sorması ayıptır, hayvanlar neden "geberiyor"?
günah bile işlemeyen canlılara neden gebermeyi layık gördünüz?
yolda araba çarpıp ölmüş bir köpeğe ya da kış günü soğuktan donmuş bir kuşa gebermiş mi diyorsunuz?
benimde garibime gitti yazdığı ama öyle demek istememiştir diye bişey yazmadım :26: yoksa yazdığı çok rahatsız edici gerçekten
layık görme meselesi değil. hayvan severliğim konusunda şüphen olmasın. ölmüş bi hayvan gördüğümde asla bu tabiri kullanmam. o ifade hayvanlar için kullanılır. bu nedenle de argodan öyle yerleşmiş dilimize. kızınca birine gebersin filan o yüzden denir. hayvan ölüsüne nasıl "leş" deniyosa bu da onun gibi.sorması ayıptır, hayvanlar neden "geberiyor"?
günah bile işlemeyen canlılara neden gebermeyi layık gördünüz?
yolda araba çarpıp ölmüş bir köpeğe ya da kış günü soğuktan donmuş bir kuşa gebermiş mi diyorsunuz?
başka bir şey demek istemiştir umarım. :44:
neyse arkadaşın konusunu sabote etmiyim
gerçi o da yazdı gitti cevap vermedi bi daha.
evet kayboldu :26: kocişin 56 gün sonra geliyor negüzel canımAllah sağsalim kavuştursun
benimde garibime gitti yazdığı ama öyle demek istememiştir diye bişey yazmadım :26: yoksa yazdığı çok rahatsız edici gerçekten
panter emeller sizi :104::104: 2 dk da cani ilan ettinizbaşka bir şey demek istemiştir umarım. :44:
neyse arkadaşın konusunu sabote etmiyim
gerçi o da yazdı gitti cevap vermedi bi daha.
panter emeller sizi :104::104: 2 dk da cani ilan ettiniz
Canim ben sana daha onceki konunda istihare yap kesin bise yapiosa cikar demistim hatirliosan? Ve yapcam demistin yaptinda oylemi cikti cnku ben demistim bak kisa surede ortaya cikar die ben hic yanilmadim her seferinde ciktigi icn biliorm eger yapmadiysanda beraat kandilinin hurmetine alah sana gosterdi.. beraat kandilinde kaderler degisir ona gore dua etmelisn ve senin kaderinde boyle degisti iste ben her ne kdr kotu durumda olduguna uzulsemde o srefsizden kurtulduguna suan sukredioeum gercekten allah cok sukurrrrrrrr gordun de bitti
___dega___
Burdayim olmedim daha merak etmeyin.aksam aradigimda acmadi teli aradim aradım en sonunda acti.bitti dedim dedi.ne bitmesi konuştuk ya bugün dedim sonra yanindaki kiza verdi. Kiz eski sevgilisi ve rus bana bahsetmisti.sen beni terk etyi bende senden intikamimi aldim dedi.ne diyebilirdimkiii hersey yalan. ..
.niye yasagayim kime inanayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgilimin beni aldattigini ogreneli 5 dakika oldu....su anda baska biriyle beraber uyuyor.ben.olmeyimde kimler ölsün..yeni bir sabaha uyanmak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?