Olmuyorsa zorlamayacaksın...

İftira için de ayrı dava açacağım dedim zaten kendisine.
Öylesine nefretim bilendi ki resmen nefretim bana zarar veriyor şu anda.
O bahsettiğim avukatı yarın bir arayayım.

Aynen baslikda okudugum gibi olmuyorsa zorlamayacaksin
Ben 20 yasimda 6aylik bebegimle evi terk ettim 1 kasik dahi almadim
Ama asla arkama donup bakmadim
Cocuk dahi olsa
Cunku evlilik diye bisey yoktu sadece ayni evi paylasiyoduk ayni odayi bile degil
Inanin onca sene gecti 1 gun bile zerre kadar pisman olmadim acaba birlesseydim olurmuydu demedim
Diyecegim suki
Kadin hisseder, yolunda gitmeyen seyler varsa ve adam buna caba sarfetmiyosa
Sansi falan haketmiyodur kisa ve net

Görüntü almayı düşündüm,suç teşkil ediyormuş diye vazgeçtim.Ayrica ses ve görüntü kaydı delil sayilmiyormus bunu kk da öğrendim

Burdaki her okudugunuzu kanun kabul etmeyin...
Eşler arasında bazı seyler suc teskil etmiyor.
Emsal kararlar var netten arastırın.
Ayrıca kusurlu gorunmemek için ne yapmalıyım demişsin. Her evi terkeden kusurlu cıkmaz mahkemede..Eşin narsist manipüle ediyor seni...
Uyan

Çok doğru..Şu an pişmanlığı dibine kadar yaşıyorum, evlendiğim güne kadar pişmanım

bir erkek arkadaşim eşi evden gittigin de ailesinden birine degilde bir arkadasına gidip orada kaldigi icin esinin kusurlu sayilacagini soylemisti.
annesine gitseydi mesela yada kendine bir ev acsaymis sorun olmazmis ne kadar dogru bilmiyorum ama buna gore sizde kusurlu sayilmazsiniz.
avukat arkadaslar daha iyi bilir tabi.

hiç bir şey yapmayın
14. Günü tamamlayınca oğlunuzu da alıp gidin ve geriye bakmayın
İçiniz rahat olsun evliliğinize karşı da bebeğinize karşı da
Siz elden geleni yaptınız
Biz şahidiz

Terk nedeniyle boşanma davasında haklı haksız durumu bu şekilde belirlenmiyor ki onunda farklı aşamaları var.bu konu çok yanlış biliniyor kadınlar kulübünde.terk durumunda kusurlu olmanız için hiç bir haklı sebebinizin olmaması lazım.sizde fazlasıyla sebep var dolayısıyla kusurlu olma gibi bi durum yok. eğer gücünüz varsa aldatmayı ispatlayıp davayı bunun üzerinden yürütürdüm.ben olsam ama kendimin ve çocuklarımın bütün haklarını koruyan anlaşmalı bi boşanma dilekçesiyle tek celsede hallederdim.aklımı bulandırmasınlar diyede bu süreçte eş ailesiyle görüşmezdim.ben hayatta herşeyin ama herşeyin toparlanabilir olduğunu düşünüyorum ama kişiler gönüllü olmalı bunun için.malesef eşinizde o ışık yok

Içinizde acaba kalmamış iyi tarafından bakın.Tam anlamıyla tanımış oldunuz ışte.Evi terketmeden davayı açın toparlanin çıkın kendinizi de sikmayın.Dediginiz gibi olmuyorsa zorlamanin mantığı yok

Keşke düzeninizi kurmuşken bozmasaydınız. Kangren olan kolu keseceksin derler. Hakkınızda hayırlısı olsun. Dediğiniz gibi olmuyorsa zorlamayın artık.

Olsun diye yeterince şans verip zorlamışsın ama ite kaka bir yere kadar gider ve hep sizin gücünüzle o yolda ilerlersiniz. Bir yerden sonra da yorulur pes edersiniz. Artık o kadar yol geldim dönmeyeyim diye düşünmek yerine kendi başınıza o yolda yürümek size daha iyi gelecektir. Artık hakkınızda hayırlısı olsun

Bacım köpek bok yemekten vazgeçmez, dönmüşsün 4 kez 5.için mucize de bekleme zaten düzenini kurmuşsun ailenin yanında, kaldıgınız yerden huzurla devam edersınız. Sürci lisan ettiysem affola

Canım benim sen çok güçlü bir kadınsın, evladın için denemişsin olmamış ki olacak gibi durmuyor. Eminim oğlun böyle bir babayla aynı evde yetişmek yerine seninle olması daha iyidir. Haklarına gelince bence sakin kalıp avukatla konuş tüm haklarını al nafakada dahil çalışıyorsun biliyorum ama yavrun büyünce masrafları da o oranda artacak o yüzden grur yapıp almamazlık yapma ama esinini sen daha iyi tanırsın başına bela olacak biriyse boşver parayı pulu kurtulmaya bak. Her şey gönlünce olsun bu günlerde geçecek...

Evet hiç acabam kalmadı.Bugn bir avukatı arayayım danışayım.
Bacım köpek bok yemekten vazgeçmez, dönmüşsün 4 kez 5.için mucize de bekleme zaten düzenini kurmuşsun ailenin yanında, kaldıgınız yerden huzurla devam edersınız. Sürci lisan ettiysem affola
yok canım gayet yerinde bir tabir,fazlasını hak ediyor.
Tesekkrler canım.Evlenirken çok iyi dusunmek gerekıyormuş,aceleye gelmezmiş,boyle şeylerle ugraş dur ondan sonra.Bana nafaka duşmez de cocugunkini isteyecegim tabiki

Sabah sabah defolup gitti iki gunluğune,sözde otelde kalacakmış.

Hanımlar merhaba,avukatın yanından geliyorum.Benden eşimin bilgisayarını istemişti,eski telefonunu da alıp gittim.2500 bilgisayari incelemek için bilirkişi ücreti gerekiyormuş ,ikisini birden inceletirsem 4000..Sadece telini verdim,onda olanlar yeter bence..
Bakalım ne çıkacak

Bu yaptiginiz sahsi ozel esyasina izinsiz dokunmak olmuyomu?
Yanlis anlamayin suc falan olmazmi sonra ondan merak ettim

Bu yaptiginiz sahsi ozel esyasina izinsiz dokunmak olmuyomu?
Yanlis anlamayin suc falan olmazmi sonra ondan merak ettim
Bunu ben de sordum yasa dışı bir iş yapmıyoruz dedi görüntüler silik çıkarılacakmis.. Düşünüyorum da başka türlü nasıl ispat ediiecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…