa olmuyor... şuan biraz annenin karantinası bitesiye kadar sabret Allah büyük yardımcı olur sana
Amin çok teşekkür ederim.Size de geçmiş olsun. Acabam artık olmaz bu net çünkü hiçbir şey onun bana dün saydıklarini unutturamaz.Gecmiste yaşananlar zaten apayrı.Evet bugün düne göre daha sakin düşünebiliyorum.Bak şöyle düşün defalarca denemişsin olmamış. Elinden geleni yapmışsın. İçin rahat bir şekilde boşanabilirsin. Bence sureci sen ve çocuğun için en rahat olacak sekilde atlatmaya çalış. Cok duygusal ve fevri olma. Karşındaki bir zamanlar eş kisisi olmaya layık gördüğün ve ondan cocuk yaptığın biri. Çocugunun babası... Bir ömür muhatap olacaksın. Akıllıca davranmaya çalış. Öncelikle kendini ve çocuğunu garantiye al.
Bence de olmuyorsa olmuyor. Ben de cok denedim. Defalarca baştan başladim. Su anda bosandik ve boşanmak bana cok korkunç zor acı verici görünüyordu. Yoo hiç de öyle değilmiş. İcimde zerre miktar acaba yok. Defalarca uğraştığım icin tabii ki... inş kolaylukla atlatırsın bu süreci. Intikam düşüncesi ile değil sonradan da için rahat olacak şekilde ve tabii kendini ezdirmeden devam etmeni oneririm. Allah güc kuvvet versin.
Bakalm ne çıkacak aldatma varsa tazminatıda al lütfen bu tiyniyetsizden.Hanımlar merhaba,avukatın yanından geliyorum.Benden eşimin bilgisayarını istemişti,eski telefonunu da alıp gittim.2500 bilgisayari incelemek için bilirkişi ücreti gerekiyormuş ,ikisini birden inceletirsem 4000..Sadece telini verdim,onda olanlar yeter bence..
Bakalım ne çıkacak
İnşallah.. teşekkür ederim.Denedim ama ilk sicakligimda olamadım bu benim elimde değildi,içinden gelecek insanın biseyler.Krndisi eski sıcaklığı sağlamak için daha çok çaba sarfedebilirdi.Siz cocugunuz yuvaniz icin bircok sans vermissiniz
Cokda iyi yapmissin. Ha tabi psikolojiyi cok etkiliyo cok yipratiyo boyle seyler ama olsun "denemek, hic denemeyip acaba demekden" bin kat iyidir.
Bu kararinda Rabbim yaninda olsun, cocugunla huzurlu mutlu gunlerin olsun insAllah.
Okurken huzunlendim..
Ama sen cok guclu birisin bu yazdiklarindan belli oluyo.
Buda gececek elbet...
1 ay sonra hala pozitif olan arkadas, hastalığı semptomsuz geçirdi.Evet 14 gün sonunda test yaptıracağız,bir ay sonra bile pozitif olmak mıağır mi geçirdi
Amin çok teşekkür ediyorum
Çok ilginç bir durum ve çok sinsi bir hastalık1 ay sonra hala pozitif olan arkadas, hastalığı semptomsuz geçirdi.
Dugunde kapmış virus yükün fazla demisler ben de nasıl hafif atlatti da bu kadar uzun sürdü anlamadim
Maalesef canım...Çok ilginç bir durum ve çok sinsi bir hastalık
TLF nasıl ele gecirdnzHanımlar merhaba,avukatın yanından geliyorum.Benden eşimin bilgisayarını istemişti,eski telefonunu da alıp gittim.2500 bilgisayari incelemek için bilirkişi ücreti gerekiyormuş ,ikisini birden inceletirsem 4000..Sadece telini verdim,onda olanlar yeter bence..
Bakalım ne çıkacak
Aynı evde yaşıyorduk,eski telefonu yeri belliydi.TLF nasıl ele gecirdnz
Evi neden terkettigine dair kanitlarin varsa kusurlu sayilmazsin.GÜNCELLEME 4.SAYFADA
350 de cok komik bi rakam ama neden kabul ettin ki zaten?Arkadaşlar anlaşmalı için anlaşmıştık güya,350 nakafada anlaşmıştık fakat ufe Tüfe oranını görünce vazgeçti ne biçim baba
Baslikta cevap var zaten gercekten naparsak yapalim olmuyor bazenGÜNCELLEME 4.SAYFADA
Çünkü ben çalışan anne olduğum için mahkeme de 350-400 aralığında fiyat belirlermis.Ayni rakam için minimum iki yıl çekişmeli uğraşmaya değmeyecegini düşündüm350 de cok komik bi rakam ama neden kabul ettin ki zaten?
Cocuk için ne kadar nafaka verecek?Çünkü ben çalışan anne olduğum için mahkeme de 350-400 aralığında fiyat belirlermis.Ayni rakam için minimum iki yıl çekişmeli uğraşmaya değmeyecegini düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?