Ölüm ne garip bi hasret

Özlüyorum annem de babam da öldü hele şu sıralar o kadar ihtiyacım var ki bari biri olsa idi şuan yanımda birinde derman bulabilse idim.
Yaa acının acısı gibi bişey bence ikisininde yoklugu ben birini yaşadım sadece bu bile yetiyo beni yakmaya

Gerçekten sizin 35 yıllık yüreginize saglık ben daha 7 ay önce kaybettim babamı ama yüregim param parça Allah uzun ömürler versin annemede bişey olursa kendimi toparlamam çok zor olur

Başımız sağ olsun zamanı gelince onlarla buluşcaz hiçbir acı sonsuza kadar sürmüycek

Allahım ölmüşlere rahmet, kalanlara ömür nasip etsin inşallah.
Ben 30 yaşındayım, babam 70.
Eni sonu gidecegimiz yer belli.
Yaş kaç olursa olsun acı acıdır elbet, ama sonuçta tanıdınız bildiniz babanizi.

Bir de el kadar çocukken anne baba kokusu bilemeden, özlem çekerek büyüyenler var.
(Ben olsam böyle düşünmeye çalışırdım sanırım, geçi başa gelmeden konuşmak ayrıdır..)
Bunu düşünerek teselli bulun inşallah, mekanı cennet olsun babanızın

Yaa 39 gün çok çok yeni acı eksilmiyor ama zaman geçtikçe sadece çigerindeki ateşin harı azılıyor Allah sizede bizede sabır versin

Onu diyo zaten sen hep çocuksun anne babanın yanında babam yok verdigi acı olgunlaştırdı biraz senin dedigin gibi düşünmesem ve imanım biraz eksik olsa buna hiç tahammül edip sabır gösteremezdim rabbim imanı bütün etsin hepimizi kalbimzi ferahlatsın

Babamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
20 sene oldu...Ölüp gittiğini aklıma getirmemeye çalışıyorum.Uzun bir süre kabristana gitmedim.Çok acı veriyordu bana.Ne zaman altından kalkamayacağım bir iş gelse başıma dönüp,dolaşıp babama çıkıyor yol.’’Babam olsaydı yanımda başıma bu gelmezdi yada üstesinden gelirdi’’ diyorum.Özlem bitmiyor ama başetmeyi öğreniyor insan.

Babamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
Ben de çok özledim telefondan numarasını silemedim 2,5 yıldır hala arayacak diye bekliyorum. Bir de şimdi hamileyim daha çok burnumda tütüyor. 9 yıl önce kızıma hamileyken bile yanına gider sokulurdum uykuda.. gözbebeğim diye severdi 4 kardeş olsak da hepimizi.. o kadar büyük bir sevgiden sonra kimse yeteri kadar dolduramıyor yerini.. elbet bir gün buluşacağız diyorum. Allah bu kadar güzel bir sevgiyi bir kere için vermemiştir bana diye düşünüyorum.. abim var sağ olsun baba gibi ama yine de çok özlüyorum. Sosyal medyada ya da burada babası ile ilgili olumsuz konu açanlar var aklım almıyor kafamdaki baba ile onların babasını.. çok şanslı 33 yıl yaşadım sayesinde her kız çocuğunun böyle bir babası olmalı

Çok acı bir tecrübe,yaşanmadan bilinmiyor sızısı.Bir yıl olacak kaybedeli annemi,hala inanamıyorum. Nedense özelliklede hergece yattığım anda gözümün önüne geliyor son hali içim yanıyor.Acısı azalıyor ama özlem artıyor dediler hiç geçmiyor ona hala ihtiyacımız var yeri öyle çok boş ki doldurulamaz .Her ölüm erkenmiş meğer

ben hiç o duyguyu yaşamadım ki özleyeyim
çok şanslısınız bu duyguları yaşadığınız için

Bende anlamıyorum babasıyla ilgili olumsuz şeyler söyleyenleri sende daha iyi bilirsin bende babam vefat edince fark ettim babanın adı bile yetiyormuş

Yaşanmadan bilinmiyor evet çok şükür benim annem var ama babam yok bende hala inanamıyorum Allah sizede bşzede sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…