- 21 Ekim 2024
- 104
- 19
- 13
- 32
- Konu Sahibi ensadesinden16
Kızlarr çok kötüyüm  uzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla
 uzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla  hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam
 hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam 

uzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla
 uzun zamandır psikolojik sıkntı yaşıyorum ölcem ve cocugum annesiz kalcak korkusu çok yakın aklıma getirmemeye calisinca bi süre geçiyor sonra yine bi düsüyor aklıma başedemiyorum o an duygularımla  hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam
 hep bi kötu hastalağa yakalanma korkusu çok zor durumdayım anlatamam 

her gün ağlıyordum hala geçmedi devam ediyor korkularım
 her gün ağlıyordum hala geçmedi devam ediyor korkularım 

bende de var 1 senedir ve başa çıkamıyorum. Hep en kötüsünü düşünüyorum. Arada fenalaşıyorum. Ben psikoloğa gidicem sende mutlaka gir
 bende de var 1 senedir ve başa çıkamıyorum. Hep en kötüsünü düşünüyorum. Arada fenalaşıyorum. Ben psikoloğa gidicem sende mutlaka gir anksiyete bozukluğu yaşıyorsunuz sadece.
 anksiyete bozukluğu yaşıyorsunuz sadece.