Olmuyorsa zorlamayacaksın...

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.630
16.052
298
Merhabalar sevgili kk hanımları,
İki yaşında oğlum var,4 aylıkken babasının psikolojik şiddetine dayanamayıp esyalarimi ve oğlumu alıp kendime yeni bir düzen kurmuştum.Annem ve babami da yanıma almıştım,annem çocuğa bakiyor ben çalışıyorum.

Es kişisinin,annemin ve kv nin ayrı ayrı ısrarları yüzünden arada geçen zaman zarfında toplam 4 kez barıştık ayrıldık.Klasik olacak ama oğlumun hatrina denedim ama sonuç hep başarısızlık.Adam değişmiyor,kavga etmeye yer arayan,bunun akabinde yatak yemek ayıran,ben evde yokmuşum gibi davranan biri oluyor.Zaten aldatma şüphesi var, gördüğüm bazı nesneler oldu,uzatmak sıkmak istemiyorum.Bir güvensizlik söz konusu, sevmiyorum da..O da beni sevmiyor biliyorum.
Evde kullandığım elektrik su yediğim şeyler bile ona batıyor.Gecenlerde mikrodalgada ekmek ısıttım ve bu yüzden benimle kavga etti,oysaki önceden hep o mikrodalgada ısıtmaya yönlendirirdi beni,böyle de dengesiz biri.O gün bugün araya buzlar girdi ama kendisi mısır patlatip çay film keyfi yapıyordu,benimle arası bozulunca hep boyke yapar.
Bugün büyük tartisma çıktı,zaten sivri dillidir iyice abarttı.Ben de ona söyledim.İlk evden çıkmadan önce yaptığı gibi bana yine defol diye bağırdı.
Bu arada annem korona oldu ve 5.gunu..pozitif olduğundan eş kişisinin haber yok çünkü iletişim yok aramızda.Bana ettiği laflar yüzünden iki saniye durmazdim şu evde ama annem 14 günü tamamlamadan çocukla o eve gitmek istemiyorum,bunu da söylemiyorum ona.oncekinde bana evi terk ettiğin için kusurlu tarafsin demişti.Bu evde 10 gun daha oyalanip bir yandan da avukat ile görüşmek istiyorum.Kusurlu görünmemek için neler yapabilirim öğrenmem lazım.Annemi arayıp bana bıçakla saldırdı demiş şok oldum,nasıl boyle bir iftirayi atıp bu kadar tehlikeli olabilir ya,asla onu yapicak biri değilim.Kim bilir daha neler üretecek mahkeme zamanına kadar,amaci ne onu da çözemedim.
Çok sinirliyim gerçekten ve çok üzgün.O son şansı ona vermeyecektim.Simdi bosansak asla onunla çocuk için bile olsa muhatap olamam çünkü bitmeyecek bir nefret girdi içime o cümlelerden sonra..Beni yalvar yakar bu eve getirip bu muameleyi nasıl yapar.
İçimi dökmek istedim.Okuyan iki satır bişey yazan herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu adama defalarca şans vermeniz büyük hata olmuş arsızlığı ele almış iyice. Umarım bir kez daha affetmek gibi bi hataya düşmezsiniz. Bugün bana bıçakla saldırdı diye iftira atan yarın iyice çirkinleşip namusunuz üzerinden bile iftira atabilir size böyle bi adamdan herşey beklenir. Maddi imkanınız da varken kurtulun gitsin.

Eskiden olsa çocuk için barışmayı bahane sanırdım , anne oldukdan sonra anladim çocuk çok farklı birşey uğruna herşey göze alınabilir, yapılabilir. son şansıydı kaybetti diye düşünun yaotigi sacmaliklari ciddiye alip moralinizi bozmayın hic .
Kusurlu olmamaniz için ne yapmanız gerekir bilmiyorum , birkere ayaklarinizin uzerinde durup gidebilmişsiniz yine başaracağınıza inanıyorum.

Iflah olmaz o adam

Keşke bu kadar uzatmasaydınız. Birden fazla kez şans vermişsiniz sonuç hep aynı. Bu sefer kararlı olmanıza sevindim, vakit kaybetmeden avukatla görüşün derim. Şunu da eklemek istiyorum çocuk için bile olsa asla muhatap olmam yazmışsınız, bunu sinirle söylediğinizi varsayıyorum. Eğer nihai kararınız buysa gözden geçirim derim çünkü bu isteğe bağlı bir durum değil. Ortak çocuğunuz varsa hayatınız boyunca isteseniz de istemeseniz de muhatap olmak zorundasınız

Akıcı yazmışsınız sıkılmadan okudum
Belli ki tahsillisiniz
Neden 4 defa denedin be kardeşim bende boşanmış ailenin cocuguyum keske en basında boşansalardı diyorum.
Bir kereye mahsus ses kaydı görüntü alabilirsin delil olarak
Ayrıca siz niye gidiyorsunuz evden ev kadınındır

Ayrı olduğumuz dönemlerde her gün ama her gün çocuğun videosunu istiyor,her canı istediginde gelip çocuğu canı istediği kadar görmesine müsaade ediyordum.Bu kadar toleransli olamam artık ona karşı.Mahkeme hangi tarihleri uygun görüyorsa odur bundan sonra ve öyle her aksam video filan beklemesin.

