Olum ok hasta :(

KIRMIZIdonluKIZ

Canis Majoris sönüyor : /
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
4.789
16
358
Diğer
carsamba gecesinden beri oglum bunalima girdi. tuhaf tuhaf konusmalari, biri bizi takip ediyor tv kötü bilgisayar kötü fis leri pirizlerden cekmeler.persembe iyice kontrolden cikti psikolog cagirdik, acil hastaneye ambulansla götürüldüsenağlama bir gece kaldi gittim konustum doktorlarla oglumla, iyi görünüyordu anne eve gitmek istiyorum ben iyiyim biseyim yok dedi. doktor gidin ozaman bir deneyin dedi haplarinida aldik geldik eve.
bütün gece 1 dakka bile uyumadi bende uyumadim korkuyorum diyordu.
sizofreni belirtileri dedi doktorlarsenağlama kahroluyorum icim yaniyo, avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum, yavrum benim ya hic iyilesmesse böyle kalirsa diye deli olucam nerdeysemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canim benim cok üzüldüm:çok üzgünüm:....cok cok gecmis olsun...insallah biran evvel sifasina kavusur yavrun....:Saruboceq:

Ne oldu cocuga.??..Allah Allah.....:çok üzgünüm:

oğlunuz kaç yaşında sorabilirmiyim.tabi önce çok geçmiş olsun

14 yasinda, dogumgününe bir ay var, 94 dogumlu
bugün geri götürdük hastaneye, anne sana gelebilirmiyim diyor, burda kalmak istemiyorum diyor, anlatiyoruz tamam diyor 2 dakka sonra yine anne senle geleyim ben diyormafoldumben

peki nerde şimdi oğlunuz yatarak mı tedavi olucak.çok zor bi durum ya bi travma falan mı yaşadı nolduki birdenbire:sm_confused:
14 yasinda, dogumgününe bir ay var, 94 dogumlu
bugün geri götürdük hastaneye, anne sana gelebilirmiyim diyor, burda kalmak istemiyorum diyor, anlatiyoruz tamam diyor 2 dakka sonra yine anne senle geleyim ben diyormafoldumben

Canim benim cok üzüldüm:çok üzgünüm:....cok cok gecmis olsun...insallah biran evvel sifasina kavusur yavrun....:Saruboceq:

Ne oldu cocuga.??..Allah Allah.....:çok üzgünüm:

oglumun bu hafta 5 günlük staji vardi, cok begenmisti belediyede ydi ,2 . günün gecesi gece 2 bucukta odama geldi anne ben gitmek istemiyorum dedi, cok seyler anlattilar ögretmek icin benim kafam karisti dedi, olmaz oglum gitmen lazim dedim carsamba yolladim yine, ve carsamba gecesi basladi tuhaf tuhaf konusmaya ve carsamba gecede hic uyumadi, persembe gittim aldim stajindan okula gittik ögretmenleriyle konustuk stajini bitirmeye karar verdik . doktora götürdüm hemen ardindan doktor biseyi yok dedi, aksam cok kötü oldu fisleri cekti tv yi kapadi pc den kötü seyler geliyor onlari haklamam lazim dedi. doktor cagirdim götürdüler iste

benim bi tanıdığımda şizofren ama çocukluğundan beri hep öyleydi. çarşambadan beri demişsiniz ya bu rahatsızlık aniden ortaya çıkarmı ki ya? yanlış teşhis koyulmuştur belki. belki ergenlik bunalımı, belki dikkat çekmek istemek nebileyim.. Allah şifa versin, yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

Canim arkadasim kafani bulandirmak istemem ama benim aklima tuhaf tuhaf seyler geldi....:1no2:

Acaba birseylerdenmi korktu ürktü orada....Sana tam olarak anlatamadigi birseylermi gördü....

Dua et canim...lüften bol bol dua et....bende edicem yavrun icin....Allah sifasini versin.:Saruboceq:

çok geçmiş olsun allah şifa versin ..

ılaclar etkı etmıyor mu

dün gece basladik ilaclara, dün bitane, sabah bitane verdim, günde üctaneye cikarilacak yavas yavas, nezaman etki eder nezamana iyilesir bilmiyor doktorlar bekleyip görücez diyorlar, ilaclar etkili oluyormus ama 3 ay hastanede tedavi sartmis

benim de ilk aklıma bu geldi. yani şizofren aniden çıkabilecek bişey olmamalı ya fisfisfis

hergün sordum nasi geciyor diye, cok begendim hepisi bana cok iyi davraniyor, ama cok konusuyolar cok anlatiyolar beynim sulandi dedi, oglum sana bise yaptilarmi diyorum biseymi dediler yok anne diyormafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…