Olum haberi

yıllar önce hamileyken, genç bir adamın öldüğü haberini aniden duydum ve çok etkilendim..halbuki öleni çocukluğumdan beri görmemeiştim, hatta yüzünü bile zar zor hatırladığım biriydi...o günden sonra 2 yıl panik atak olmuştum, çok zor günler yaşamıştım...

yıllar önce hamileyken, genç bir adamın öldüğü haberini aniden duydum ve çok etkilendim..halbuki öleni çocukluğumdan beri görmemeiştim, hatta yüzünü bile zar zor hatırladığım biriydi...o günden sonra 2 yıl panik atak olmuştum, çok zor günler yaşamıştım...

Allah korusun da
Şu anne baba eş kardeş ölümleri dışında gecenin bir vakti verilen ölüm haberlerine aşırı uyuz oluyorum
Ne yapılabilir ki o saatte yani

Benim eşimin de babaannesi ölmüş
Kadın 95 yasında
Gecenin 3 inde bizi aramışlar ulaşamamışlar eşime binbir fırça
Ben hamileyim gecenin o saati 95 yaşındaki kadın için ne arıyorsun
Zaten kendin 10 senedir anneni görmemişsin

Kadın bizden 1500 km uzakta

Konu sahibi arkadasım
Anan değil baban deği
Allah rahmet eylesin
Bu kadar üzülecek birşey YOk
Panik atagi bilirim senelerce cektim

Ama sakin ol

Ben ben ben ne kadar benci bi insansın. Ölen eşinin akrabası, yetim kalan çocuklar var senin tek düşündüğün maşallah kendin. Bir şey olmaz iki güne unutursun ateş düştüğü yeri yakar.
Panik atak hastası bir insana bunları yazmasanız iyiydi
İki günde geçen birşey değil bu hastalık illet birşey
İki güne unutacak kadar etkilense idi Burada konu açmazdı

Arkadasım sana Önerİm
Sen cenazeden önce iyi bir psikiyatr doktoruna git
Tüm mesajlarını okudum
Güzelce tedavi olman gerekir
Abartı korkuların var panik atak hastasıyım deyip kendine bu hastalığı yapıştırma
Git tedavi ol lütfen

Böyle olacağınızı bilse elbet söylemez . Ben anne baba ve çocukları yani en yakınları dışındakilere öyle direkt söyleme taraftariyim dolandirmayi sevmem. Dediğim gibi sizin durumunuzu bilse soylemezdi başınız sağolsun Allah rahmet eylesin siz de öncelikli olarak terapiye başlayın Allah şifa versin

Paxera 10 çok etki edecek bi ilaç değil aşırı panik atak için bi de sakinleştirici iğne olmadan sakinlesememi kafanızdan atmaniz lazım sakinlesirsiniz tabi sizde isterseniz panik atak krizinde mide kanaması kalp krizi falan geçirilmez sadece size öyle gelir o anlarda geçeceğini tepkin edin kendinize geçmiş olsun

SiZin tek sorununuz panik atak değil gibi,acil ciddi destek almalısınız. Hayatıızda 1 kere gördüğünüz insana üzülmüşsünüz ya hani,bende hiç görmediğim evladınıza çok üzüldüm şuanda.

Bu panik atak degil yalniz
Sizin ciddi psikolojik sorunlariniz var. Sadece ilac tedavisiyle cozulmez. Dıdının dıdısı bile degil ölen kisi. Anan degil baban degil bacin degil,lutfen tedaviye baslayana kadar yuksek sesle kendinizi telkin edin. Kucuk cocugunuza yazik.

Sizin panik ataktan daha ciddi psikolojik sorunlarınız var.
Lütfen alanında isim yapmış bir psikiyatriste görünün ve tedavi olun.
Aksi takdirde evladınıza sağlıklı ve doğru ebeveynlik yapmanız mümkün değil.
Çocuğunuzu fazlasıyla etkiler bu durum.

Büyük ihtimal eşinizle tartıştınız bu sebepten. Kendinizi haklı çıkartacak bahaneler bulurlarmı forumdan diye buraya yazdınız. Öyle ise zorsunuz. Allah eşinize sabır versin. Eşinizi çaldırsalar yine bahane bulurdunuz gibi geliyor. Telkin verin kendinize. Ayrıca Bu kadar kendinizi düşünmeyin

öncelikle sakin olun bir daha uyuyamayacaginizi mi dusunuyorsunuz?

Panik atak nasıldır tam olarak bilmiyorum. Ancak eniştenin iki çocuğu zaten yirmili yaşlardalarmış. Kendilerini kurtarmışlardır ya da kurtarmalarına ramak kalmıştır. Eşimin eniştesi vefat ettiğinde ramazandı. Sahurda telefon gelmişti ve yola çıkmıştık. Sizin böyle bir durumunuz yok herkes uyuyormuş madem, neden geç vakit ısrarla aradı görümceniz...

Bu sadece panik atak. Bi dönem aynı bende şeyleri yaşamıştım yüksek ihtimal akut dönem geçiriyorsunuz sakin kalip dsarıya cikıp hava alın kendinizi oyalayacak bseyler bulmanz gerekiyor

Tek sıkıntınız panik atak değil bence. İlaçtan ziyade terapi almanız rahatlatır diye düşündüm. Eşinize ulaşamayınca sizi aramış söylediğinize göre. Onun direkt eniştesi, kuzenleri yalnız kalmış. O ruh haliyle sizin kendisinden fazla üzüleceğinizi düşünememesi normal.

Ölüm bu,her an hayatımızda ve kesinlikle öleceğiz.
İyi de bunun alıştıra alıştıra söylemesi diye bir şey yok.enişte Hakka yürüdü,enişte hayata gözlerini yumdu vs.de dese hepsi aynı şey..bana çok abartılı geldi tepkileriniz.
Panik atak tedavisinde kişinin kendi kendini telkin etmesi de çok önemli diye biliyorum.kendinizi hemen her durumda sakinleştiriciye şartlamayın her an elinizin altında değil çünkü.
O değil de böyle yaparak kendi kendiniz pat diye gidersiniz Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…