Ölsede kurtulsam artık..

ahh ceylinim,önceki konunu hatırlıyorum..
insan yaslandıkca mı böyle mi oluyorr :26:
sakinlestirici yada uyku hapı mı versenizzz

Başlığı okuduğumda içim bir yandı ama okuyunca haklı dedim birden yargısız infaz yaptım canm kusuruma bakma ☺️ Annenizi taktir ettim valla cennetlik kadın napsın yaşlı deyip susuyor iyi örnek olabilmek için evlatlarına çekilir degil bilmiyorum ben olsam heralde katlanamazdım bunca seye. Allah beterinden korusun canm daha neleri var torunlarını gelinlerini öldürenler Allah korusun dikkat edin kendinize 😕

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Çok özür dilerim ama bir insanın k.çına kadar yıkadığın halde hale nankörse o insan değildir olamaz yani mümkün değil

bencede sedacım..evlatlarımızında bu kadar yıpranmasına müsaade etmemeliyiz ..gelenekçi düşünce yapısı işte..

evet canım biliyorsun ben de babama ikili ilişkilerimde "hayır" derken zorlanıyorum ama kızıma el kaldırılması apayrı bir durum.. o zaman dünya yanar işte..

ama zor tabi ailenin iç dinamiklerini bilmeden yazdım..

ahh ceylinim,önceki konunu hatırlıyorum..
insan yaslandıkca mı böyle mi oluyorr :26:
sakinlestirici yada uyku hapı mı versenizzz
Esesim hic sorma ya..
Bu kadin hep boyleymis aha 22 oldum Doğduğumdan beri boyle..
Sakinleştirici alacagim bakalim..
Estağfurullah canim ne kusuru.
Artik annemde yavaştan isyana basladi..
Bilemiyorum ne olacak..
Çok tesekkur ederim..

Keşke diyebilse.
İnan desek kiyamet alani oluyor ev..
Ben birşeydiyecek olsam vallahi bir dovmedigi kaliyor.[/QUOTE]

"keşke" canım evet.. baştan diyebilselerdi.. babaannen tüm bunların hesabını verecektir herkesin vereceği gibi.. allaha havale etmeli sanırım.. size bol sabırlar diliyorum..

Keşke diyebilse.
İnan desek kiyamet alani oluyor ev..
Ben birşeydiyecek olsam vallahi bir dovmedigi kaliyor.

"keşke" canım evet.. baştan diyebilselerdi.. babaannen tüm bunların hesabını verecektir herkesin vereceği gibi.. allaha havale etmeli sanırım.. size bol sabırlar diliyorum..[/QUOTE]

Amin canim sagolasin..

Psikolojik bi rahatsızlığı olabilirmi? Özellikle alzehimer sinir stres yapıyor diye biliyorum. Ama yinede Allah size sabır versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sürekli bizi eleştirdikleriyorlar sedacım babalarımız..kendimizi suçlu hissedelim diye..bilinçli yapıyorlar işte..allah cümlesine akıl fikir versin..ne diyeyimki

halamı hatırladım bu satırları okuyunca..biz kurtulduk darısı size!

"keşke" canım evet.. baştan diyebilselerdi.. babaannen tüm bunların hesabını verecektir herkesin vereceği gibi.. allaha havale etmeli sanırım.. size bol sabırlar diliyorum..

aslında iş babanda btiyor canımda oda sesini çıkaramaz erkekler pek bir şey diyemez analarına..vallahi onlar huzursuz insan diyede bir ömür törpüleniyor..bizim günahımız neydi diyor insan allah affetsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde de vardı böyle babaanne ne iftira kalırdı ne hakareti vefat etti . Annem herseyin yaptı gezdirdi yedirdi temizledi sabretti Allah o sabrin mukafatini elbet verir . Bu durum annene Ailene bir sınav olarak düşün ve onu normal insan olarak değil çocuk olarak düşün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay hasta bu kadin yani anlattgna gore,bu kadarna da pes yani,sabir tasi olmak lazm byle bi insani ckmek icn,kac yasinda peki,bunadi mi acaba,eskidn de mi byleymis

maxi pro 5

Bir insanın yaşlı olması onun böyle etrafı huzursuz etmesine, hayatı çekilmez kılmasına sebep olabilir mi?
Ben insanları yaşlı ya da genç olarak ayırmıyorum mesela. Saygıyı, sevgiyi, hürmeti hakediyorsa hakettiği gibi davranıyorum, yok etmiyorsa da yüzüne bile bakmıyorum. Ama sizin mecburi bir durumunuz var. (gibi görünüyor)

Bütün çocuklarını biri araya toplasanız ve artık dönüşümlü bakmanız gerektiğini söyleseniz? Belki de denemişsinizdir bilemiyorum tabi...
Eğer kabul etmezlerse bir bakım evine götüreceğinizi söyleseniz?

Hani sınav falan diyoruz tamam da, bir insana yardımcı olmak bakmak, sevaptır da... Ona bakan insanların hayatları kararıyor, sizin annenizi düşünüyorum, ömrü boyunca bu kadına bakmak zorunda mı ? Onun rahata ermesi için bu kadının ölmesi mi gerekiyor.
Bence dönüşümlü bakmayı kabul etmezlerse, (maaşı da varmış zaten) bakım evi iyi fikir...
Yazık annenize yahu... gerçekten üzüldüm...

80 küsür Alzheimer hastasiydi üstelik kan kustururdu ama her zaman gicikmis gencliginde de ... insanına göre dert var üstesinden gelirsiniz kadının sakin olman gerek annene destek çık Bu böyle devam edecek degistiremezsin böyle sinirlenirsen kadının istediğini yapmış olursun - huzursuzluk-

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

halamı hatırladım bu satırları okuyunca..biz kurtulduk darısı size!

aslında iş babanda btiyor canımda oda sesini çıkaramaz erkekler pek bir şey diyemez analarına..vallahi onlar huzursuz insan diyede bir ömür törpüleniyor..bizim günahımız neydi diyor insan allah affetsin..

Korku filmi gibi bu ne be
Sesini duymadiniz diye bardak firlatmak nasil bir simarikliktir:44:

Ay hasta bu kadin yani anlattgna gore,bu kadarna da pes yani,sabir tasi olmak lazm byle bi insani ckmek icn,kac yasinda peki,bunadi mi acaba,eskidn de mi byleymis

maxi pro 5

Sagolun kizlar Allah razi olsun hepinizden.
Halamlar başka şehirdekaliyor buraya baya uzak bir sşehir.
Babannem oraya gitti de 2 haftada kovdular..
Bakmalari imkansiz yani..
Babannem hep boyleymis gençliğinden beri.
Dua edin lütfenbana..

Benim anneme kardeşlerime böyle yapacak?
bir kaşık suda boğarım o karıyı
yahu anneniz bu kadar saf mı niye çekiyor Allah aşkına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…