Akıcı yazmışsınız sıkılmadan okudum
Belli ki tahsillisiniz
Neden 4 defa denedin be kardeşim bende boşanmış ailenin cocuguyum keske en basında boşansalardı diyorum.
Bir kereye mahsus ses kaydı görüntü alabilirsin delil olarak
Ayrıca siz niye gidiyorsunuz evden ev kadınındır

Sizin şansınız var. Anne babanız la düzen kurup yaşama imkaniniz var. Ne güzel annen çocuğa bakıyor sen çalışıyorsun. Sakin kal. Eşine hiç bişey deme. On gün bekle. Sonrada sessizce çocuğunu al git ailene. Sen barıştın diye defalarca kendini bişey zannetmiş. Boşanma celbini eline alınca kendine gelir heralde.

O kadar pişmanım ki..aman çocuğum ailelere ozenmesin,hadi madem mutluluk vaadediyor deneyelim diye diye bugünlere geldik neyazikki..
Ben de mutsuz bir ailede büyüdüm, anneme yalvarıyordum nolur boşan git diye..Mutsuzluğu çocuk hissediyor.
Lojman burası ve zaten diğer evden buraya bişey getirmedim.Annem babam o evdeler çantamı alıp çıkmam yetecek.
Sıkılmamaniza sevindim bu arada.
Teşekkürler

Görüntü almayı düşündüm,suç teşkil ediyormuş diye vazgeçtim.Ayrica ses ve görüntü kaydı delil sayilmiyormus bunu kk da öğrendim

Bir vidayi sürekli yanlis yone dondururseniz ya da tam sıkı kavratmadan döndürurseniz bir sure sonra boşa dönmeye başlar. Ne kadar sıksanızda sıkılmaz. Anlatabildim mi?
"Yalama" yapar derler. Cok dogru bir tespit.

Öyle yapacağım,üçüncü boşanmasını da gerçekleştirmiş olsun madem.

Evi terkeden kusurlu mu oluyor? Ben terk ettim. Adam bizi öldürsün diye mi bekleyeceğiz?
Sonuçta anneniz pozitif olsaydı ve siz o evde yasıyor olsaydınız anneniz ayrı oda da kalacaktı ve siz aynı evde yaşamaya devam edecektiniz. Huzursuz ev çok zor Allah korusun. Iyi bilirim. Tavsiyem 10 gün sabretmemeniz.

Nafaka veya velayet için mi yapıyor anlamadım. Hukuki boyutu bilmiyorum, evi terk edenin kusurlu olduğunu ilk kez duydum. Bence yüz göz olmadan 10 gün sonra temelli gidin.

Bazen bedel ödemek zorundayız
Çocukken ailemin boşanma tercihi bana verilseydi sorunun başladığında bitsin isterdim
Bende bıraktığı psikolojik sorunları terapistle toparladım ve hala kalan var.
Eğer en başında boşanmış olsaydı babam kimsesiz gibi yaşamazdı bende babama nefret duymazdım vb durumlar. Ben bu bedeli babam yanımda degil ama mutlu duygularımda yaşamak isterdim. Aile olarak önce kendi sağlığımızı düşünürsek çocuğumuzu korumuş oluruz.

Bazen bedel ödemek zorundayız
Çocukken ailemin boşanma tercihi bana verilseydi sorunun başladığında bitsin isterdim
Bende bıraktığı psikolojik sorunları terapistle toparladım ve hala kalan var.
Eğer en başında boşanmış olsaydı babam kimsesiz gibi yaşamazdı bende babama nefret duymazdım vb durumlar. Ben bu bedeli babam yanımda degil ama mutlu duygularımda yaşamak isterdim. Aile olarak önce kendi sağlığımızı düşünürsek çocuğumuzu korumuş oluruz.

Bunun da kararsızlığını yaşıyorum.Babam da evde ve ona bulaşmadi.Cocuk her odaya giriyor çıkıyor bilmiyorum ne yapsam
Ben de kusurlu olunacağını düşünmüyorum.Kendisi internette bununla ilgili araştırma yapmış,gizlice o yazıyı okudum,tazminat isteme hakkını kaybediyormusum.Onun da istediği bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…