- 17 Kasım 2019
- 889
- 777
- 53
- 27
İnanöıyor kş insan ne kadar zaman geçerse geçsinBenim de 8 oldu ama 1 gibi...hala ayni inanamama hala ayni saskinlik duygusu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanöıyor kş insan ne kadar zaman geçerse geçsinBenim de 8 oldu ama 1 gibi...hala ayni inanamama hala ayni saskinlik duygusu..
iki türdede kötü görüpde topraga koymak görmeden de toprag girmek
12 yasimda kaybettim yanımda kalp krizinden gidiverdi şimdi 38 yasimdayim.neye uğradığımı şaşırmistim enik yavrusu gibiydim hep dibinde.sonra birden gitti.oyle büyük bir acı ki bu yaşımda yaşamak istemezdim.babalari yeni ölen arkadaşlarımı görüyorum da iyi ki seneler geçmiş üstünden diyorum.bilmem net ifade edebildimmiBabamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
Babamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
Benim çevremde ablam ve abim dışında babasını kaybeden kimse yok annemin de babası var hala burda acımı anlayan acısını anladıgım kişileri görmek çok güzel teşekkğr ederimTarif edilemeyecek kadar çok.. 4 sene oldu hala alışamadım
Biliyormusun senn şuan ne kadar konuşmasanda ölünce fark edersin adı bile yetiyor babanın bence ölüme bırakma bazı şeyleri pişman olursun hayattayken git sarıl öp babanıyaşıyor ama yok malasef
Ne yaparsan yap baban senden nefret edemez ki gururuna yenik düşmüştür ne derse ne yaparsa yapsın git öp biraz cilve yap sırnaş baban affeder seni benim babam bana kızdıgında hemen cilve yapardım affederdiBabam hayatta ve benden nefret ediyor.. çünkü onu utandıracak şeyler yaptım. Onu o kadar çok seviyorum ki sesini duymayali 50 günden fazla oldu galiba. Duyarmiyim bilmiyorum. Ama sağ olsun sağlıklı olsun yeter diyebiliyorum.
Ebet benimde tam hissettigim bazen yapmak istedigim bu o kadar özledim ki dünyanın öbğr ucunda olsa ben burdan baba diye bagırsam duyacak kadar özledimBazen mutfakta yere yigilip sessiz cigliklar ata ata baba diye agladigimi bilirim herkesi uyutup bir sarkida babami aradigim o kadar cok ki.4 yil olacak ama sanki dun gecmeyen bir aci ofke yoklugu Allah ana babalarimizi rahmet etsin bir gun kavusuruz ins
Bende babamı kaybettim annenin yeri daha farklı dır belki bilmiyorum annem hayatta ama ikisininde acısı aynı bence dünyada en agır şey ölümAnnemi düşünmediğim bir gün yok, her gün rüyamda bile olsa göreyim diye dua ederim.
O benim en yakın arkadaşımdı, herşeyi konuşurduk hep yanımdaydı.
Çok zor ama hayat devam etmek zorunda![]()
Babaanne dede emin ol anne babanın yanında hiç bişey hasreti acısı bambaşka yaşamadan kimse bilemezBasiniz sagolsun
Dusunmesi bile gozlerimi yasartiyor.
Babaannem ve dedemi cok ozluyorum