Olum ok hasta :(

ay kıyamam ya vallahi bir anne olarak neler hissettiğinizi anlayabiliyorum Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin size tek doktorla kalmayın mutlaka başka doktorlara da müracat edin bir de internette bazı siteler var doktorlar sorulan sorulara cevap veriyor oraları araştırabilirsiniz daha önce bu tür sorular sorulmuş mu doktorlar ne cevap vermiş ya da siz de soru sorabilirsiniz

oğlunuz bilgisayarda oyun oynuyor mu? hani şu vurdulu kırdılı olanlar var ya, knight online falan. kötü şeyler derken onlardan da etkilenmiş olabilir mi acaba?
tek oynadigi oyun gta san andreas araba yarisi bi oyun bilgisayari oturma odasinda,odasina koymadimki sürekli napiyor diye kontrol edebileyim diye

kizlar simdi aradim hastaneyi bakicisinla görüstüm, sakinlestirici surup vermisler suanda derin uykudaymisopuyorumnanaktan cevaplariniz beni baya rahatlatti coooook tsk ederim hepinizeŞeniz

Çok çok geçmiş olsun güzelim. Ben oğlunun en kısa zamanda düzeleceğine eminim. Şu anda neler hissettiklerini anlayabiliyorum ama bu günlerde cesur olmak zorundasın. Oğluna destek olacaksın ki, bir an önce iyileşsin.

tsk ederim canim, ilk iki gün bende coook emindim , iste dün gece yasadiklarimdan cok etkilendigimden galiba bugün sabah ani aglama krizleri gecirdim halada öyle ama oglumun yaninda hic aglamadim cok güclü durdum ogluma cesaret verdim teselli ettim. iste oglum yanimda olmayinca aglama krizlerim tutuyor bagirarak agliyorum

belki size anlatamadığı sorunları vardır.acaba yakın bir arkadaşıyla görüşseniz,çocuğu ayarlayıp oğlunuzun ağzından laf almasını sağlasanız?size anlatamadığı şeyler varsa dostuna anlatabilir belki?
ama arkadaşlarının da bu rahatsızlığından haberi varsa böyle bir yol denenebilir.haberleri yoksa belki oğlunuz bu halinden haberleri olsun istemez sonuçta kaç yaşında olursak olalım bazı rahatsızlıklarımızdan herkes haberdar olsun istemeyiz.bir de bu yolu denerseniz oğlunuzun tepkisi sert olur mu bilemem.annesi olan sizsiniz,siz daha iyi kestirirsiniz sonuçları.yine de aklınızda bulunsun istedim.çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

arkadaslari biliyor hatta krizi gecirdigi gün arkadaslariylaydi, hepisi cok üzülmüs oglumu teselli etmisler,
oglumun hergün gittigi genclerin bulustugu yerde ögretmeni fark etmis oglumdaki degisikligi konusmuslar hepberaber

kadin beni aradi onunda 3 kizi varmis biri de psikolojik sorunlari olmus, cagirdi beni sali günü gidip konusucam , kadina sordum arkadaslariyla arasi nasil, arkadaslari onu üzüyormu kullaniyormu yoksa kücümseme varmi, kadinda o ortamda oldugu icin hayir dedi, iyi anlasiyorlar bazen yarmazlik hinzirlik yapiyorlar sakalasiyorlar dedi

sali günü gidince arkadaslarida orda olur kesin, onlarlada oturup konusucam size bise anlattimi varmi bir derdi bana söyleyemedigi, bide siz sorun derim

anladım,en kısa zamanda sonuç alırsınız inşallah.moralinizi yüksek tutun.tekrar geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun...ınşallah birşeyi kalmaz, geçici bir ergenlik durumudur..
Yanlış anlama ama, arkadaşlarından herhangi birisi bir madde falan içirmiş olabilir mi?
ınsanın aklına herşey geliyor da..
Allah şifa versin..

Rabbim hayırlı şifa nasip etsin ınşallah..Çok üzüldüm canım ya
Ama bence şizofren değildir...Ya depresyon gibi görünüyor.Her gencin yaşadığı bunalımı biraz ağır geçiriyor belli ki...Geçecek düzelecek ınşallahh
Bol dua ile annesi...
Dua edeceğim bu gece sizin için

çok geçmiş olsun allah acil şifa versin sen moralini bozmamaya çalış güçlü ol annesi onun morale cok ihtıyacı var allah yardımcınız olsun cnmm

bilgisayar fazla olursa zaarar verebılır ergenlık cagında tedavı olur duzelır ınsallah neden ?oluyormus bu hastalık sordunuz mu?

ya anneme anlattım cok uzuldu dua edıcek sıze bende edıcem allah kabul etsın bırde bısey sorucam yanlıs anlamayında cocugun psıkolojısını bozucak bısyler oluyor muydu?aıle problemı gıbı mesela

bu yaşlarda çocuklar arasında ruhlarr alemi cinler periler farklı şeyler konuşulabiliyor. bu tür şeyler duyup etkilenmiş olabilir mi?
yada pc de onu kötü etkileyebilecek video izlemiş yada herhangi birşey okumuş olabilir mi?

çevresinde size göre çok önemli olmayan ama yinede onun etkilenebileceği farklı birşey...

herşeyi bir gözden geçirip beyin fırtınası yapalım en ufak birşey ipucu olabilir.

çoook üzüldüm.. gerçekten zor birşey... inşallah yakın zamanda atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…