- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
bilmiyorum canim, dün gece hic uyumadik sabaha kadar konustum, sakinlestirmeye calistim, hep sordum oglum icinde ne varsa anlat hickimseden korkma dedim
hadi oglum biraz uyu iyi gelir dedim kafasini yastiga 2 dakkika bile koyamiyordu hemen geri kalkiyordu, gece 11 de anne disari cikabilirmiyim dedi, nereye gidiceksin oglum dedim, stuttgart a dedi hastane stuttgartda, tamam oglum yarin gidicez hadi simdi yatalim dedim..
sonra gece 2 yalvariyo anne nolur laptopunu versene 2 dakka hemen geri vericem, ne yapicaksin oglum dedim , anne laptopta kötü biseler var onu yok etmem lazim dedi
ozaman laptopu götürüp killere atalim kapiyida kitleyelim kurtulalim dedim tamam dedi
sonra saatlere takti duvardaki saati kaldiralim dedi ufak saati arkasini cevirdi görmek istemiyorum dedi sonra kalkti odasini topladi cok pasaklidir normalde oglum, herseyini tek tek düzenledi, vitrindeki süslerin yerlerini degistirdi düzenledi
saat 4 oldu babama gidicem dedi, oglum 2 saat daha bekle sabah olsun arayalim babani gelsin dedim ama 5 kadar zor zaptettim babasi geldi aldi 3 saat sonra anneme gidicem demis.:gitme:
tek oynadigi oyun gta san andreas araba yarisi bi oyun bilgisayari oturma odasinda,odasina koymadimki sürekli napiyor diye kontrol edebileyim diyeoğlunuz bilgisayarda oyun oynuyor mu? hani şu vurdulu kırdılı olanlar var ya, knight online falan. kötü şeyler derken onlardan da etkilenmiş olabilir mi acaba?
ay kıyamam ya vallahi bir anne olarak neler hissettiğinizi anlayabiliyorum Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin size tek doktorla kalmayın mutlaka başka doktorlara da müracat edin bir de internette bazı siteler var doktorlar sorulan sorulara cevap veriyor oraları araştırabilirsiniz daha önce bu tür sorular sorulmuş mu doktorlar ne cevap vermiş ya da siz de soru sorabilirsiniz
Çok çok geçmiş olsun güzelim. Ben oğlunun en kısa zamanda düzeleceğine eminim. Şu anda neler hissettiklerini anlayabiliyorum ama bu günlerde cesur olmak zorundasın. Oğluna destek olacaksın ki, bir an önce iyileşsin.
belki size anlatamadığı sorunları vardır.acaba yakın bir arkadaşıyla görüşseniz,çocuğu ayarlayıp oğlunuzun ağzından laf almasını sağlasanız?size anlatamadığı şeyler varsa dostuna anlatabilir belki?
ama arkadaşlarının da bu rahatsızlığından haberi varsa böyle bir yol denenebilir.haberleri yoksa belki oğlunuz bu halinden haberleri olsun istemez sonuçta kaç yaşında olursak olalım bazı rahatsızlıklarımızdan herkes haberdar olsun istemeyiz.bir de bu yolu denerseniz oğlunuzun tepkisi sert olur mu bilemem.annesi olan sizsiniz,siz daha iyi kestirirsiniz sonuçları.yine de aklınızda bulunsun istedim.çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
arkadaslari biliyor hatta krizi gecirdigi gün arkadaslariylaydi, hepisi cok üzülmüs oglumu teselli etmisler,
oglumun hergün gittigi genclerin bulustugu yerde ögretmeni fark etmis oglumdaki degisikligi konusmuslar hepberaber
kadin beni aradi onunda 3 kizi varmis biri de psikolojik sorunlari olmus, cagirdi beni sali günü gidip konusucam , kadina sordum arkadaslariyla arasi nasil, arkadaslari onu üzüyormu kullaniyormu yoksa kücümseme varmi, kadinda o ortamda oldugu icin hayir dedi, iyi anlasiyorlar bazen yarmazlik hinzirlik yapiyorlar sakalasiyorlar dedi
sali günü gidince arkadaslarida orda olur kesin, onlarlada oturup konusucam size bise anlattimi varmi bir derdi bana söyleyemedigi, bide siz sorun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?