Olmuyorsa zorlamayacaksın...

Merhabalar size şu şekilde yardımcı olmak istiyorum özelliklede örnek vererek. Durumunuz burada yazdıklarınızdan daha kötü eminim o evin içinde... Benim babamda anneme aynı şeyleri yaptı bizim için katlandı dedi sonra benim arkamdan çocuklarıma doldurur onu bunu der diye bırakmadı birde imkanı yoktu. Neyse psikolojik şiddet gördü sonra dayakların arkası durmadı çok denedi ayrılmayı kimsesi yoktu gidemedi. Bizler zaman geçtikçe büyüdük babam aynı şekilde psikolojik şiddet yaptı bize evde hiçbirşey bitmeyecek biterse almazdı. Suyun vanalarını kısardı. Kendi canı neyi çekerse alırdı yerdi. Sonra kimimiz iş sahibi olduk kimimiz okudu. 4 kardeştik anneme sahip çıktık o çok mutluydu artık dayak yemezdi amma lakin psikolojik şiddeti çoktu bitmeyen evde herkese vardı. Annemi boşamayı düşündüm ama başaramadım çünkü peşini bırakmadı o aralarda bizler kız evladladı evlendik çok güzel bir yuvamız var annemin kaderini yaşamadık. Eşim ufak bile olsa yapsa hemen batıyor fırsat vermiyorum ben o pamuk kalbimi bazen babasına kinini kusan oluyor oluyor abartılı tepki verebiliyorum bu durumda bizde babamın çok eserleri kaldı. Bunları eşlerimiz bilmiyor bilmesini istemem. Siz dediniz çok dengesiz işte aynısı babam gibi o herşey de size daha üst bir iftirayla gelecek emin olun. Öyle insanlar sizi hep karalar sizin gibi olamazlar iyi niyetler hep bin kat kötülük alır karşılığını.babam tertemiz annemin üstüne her konu da oynadı aklınıza ne gelirse. Kuranlar üzerine yeminler ederdi büyükler toplanınca biz küçük oldgmz için bize inanmazlar annem tek kalırdı daha bir sürü şey. İşte sen onu boşa ailene sarıl ailene herşeyi anlat ki o pislik seni daha da üzmesin onlardan ne baba ne eş olur kurtar kendini biz annemizi kurtaramadık yaş geldi geçti onu seven eşi olmadı o da tamamlanmadı bitti gitti. Alah biliryor senin kalbini koru kendini biliyorum çok zor ama KORU OLUR MU? . Tüm dualarım sizinle...

Sizin adınıza sevindim evlilikleriniz iyiyiymis en azından,biz annemizin kaderini yaşıyoruz neyazikki..Babam da aynı sizinki gibiydi,şimdi kısmı felç geçirmiş yavaş yürüyen ıssız güçsüz sigortasız bir adam..yanımda kalıyorlar annemle.Annem şimdi çok öfkeli ama ne atabiliyor ne satabiliyor,yaş da olmuş 60..
Bir insan kırk sene de geçse değişmiyor babamdan biliyorum o yüzden değişmeyeceğini biliyorum eş kişisinin.Bencil ukala küstah narsist ezmeye çalışan biri.Onunla ömrümü harcamaya hiç niyetim yok zaten.Anlasmali boşanmak istedim,resmen benimle alay ediyor,çekişmeli başvuracağım ben de pazartesi günü.Sonra da önüme bakmak istiyorum.Cocugumu büyütürum işimi yaparim annem de emekli olunca kafam rahat şekilde oğlumla hayatıma odaklanirim inşallah.Babayi ben seçmedim ama eşi seçtim neyazikki,yanlış secmisim kimseye kendimizi harcatamayiz.

Ama annelerimizde böyle olsun istemezdi şimdi sende anne olmuşsun sende evladının öyle babası olsun istemezdin herkesin sınavı kolay olmuyor bazıları pamuk gibi yataklarında bugün ne alsam giysem nerelerde sürtsem mutluluğunu yaşarken bizlerin öyle acımasız olabiliyor hayatımız. Sağlam evlerde sağlam psikolojisi olanlar çıkması kolay olmuyor sizin duruşunuzu çok beğendim eğer işiniz gücünüz var ise ayaklarınız üzerinde belki iki kat daha zor yaşam bekleyecek belki Yanlız hissedeceksiniz herşeyi gögüsleyip yaşayacaksınız ama öyle kötü adamla yaşayıp aşagılık duygusunu size kurmasından size kadın gibi hissettşrmemesinden çok daha iyidir Yanlız yaşamak kurtulmak ondan. Evladınız kısmını düşünmeyin o hayırlı evlad olacaksa birgün kimin haklı olup olmayacağını seçer. Onu sevgiyle yetiştirin ama asla babasına düşman olacak cümleler kurmayın o birgün istese istemese yeri gelince oluyor kızgın kırgın zaten. Annenizede prenses gibi hayat yaşatın geride ne kadar yaşar bilinmez garibim. Ben anneme elimden geldikçe yapıyorum ama inanın babam annemi eskisinden daha çok bırakmıyor peşini bana gelip kalsa yüz kere arar onu gittin gezmelere ben koca değilim ben şu değilim diyerek geldiğine pişman eder bazen hiç sesi çıkmaz bana gelse anneme kafasında kurgular onu yedi o da annemi. Çok zor keşke bizlerin yazdığı kadar kolay durumlar olsa bunlar senin atlattığın her satırı kendim hissediyor anlyırom aynı şeylerin içinden geçen insanlar daha iyi anlıyor. Çünkü bunu başkası bildiğinde inanmak istemeyene kafasında hikaye uyduruyor diyen insanlara bile denk gelebiliyorum ki her evin her yuvanın içinde dişarıdan bakınca bilemeceği binlerce gerçekler yatar. Burada kurtulduğunu paylaş yaz ben o zaman rahat ederim senin adına bir nebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…