Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdikleri vefat etmiş herkese sabırlar, yakınlarınız nur içinde yatsınlar dilerim. Bu acıyı tecrübe etmişlere soruyorum: nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Ne kadar sürede normale döndünüz? İç ferahlatacak tavsiyeniz var mı?
Bir yakınım vefat etti aniden, hem kendimi teskin etmeliyim hem de diğer yakınlarıma destek olmalıyım. Tavsiye arıyorumSorunuz genel bir soru mu ; bir yakınınız mı vefat etti ?
Önce bu benim başıma mı geldi süresi yaşadım...Şok geçirdim sanırım..O biraz uzun süre gitti..6-8 ay kadar...
Sonra kabullenme...Kendiminde herkes gibi öleceğini düşünme...
1 yılın ardından hayata adapte olma çabası...Aile,sevdiklerini düşünme..
Ve şu videodaki teslimiyetten çok etkilendim..
Başınız sağolsun...
Ara ara ruhum düşünce aklıma getiriyorum..Geride kalanların kıymetini bilmeliyim kalkmalıyım diye..Bu videodan bende çok etkilenmiştim.![]()
Annem babam ve abimi kaybettim. Tam kabullenme süreci her seferinde iki yılı buldu bende.Sevdikleri vefat etmiş herkese sabırlar, yakınlarınız nur içinde yatsınlar dilerim. Bu acıyı tecrübe etmişlere soruyorum: nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Ne kadar sürede normale döndünüz? İç ferahlatacak tavsiyeniz var mı?
İlk zamanlar hergün ağlıyorsun. Bir zaman sonra ağlamak istiyorsun ama gözünden yaş gelmiyor,kurumuş.. Yine bir zaman sonra da gülerek hatırlıyorsun.. yani kısaca unutmuyorsun ama acısına alışıyorsun. Zaten aksi mümkün olmaz,size de sabırlar dilerim…Sevdikleri vefat etmiş herkese sabırlar, yakınlarınız nur içinde yatsınlar dilerim. Bu acıyı tecrübe etmişlere soruyorum: nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Ne kadar sürede normale döndünüz? İç ferahlatacak tavsiyeniz var mı?
Bende ilk haberi aldığımda gitti mi demiştim telefondaki kişiye..Hala o gidinceyle başlıyor kelimelerim...Bazen çok yasla alakalı bak şu gelmişti cenazeye sende git gibi direktifler alınca hani durduk yere asabım bozulabılıyor...Hani ölene kadar geçmeyecek kalbimin üzerinde bir siyah nokta var konusuldukca ya da sürekli dile gelince vücuduma yayılıyor gibi hissediyorum...Ve hala öldü diyemiyor ağzım benim de ...Yarama dokunuluyor gibi hissediyorum...3 yıl önce babam gitti, bakın hala vefat demiyorum diyemiyorum gitti diyorum. Ilk zaten bir şok herkesin acısıyla bahsetmesi çok farklı, ağladım çok ağladım kafayı yedim , ilk isim psikiyatriye gitmekti onda da çok ilaç veremiyorlar çünkü hamileydim. Doğum süt derken sayılı ilaçlar kullandım, acımı yaşadım hala da yaşıyorum,süt vermeyi 2,5 sene sonra kesince dedim bana iyi ilaç verin artık huzur bulayım, ilaçlarla,her gün aklıma gelerek, zaten bende ölünce ona kavusucam diye diye teselli buluyorum, yapacak hiçbirşey yok, ölüm karşısında ne doktor ne biz hiçbişey yapamıyoruz, Allah veriyor ve geri dönüş ona, olsun kavuşacağız, ağla içinden geldiği gibi ağla acı dinmiyor şiddeti azalıyor ,başınız sağolsun, Allah sabırlar versin. Yalan dünyayı insan işte bu an anlıyor.
Tazecik acimla buradayim; Cumartesi gunu babami kaybettim. Pazar oglen defnettim. Acikcasi guclu ve vicdanen rahat hissediyorum.Sevdikleri vefat etmiş herkese sabırlar, yakınlarınız nur içinde yatsınlar dilerim. Bu acıyı tecrübe etmişlere soruyorum: nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Ne kadar sürede normale döndünüz? İç ferahlatacak tavsiyeniz var mı?
Başınız sağ olsun Allah sabırlar versin, 41 yıl önce 8 yaşındaki kızkardeşimi, 12 yıl önce de babamı kaybettim, konunuz öyle bir zamana denk geldi ki, daha birkaç gün önce babamın ölüm yıldönümüydü.Bir yakınım vefat etti aniden, hem kendimi teskin etmeliyim hem de diğer yakınlarıma destek olmalıyım. Tavsiye arıyorum
Bu acı asla geçmez, belki biraz alışırsınız.Sevdikleri vefat etmiş herkese sabırlar, yakınlarınız nur içinde yatsınlar dilerim. Bu acıyı tecrübe etmişlere soruyorum: nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Ne kadar sürede normale döndünüz? İç ferahlatacak tavsiyeniz var mı?
Babamdan sonra çok tuhaftı gözüm arıyordu onu heryerdeSevdikleri vefat etmiş herkese sabırlar, yakınlarınız nur içinde yatsınlar dilerim. Bu acıyı tecrübe etmişlere soruyorum: nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Ne kadar sürede normale döndünüz? İç ferahlatacak tavsiyeniz var mı?