Ölüm ne garip bi hasret

Mekanı cennet olsun babanızın.

İki yıl önce, 16 yasındakı yegenımı kaybettim ben onu cok ozluyorum.
Ölüm hasreti kotu evet ama, Rabbım sabrını veriyor. Hayat devam ediyor bir sekilde.

Babamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
12 yasimda kaybettim yanımda kalp krizinden gidiverdi şimdi 38 yasimdayim.neye uğradığımı şaşırmistim enik yavrusu gibiydim hep dibinde.sonra birden gitti.oyle büyük bir acı ki bu yaşımda yaşamak istemezdim.babalari yeni ölen arkadaşlarımı görüyorum da iyi ki seneler geçmiş üstünden diyorum.bilmem net ifade edebildimmi

Babam hayatta ve benden nefret ediyor.. çünkü onu utandıracak şeyler yaptım. Onu o kadar çok seviyorum ki sesini duymayali 50 günden fazla oldu galiba. Duyarmiyim bilmiyorum. Ama sağ olsun sağlıklı olsun yeter diyebiliyorum.

Bazen mutfakta yere yigilip sessiz cigliklar ata ata baba diye agladigimi bilirim herkesi uyutup bir sarkida babami aradigim o kadar cok ki.4 yil olacak ama sanki dun gecmeyen bir aci ofke yoklugu Allah ana babalarimizi rahmet etsin bir gun kavusuruz ins

Annemi düşünmediğim bir gün yok, her gün rüyamda bile olsa göreyim diye dua ederim.
O benim en yakın arkadaşımdı, herşeyi konuşurduk hep yanımdaydı.
Çok zor ama hayat devam etmek zorunda😔

6 yıl olacak babamı kaybedeli..telefonumda hala numarası kayıtlı arada acar bakarım babam yazar orda..Keşke sesini duyabilsem diyorum sesine bile hasretim
Özlemi gün geçtikçe artıyor ama ölüm gerçeğini kabul ediyorsun sonunda.ve en güzeli inancımız gereği yok olmadığını ve birgün bulusacagimizi bilmek biraz olsun rahatlatıyor bu yüzden şükrediyorum.
Allah sabır versin babasını annesini kaybeden herkese..mekanları cennet olsun inşallah

Babam hayatta çok şükür. Ama abim öleli 12 yıl oldu. 12 yazınca komik geliyor, sanki en fazla 2 yıl olmuş gibi. Kızımın teyzesi yok, tek dayısının da sadece mezarını ve resmini görüyor. 2 yaşında yok daha geçen abimin resmini silerken elimden aldı, dayı kızım dedim, eğilip öptü resmi. Hani bardak elinizden kayar, bir an sessizlik olur sonra şangırtıyla kırılıp parçalanır ya, öyle hissettim. Daha önce hiç gözümden bu kadar hızlı yaş akmamıştı. Herşeyin özlemi geçiyor ama sizi bırakıp giden can parçasının özlemi hiç geçmiyor.

Tarif edilemeyecek kadar çok.. 4 sene oldu hala alışamadım
Benim çevremde ablam ve abim dışında babasını kaybeden kimse yok annemin de babası var hala burda acımı anlayan acısını anladıgım kişileri görmek çok güzel teşekkğr ederim

Babam hayatta ve benden nefret ediyor.. çünkü onu utandıracak şeyler yaptım. Onu o kadar çok seviyorum ki sesini duymayali 50 günden fazla oldu galiba. Duyarmiyim bilmiyorum. Ama sağ olsun sağlıklı olsun yeter diyebiliyorum.
Ne yaparsan yap baban senden nefret edemez ki gururuna yenik düşmüştür ne derse ne yaparsa yapsın git öp biraz cilve yap sırnaş baban affeder seni benim babam bana kızdıgında hemen cilve yapardım affederdi

Bazen mutfakta yere yigilip sessiz cigliklar ata ata baba diye agladigimi bilirim herkesi uyutup bir sarkida babami aradigim o kadar cok ki.4 yil olacak ama sanki dun gecmeyen bir aci ofke yoklugu Allah ana babalarimizi rahmet etsin bir gun kavusuruz ins
Ebet benimde tam hissettigim bazen yapmak istedigim bu o kadar özledim ki dünyanın öbğr ucunda olsa ben burdan baba diye bagırsam duyacak kadar özledim

Annemi düşünmediğim bir gün yok, her gün rüyamda bile olsa göreyim diye dua ederim.
O benim en yakın arkadaşımdı, herşeyi konuşurduk hep yanımdaydı.
Çok zor ama hayat devam etmek zorunda😔
Bende babamı kaybettim annenin yeri daha farklı dır belki bilmiyorum annem hayatta ama ikisininde acısı aynı bence dünyada en agır şey ölüm

Evet özledim

Keşke Yanımda olsaydı :(

Hiçbirşey olmasa bile Varlığı yeterdi.

Bunu okuyan her kimse eğer anneniz Babanız hayatta ise gercekten çok şanslısınız.
Allah kimseyi yetim bırakmasın :(

Back
X