- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
oğlunuz kaç yaşında sorabilirmiyim.tabi önce çok geçmiş olsun
14 yasinda, dogumgününe bir ay var, 94 dogumlu
bugün geri götürdük hastaneye, anne sana gelebilirmiyim diyor, burda kalmak istemiyorum diyor, anlatiyoruz tamam diyor 2 dakka sonra yine anne senle geleyim ben diyormafoldumben
Canim benim cok üzüldüm:çok üzgünüm:....cok cok gecmis olsun...insallah biran evvel sifasina kavusur yavrun....:Saruboceq:
Ne oldu cocuga.??..Allah Allah.....:çok üzgünüm:
çok üzüldüm Allah yardımcınız olur inşallah.aniden mi başladı bu hareketleri canım.önceden varmıydı belirtileri
oglumun bu hafta 5 günlük staji vardi, cok begenmisti belediyede ydi ,2 . günün gecesi gece 2 bucukta odama geldi anne ben gitmek istemiyorum dedi, cok seyler anlattilar ögretmek icin benim kafam karisti dedi, olmaz oglum gitmen lazim dedim carsamba yolladim yine, ve carsamba gecesi basladi tuhaf tuhaf konusmaya ve carsamba gecede hic uyumadi, persembe gittim aldim stajindan okula gittik ögretmenleriyle konustuk stajini bitirmeye karar verdik . doktora götürdüm hemen ardindan doktor biseyi yok dedi, aksam cok kötü oldu fisleri cekti tv yi kapadi pc den kötü seyler geliyor onlari haklamam lazim dedi. doktor cagirdim götürdüler iste
çok geçmiş olsun allah şifa versin ..
ılaclar etkı etmıyor mu
Canim arkadasim kafani bulandirmak istemem ama benim aklima tuhaf tuhaf seyler geldi....:1no2:
Acaba birseylerdenmi korktu ürktü orada....Sana tam olarak anlatamadigi birseylermi gördü....
Dua et canim...lüften bol bol dua et....bende edicem yavrun icin....Allah sifasini versin.:Saruboceq:
Canim arkadasim kafani bulandirmak istemem ama benim aklima tuhaf tuhaf seyler geldi....:1no2:
Acaba birseylerdenmi korktu ürktü orada....Sana tam olarak anlatamadigi birseylermi gördü....
Dua et canim...lüften bol bol dua et....bende edicem yavrun icin....Allah sifasini versin.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?