Ölüm ne garip bi hasret

Şuan varya yüregim agzımda o ladar özledim ki babamı alışamadım ben babamı öpmeden babamında beni öpmeden yatmasına her gece yatakta aglıyorum
Bilmiyorum ki nasil alisacsgiz? Ama haftada 3 - 4 gun babami ruyamda goruyorum onunla konusuyorum , dokunuyorum . Telefon etmek istiyorum sesini duymak icin , eskisi gibi ama teli abimde üzmemek için onu bile caldıramıyorum . Sadece rüyalarımda görüyorum artık , o da Allah’ın izniyle.

Geçmiyo ne kadar zaman geçerse geçsin kaç yaşında olursan ol taklit yapıyosun sadece dışında defil çünkü ateş içinde kimse söndüremiyor

Başınız sağolsun babam gözümün önünde öldü benim ben tedavi görüyorum hala çok kötüyüm
Bizim gibi babasını ölürken gören kişi çok azdır nefes almak için çırpınışı o çıkardı ses tokat gibi böyle hayatın gerçegi bak bu diyor bi an

Baba gibi var mi ? bizi çocukluğumuzdan beri , sarıp sarmalayan koruyan .dag gibi arkamizda olan. Allah rahmet eylesin . Mekani cennet olsun ..
Baba adı bili yetçyor sagolun sizinde başınız sagolsun Rabbim tüm sevdiklerimizin mekanını cennet etsin

Çok yeni benim gibi bana da 7 ay oldu gözümün önünde kefenli hali gitmiyo
Ben morgda gordum , binlerce defa optum yanaklarindan ve alnindan ta ki morgtaki gorevli “ oluyu sarsmayin saygi gosterin” diyene kadar optum babami . En cok beni mahfeden sey de babami gomup eve gelmek oldu

Ben morgda gordum , binlerce defa optum yanaklarindan ve alnindan ta ki morgtaki gorevli “ oluyu sarsmayin saygi gosterin” diyene kadar optum babami . En cok beni mahfeden sey de babami gomup eve gelmek oldu
İnsan bunları unutamaz işte öyle bi yara ki hatırladıkca derinleşip kanıyor benim canı yakan en çok babamı mezara gödükten sonra meza gidip sarılıp aglamaktı

İnsan bunları unutamaz işte öyle bi yara ki hatırladıkca derinleşip kanıyor benim canı yakan en çok babamı mezara gödükten sonra meza gidip sarılıp aglamaktı
Bence biz cok uzulmeyelim arkadasim , evet cok agliyoruz ama suna da inananiyorum . Onlar bizi goruyor hissediyor. Ben ne kadar cok agladiysam bana babam guzel bir mesaj yolluyor . “Seni cok seviyorum ya da Ben bir da mutluyum “gibi . Bence cok fazla uzulup onlari da yerlerinde uzmiyelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…