Olum haberi

Panik atak hastası bir insana bunları yazmasanız iyiydi
İki günde geçen birşey değil bu hastalık illet birşey
İki güne unutacak kadar etkilense idi Burada konu açmazdı
İnsan kendini bu kadar dinlerse, bu kadar kendi duygularına odaklanırsa panik atak olur tabi. Panik atak geçiriyormuş ama görümceye laf geçirmeyi de ihmal etmiyor konu sahibi. Halbuki ölen görümcenin teyzesi bir de konu sahibine alıştıra alıştıra söylemeyi mi düşünecekti. Dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Bir de atak sırasında burada konu açabilir miydi acaba.
 
Hayati ve yasamayi şu kadar sevsem yeterdi.
Adam ölmüş sizin derdiniz midem kanar mi, basim agrir mi...
Gercek panik atak bu değil.
Bunun adı benmerkezcilik, kapris, asiri bencillik hatta narsistlik, doktorunuzu degistirin.
İmza: birgaripinsan. Dünya benim etrafımda dönüyor sendromu diyelim mi?
 
Umarım panik atak hastalığına hayatınız boyunca yakalanmazsınız

Bunlar onun elinde olmuyor çünkü
Ama yasamayan bilemez tabi
 
Umarım panik atak hastalığına hayatınız boyunca yakalanmazsınız

Bunlar onun elinde olmuyor çünkü
Ama yasamayan bilemez tabi
Umarım. Konu sahibinin yaşadığı panik atak olsaydı burada görümce temalı konu açmak aklına en son gelecek şey olurdu. Açın bakın atak geçirmek böyle bir şey değil.
 
Umarım. Konu sahibinin yaşadığı panik atak olsaydı burada görümce temalı konu açmak aklına en son gelecek şey olurdu. Açın bakın atak geçirmek böyle bir şey değil.
Atak herkeste aynı olmaz
Ben 15 yıl cektim bu hastalıgı
İlaç da kullandım
Panik atağın milyon tane çeşidi ve belirtisi var
Herkeste aynı şekilde olacak değil ki
Bu hastalıkta mantık falan olmuyor yani

Nasıl rahatlayacaksa onu yapar
Panik atak illa kalp krizi geçirip öleceğini sanıp acillik olmak değil

Yaşayan biri olarak bizzat biliyorum
Her zaman şikayetlerim değişirdi
 
Öncelikle esinizin ve sizin başı sagolsun. Anladığım kadarıyla esinizin akrabası. Ölüm haberi yumuşatıp size nasıl verebilirdi mesela onu anlamadim. Veya esinize söyleyip o mu size söylemek zorunda? Bu panik ataklar ne zaman basladi ve ilaçların yanında terapi görüyormusunuz?
 
Öncelikle esinizin ve sizin başı sagolsun. Anladığım kadarıyla esinizin akrabası. Ölüm haberi yumuşatıp size nasıl verebilirdi mesela onu anlamadim. Veya esinize söyleyip o mu size söylemek zorunda? Bu panik ataklar ne zaman basladi ve ilaçların yanında terapi görüyormusunuz?
 
Damdan düşenin halini ancak damdan dusen anlıyor. Konu sahibi sağlıklı düşünemiyor. Kuvvetle muhtemel onu bu raddeye getiren başka duygular, sorunlar var. Ölüm haberi o duyguları tetiklemis.
Tedavide etkinlik saglayabilmesi için en kısa sürede ruh sağlıgi profesyonelinden yardim almali.
 
Başınız sağolsun.
Konu ölün olduğunda görümcenizin ince düşünmesini bekleyemezsiniz. Onunda acısı var sonuçta ve tek derdi haberi iletmek.
 
aşaya tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
o yüzden bişey demiyim ben.
 
