Olum ok hasta :(

hergün sordum nasi geciyor diye, cok begendim hepisi bana cok iyi davraniyor, ama cok konusuyolar cok anlatiyolar beynim sulandi dedi, oglum sana bise yaptilarmi diyorum biseymi dediler yok anne diyormafoldumben

Anlatamiyordur belki canim....:1no2:

Sen yinede güvendigin iyi tanidigin bir hocaya okut cocugu....Felak Nas surelerini oku basinin ucunda sonra ona dogru üfle....o uyurken yap....:1hug:

Ilac tedavisinin yani sira bunuda yapin....

benim de ilk aklıma bu geldi. yani şizofren aniden çıkabilecek bişey olmamalı ya fisfisfis

doktorlar dedi aniden cikabiliyor, genetik yatkinlik stres ve birsürü faktör aniden cikmasina neden olabiliyormus, oglum birde kücükken menenjit gecirdi

kendimi cok suclu his ettim dersleriyle ilgili acaba cokmu bunaltttim dedim doktorlara öyle düsünmeyin kimsenin sucu yok ama stress in etken oldugu kesin.

kizlar hepinize tek tek tsk ederim iyi dilekleriniz icin, sürekli aglama krizleri geciriyorum bende hic iyi deyilim, belki burda konusmak iyi gelir diye konu actim

hocaya yolladim babasiyla okusun hoca diye, hocada demis tedavi olur benimde bi tanidigim ayni olmustu ve tamamen iyilesti simdi ögretmen demis
ama iste ben yinede korkuyorum ya böyle kalirsa diye
cevsen verdim ogluma dua et oglum allaha sigin korkma iyilesiceksin dedim

Canım cok cok gecms olsun dr gotrmussun en dogrusu ama sana acızane bı tavsıyem bıde sole ısının ehlı bır hocaya gotursen bı baksa okusa

dunya ayet ustune kurulu umarım kısa zamanda tedavısı olur ve ıyılesır ne olur ıhmal etme bı baksın hocada allaha emanet olun....

Tabiki iyilesecek canim....eskisi gibi olucak Allahin izini ile..

Sende kendine dikkat et lüften...senin iyi olman lazim arkadasim...yoksa ailene nasil faydan olsun?:1hug:

Cok zor günler geciriyorsunuz mutlaka ama dedigin gibi Allaha signin ....en kisa zamanda atlatirsiniz insallah...:Saruboceq:

Dualarim seninle....:teselli:

Yuce yaradanın ıznıyle hersey duzelecek canm allaha dua et sakın ısyan etma allah yavrunu sıze bagıslasın nınsallah

dua edıcem yavruna canm allaha emnat olun ....

canım çok geçmiş olsun ama merak etme iyileşir yavrun.geçicidir belki hemen teşhis koyulmaz ki şizofrende.ilaçlar da etkisini gösterir inşallah iyileşir.kötü düşünme sakın güçlü ol rabbim sana sabır, evladına da sağlık versin.tanığımız var şizofren hastası ama öyle hemen teşhis konulmuyor bildiğim kadarıyla.

Çok geçmiş olsun, Allahım şifalar versin en kısa zamanda
Sende çok güçlü olmalısın arkadaşım, bizlerde hasta olursak çocuklarımızı kim toparlar?
ınşallah en kısa zamanda düzelir, dualarım sizinle.

hamilelerin duası kabul olurmuş canım bugece dua edicem evladına.rabbim senin de dualarını kabul etsin.

allahım yardımcınız olsun. dua etmekten baska elimden bısey gelmez... yavruma allah acil şifalar versin...

Geçmiş olsun bencede bişeyden korkmuş olabilir. Hayal dünyası geniştir belki bir korku filmi falan izledi etkisinde kaldı yada diğer arkadaşların dediği gibi bişeyler oldu. Allah şifasını versin.

geçmiş olsun öncelikle

aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünün oğlunuz için iyi olsun
allah yardımcınız olsun

Bir anne olarak yaşadığınız tramvanın nasıl birşey olduğunu az çok kestirebiliyorum,
Öncelikle çok geçmiş olsun,üzüldüm fena halde.
Söylemek istediğim ise,şayet şizofreni tanısı konulduysa çocuğunuza bunun tedavisi olduğunu bilmenizi istiyorum.
Yakın çevremde şahit olduğum bir rahatsızlık bu
Tedavi süreci biraz sıkıntılı olabilir ama geçiyor merak etmeyin.
İlaçlarını düzenli kullandığı sürece bir sorun kalmıyor.
İlk zamanlar ilaç içmeyide reddedebilir,bunada hazırlıklı olun.
İnanın çok üzüldüm,bu rahatsızlık belirti vermeden ileriki yaşlarda bile çıkabilior.İlle çocukta olacak diye bir şey yok.
Biraz sabır,ilgi ve alakayla inşallah atlatacaktır çocuğunuz bu zor günleri
Dualarım sizinle

sizofren tehsisi koymadi doktorlar , böyle konularda hemen tehsis koymuyoruz dikkatli davraniyoruz dediler ama belirtileri sizrofen dediler ilaca basladik, EEG, EKG ve kan tahlili yapilicak daha
cok tsk ederim kizlar dualariniz icin

eminim sizin için de çok zor olmuştur ama ne olabilir acaba ya herşey yolunda giderken birden bire ,
çocuğunuz birşeyler saklıyor da olabilir söylemeye korktuğu birşeyler mi var acaba
ben çok üzüldüm gerçekten Allahım en kısa zamanda acil şifalar versin

bilmiyorum canim, dün gece hic uyumadik sabaha kadar konustum, sakinlestirmeye calistim, hep sordum oglum icinde ne varsa anlat hickimseden korkma dedim

hadi oglum biraz uyu iyi gelir dedim kafasini yastiga 2 dakkika bile koyamiyordu hemen geri kalkiyordu, gece 11 de anne disari cikabilirmiyim dedi, nereye gidiceksin oglum dedim, stuttgart a dedi hastane stuttgartda, tamam oglum yarin gidicez hadi simdi yatalim dedim..
sonra gece 2 yalvariyo anne nolur laptopunu versene 2 dakka hemen geri vericem, ne yapicaksin oglum dedim , anne laptopta kötü biseler var onu yok etmem lazim dedi

ozaman laptopu götürüp killere atalim kapiyida kitleyelim kurtulalim dedim tamam dedi
sonra saatlere takti duvardaki saati kaldiralim dedi ufak saati arkasini cevirdi görmek istemiyorum dedi sonra kalkti odasini topladi cok pasaklidir normalde oglum, herseyini tek tek düzenledi, vitrindeki süslerin yerlerini degistirdi düzenledi
saat 4 oldu babama gidicem dedi, oglum 2 saat daha bekle sabah olsun arayalim babani gelsin dedim ama 5 kadar zor zaptettim babasi geldi aldi 3 saat sonra anneme gidicem demis.:gitme:

oğlunuz bilgisayarda oyun oynuyor mu? hani şu vurdulu kırdılı olanlar var ya, knight online falan. kötü şeyler derken onlardan da etkilenmiş olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…