Ölüm ne garip bi hasret

Allah kalbine yüregine ferahlık versin

Bunun yaşla alakası yok bende 21 yaşındayım (aslında 22 ama bi yaş küçük söylerim hep) bende babamın yanında küçücük bi çocuk gibiydim şakalaşırdık gülerdik bazen kızardı öperdi yanına yatırırdı hergün bana halka tatlı alırdı seviyorum diye ama şimdi babamı kaybedeli daha 7 ay oldu o kadar eksik o kadar çaresizim ki zaman geçtikçe daha da eksik olacagım biliyorum

Bazen bende ölüm le ilgi içimden geçirdiklerimi dile getiremiyorum siz çok güzel anlatmışsınız ölüm bi yerde yok okuş bi yerde diriliş gibi çok tuhaf insan aglıyo ölüye ama öldügü için degil onu bir daha göremeyecegi için onu özleyecegi için

Babamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
Su günlerde yaşadığım olay ; tam benim konum olmuş aslında , ben konu açamadım.. hastalığında bile konu açamadım . Olmeyecek gene eskisi gibi olacağız diye hayellere kapıldım. Babam 3 ay önce oldu . Beyin kanaması hiç beklenmeyen bisey hiç bir sorunu yoktu . O kadar pişmanlıklarım var ki anlatamam . Onu o kadar özlüyorum ki her ıkı günde rüyalarıma giriyor bana mesajlar veriyor rüyalarımda ,o şekilde ayakta kalıyorum . Yakınları olmüs arkadaşlarıma rahmet diliyorum mekanları cennet olsun hepsinin .

Benim babamında hiç bişeyi yoktu sabah çok güzel kahvaltı yaptık sofrada güldük eglendik çarşıya gitti telefon geldi bize babamı hastaneye kaldırmışlar beyin kanaması geçirmiş benim babamda ama benim babamın ki beyin sapındaymış bugüne kadar hiç kimse beyim sapı kanamasından kurtulamamış 12 gün mücadele etti 13. Günde vefat etti

Ben de aynen kahvaltı edip çeşmeye gittik . Çok güzel bi kahvaltıydı hepimiz neşeliydik .bilac saat sonra , çok kötü bir bas agrısı ve kusmayla beraber , beyin kanaması 25 gün mücadele etti , 25 . Gün vefat etti

Bugünlerde 3. Ayı olacak babamın vefatı . Çok kötü günler geçirdim . Çok ağladım , kendimi bitirdim resmen çünkü babam benim , o kadar değerliydi ki. Kımsede olmaz bu kadar baba kız iliskisi bana göre öyle .. hepimize göre öyledir. Hergun goruyorum babami ruyamda , bana bir keresin de”seni cok seviyorum kizim “dedi Ben de ona “seni cok seviyorum “ dedim . Bir defa da dedi ki “ Ben burda mutluyum siz annen abin ve sen iyi olun”

O kadar ihtiyacım var ki şu an. Bu konu öyle denk geldi ki anlatamam. Ne kadar çok özledim babamı tarifi yok. O ölünce büyüdüm. Her şeyi içimde yaşamaya öğrendim. İnsanların gerçek yüzlerini gördüm. Yani tarifi yok bu acının galiba. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim sabır versin. Çok zor.

Deli gibi oldukten sonra insanlarin nereye giktiklerini arastirdim , kitaplarlar okudum . Her gece babam icin dualar okudum . Bir faydam olur belki diye .

Deli gibi oldukten sonra insanlarin nereye giktiklerini arastirdim , kitaplarlar okudum . Her gece babam icin dualar okudum . Bir faydam olur belki diye .
Reankarnosyona bile inanmak istedim . Bir cok kitap okudum , ama hic bisey icimi rahat ettirmedi Ben babami cok ozledim . Cunku hic bir sey Geri getirmeyecek onu ...

Her kelimesini yasiyorum yazdiklarinizin. Tek cocugum, kizim.. sanki koruma kalkanlarimi aldilar benden. Duruşum bile degisti inanin. Artik sanki daha gucsuzum ama artik sanki daha gucluyum , boyle karisik bir hal.
Eksik kalan duygularımı tanımlamışsınız sanki. Annem ve ablam var "babamın" bana emaneti onların yanında güçlüyüm evet! ama hala yalnız kaldığım her an veya minicik bir sitem duyduğum, tavır gördüğüm an ortaya o küçük güçsüz çocuk çıkıyor. Sayfalarca yazabilirim, babama benzemişim babam gibi duygusal ve kırılganım. Belki birazda bu sebepten çok daha ağır oldu benim için.

Sevgili Kikoo kusura bakma kendi acım da aklıma gelince yazmamışım. Öncelikle size ve babasını kaybeden herkese Rabbim sabır ve dayanma gücü versin. Mekanları cennet olsun Inşallah. Maalesef ki eksik olacağız, insan hayatında (normal şartlardaki bir ailede) anne babanın yerinin dolmasına imkan yok çünkü. Hele de kız çocukları için (yaş farketmeksizin) babasızlık çok zor.

Şuan varya yüregim agzımda o ladar özledim ki babamı alışamadım ben babamı öpmeden babamında beni öpmeden yatmasına her gece yatakta aglıyorum

Bende babamdan sonra büyüdüm ama büyümek istemiyorum daha çok ihtiuacım var benim babama 22 yaşındayım ve daha yaşamadım

Benim acımı anlayannpaylaşan insanları görmek bu ateşin içinde bike gülümsetiyor çol teşekkür ederim kız çocugu için evet çok çok daha önemli baba

Hepimizin içinde kapanmayacak bi yara olacak bu özlem hasret vuslatsız ama yanında bir anda yok oluyo ruhu terk etmiş bedeni kas katı yanında duruyo o kadar çok yüregimden gelen özlem cümleleri varki dileme dökemiyorum ama ben çok özledim hepimiz çok özledik babamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…