Ortada ölen biri ve babasız annesiz kalan çocuklar varken sizin 10 mg ilaçlık panik hastalığınız burda önemini yitiriyor. Madem çok kötü oldunuz arayın görümcenizi bana niye söyledin ilaç kullanıyorum deyin. Ölüm ya bu. Bana niye söyledi denir mi? Allah uzun ömür versin anneniz babanız ölünce size mektup yazsınlar cenazeden sonra öğrenirsiniz madem bu kadar sorun bu işler. Kusura bakmayın sizinle empati kurmak yerine o babalarını kaybeden çocuklarla empati kurmak istiyorum. Sadece onlara üzüldüm. Ölmezsiniz korkmayın.
 
Kafan çalışmıyor mu kusurabakma da. Zaten kendimi o çocukların yerine koydum l! Empati yaptım empati !!! Bilir misin sen empati ne demek !!!

O yetim ve öksüzlerin yerine koydum kendimi.
O yüzden böyle oldu anladın mı şimdi. Yorum yazma sen !!! Git !
 
İmza: birgaripinsan. Dünya benim etrafımda dönüyor sendromu diyelim mi?


Ben panik atak sırasında midem yanarken nefes alamazken kendimi düşünmeyecek miyim??? Senin miden ağrısa o an kendini düşünmez misin!!!!
Bitkisel takviyeler yada
İlaç falan almayı dşnmez misin!!!!
Ben bencil değilim
Merhametli insanım.
Ben kendmi o çocukların yerine koydum tamammı empati yaptım!!!!!

Eşime söyleseydi...!!! Eşime söyleyebilirdi !!!!
Bu dünyada iyi insanlar var ama kötü insanlar da var halden anlamayan senin gibi........ !!!

Git işine bak ya!!! Yorum yazdın da ne oldu
 
Haksızsınız.
İnanılmaz bir abartı içindesiniz.
Hayatınızda hiç bir ölüm haberi almayacağınızı ve hatta almamanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Hiç gerçekci değilsiniz.
Panik atak insanı öldürmez.
Hele mide kanaması hiç geçirtmez.
Eğer hastalık hastalığı gibi bir saplantınız varsa, görüştüğünüz uzmana bunu ivedilikle anlatın.
Tepkileriniz normal değil.
 
Kullandığınız 10 mg lık ilaç çok hafif bir ilaç. Doktorunuz mu verdi? Siz kendiniz mi aldınız? Zira dediğiniz kadar ağır bir Durumunuz olsa bu ilaç bu miktarda verilmez. Acaba abartıyor olabilir misiniz durumunuzu? Sülalesi delirmiş ve kendisi de en ağırından en hafifine türlü ilaçlar kullanmış biri olarak yazıyorum, teşhisiniz ve anlatımınız ile o ilaç uyuşmuyor. Hayır yani bunca yıllık deliyim, cıks mümkün değil.

Bir kez gördüğünüz eşinizin eniştesi için mi bu üzüntü. Ölüm konusunda fazlaca duyarlı bir şahısım ama sizin konunuzda anlam veremediğim bir gariplik var.
 
Ben ben ben ne kadar benci bi insansın. Ölen eşinin akrabası, yetim kalan çocuklar var senin tek düşündüğün maşallah kendin. Bir şey olmaz iki güne unutursun ateş düştüğü yeri yakar.
Sen de ne kadar kötü sün!!!!
İçimi bilmeden , 20 cümlemden bencil oldugumu çıkardın !!!!
Git konumdan bir zahmet!!!!
Bana destek olanlar anlayanlar var!!!!
Sana ihtiyaç yok!!!!
Asla bencil değilm....!!!
Ben o ölenin çocuklarını düşünüyorum!!!!
Çnkü benm dr babam yok!!!!!
Ben de ölüm acısını yaşadım anladın mı!!!!!
İnsanları direkt yargılama!!!!
 

O cümle sonundaki ünlemler paxera 10 mg ın etkisi mi? Şaka mısınız siz?
 
Anneleri yok,babaları da vefat etti çok masum çocuklar,sessiz garipler, benmde babam yok. Kendmi onların yerıne koydum.
Tepkilerm normal degl bunu da biliyorum
Brde zanax verdi dr zanax nasıl bir ilaç peki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…