Ölüm

Gececek elbet desteklerinize ihtiyacim var sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım şu istihare namazını anlatabilir misin bana da??

Niyet ediosun "niyet ettim allah rizasi icin istihare namazini kilmaya" diyip namaza basliyorsun iki rekat.. bitirdikten sonra dua ediyorsun ne icinse. İş, evlilik, okul, vs vs.. sevgilin varsa ve iliskinizin hayirli olup olmadigini bilmek istiorsan eger namazdan sonra dua ediorsun allahim eger hayirli deilse bana bunu goster engel cikar ve soguyayim bitisin ama hayirli ise butun engelleri kaldir ve biran once hayirli bir evlilik yapalim die. Tabi icinden nasil geliosa ole cumlelerini kur sohbet eder gbi ama bu tarz olsun. Sadece sevgili olmak icn dua edilmez eger evlilik istiosan evlenebilmek icn dua edeceksin cnm.. bu kdr. Aslnda istihare duasi da var istiosan netten yaz cikar direk duayi okuyp dilegini soluosun ama ben yapmadugm halde bile sadece icimden gelerek dua ettim.. icten sekilde ve kabul oluncagini bilerek allaha tamamen guvenerek ve hayatimi ona birakarak ettim ve cok skur rabbim hic bi zaman beni bekletmedi hemen yanitini verdi. Sunu unutma ki iliskini hayırlı olmamasi demek, karsindakinin kotu oldugu anlamina gelmior ama sizin birlikteliginiz hayirli olmicak yani ilerde mutlaka sorunlar cikcak evlenseniz bile demek oluor. Eeee karsindakini nasl anlicaksin hayrlimi deil mi? Hazmedemeyecegin kotu tarafini gosteriyor allah yada yaptiriyor. Sen soguyorsun ve bitior. Ben hep hayrli deilse hata yapiosa gormek ve aninda hayatimdan silebilmek icn yalvardim resmen ve oyle oldu.. 1 hafta uzuldum o kdr ardindan hayatimk yasadim smdi karsimda kizlarla opusse umrumda deil snki hayatima hic girmedi :) o yuzden bunu kesinlikle tavsiye ediorum sadece allaha guvenin inanin.. ne zmn dogruyu gosterir size bilemiyorum ama bende hemen gordum hayirli olmadigi icin ama herkeste degisebilir tbiki.. ama bilki en uygun zamanda gosterecektir eger cok gec öğrenirsen ki boylesi senin icin daha hayirli demektir :)

___dega___

klasik erkek mantığı... üzülmeye değil üstünde düşünmeye bile değmez.. abla nasihatı mı,teyze nasihatı dersin bilemiyorum ama şunu söylemek istiyorum; bak keyfine hiç üzülme,kafası boş,edebi bomboş bir adamdan kurtulmuşsun,şanslısın..3-5 yıl sonra kendi kendine kızarsın ne aptallık etmişim üzülmekle diye..

Cnm bak ne kdr az uzulursen ve ne kdr cbuk atlatirsan o kdr iyi. Ilerde cok pisman olcaksin onun icin psikolojini bu denli bozdugun icn cnku degmedignj anlamis olcaksin.. smdi zor tabiki cok yeni acin ama bilmen icin soyluyorum. Yarindan itibaren hic düşünme ne zmn aklina gelirse biseylerle ugras kafani dagit. Sakin bi kenara cekilip onu iyi kotu hayal etme yasadiklarni dusunme aklina geldikcede kov inatlas kalbinle.. bu unutmana yardimci olcaktir ama surekli düşünürsen hayatta unutamazsin ve aylarca aci cekceksin degermi? Sakin bu kotulugu yapma kendine ona inat mutlu yasa!

___dega___

Onu düşünmüyorum. ..yalnizlik korkuyorum kimseye guvenmemekten yalniz ölmekten

Onu düşünmüyorum. ..yalnizlik korkuyorum kimseye guvenmemekten yalniz ölmekten

Yok cnm oyle bisey yok neden yalniz olasin? Daha gencsin ne iyi insanlar ne iyi kismetler cikcak smdi karamsar dusunuosun ama bunu aş. Abdest al iki rekat namaz kil beraat kandili gecesi cok iyi gelecektir ve allahla bol bol sohbet et dua et ne istiosan karsinda sevdign bi insan gbi konus (haşa insan demiorm ama konusma sitili olrak demek istedm ynlis anlasilmasin) sesli konusabilirsin cokkkkkk rahatlarsin ve allaha birak o seni senden daha cok seviyor seni daha cok dusunuyor ve gelecegini bilen bitek o ve yardimci olacak bitek o. Neden ona danismayasin ki? Neden onunla sohbet etmeyesinki? Biz burda biyere kdr yardim edebiliriz ama senin hayatini degistircek kisi yukarda. Smdi bence kapat su neti al seccadeni kil namazini ve basla icini dokmeye allahin izniyle kisa surede cok iyi bi kismet gelcek ve evleneceksin :)

___dega___

Canım benim öncelikle zaman ayırıp anlattığın için çok teşekkür ederim kesinlikle hiç bir dua geri cevrilmiyor. Benim kıldığım her namazda ettiğim her dua er yada geç kabul oldu çok şükür. Istihare namazını da duymuştum ama sadece evlenmeyi düşünenler için evlenecek kişi dışındakiler bunu yapması ve namazı kılar kılmaz kimseyle konusmamasi gerekiyo diye biliyorum. O yüzden senden ayrıntısıni istedim. .Canım tekrar çok teşekkür ederim hemen bu akşam yapıyorum. Hayırlısı olur inşaAllah

Umutsuzum....neye ümit etsem elimde kalıyor. Ceyiz bile yapmaya baslamistim

Simdi cnm istiharede ruya gorulur filan ama ben kac kere yaptim ruya goremedim hatta uyuyamadim iyice arastirdim gunduz veya gece farketmez sadece namazi kilip hayirliysa engeller kalksin deilsede bitsin die dua ediosun ve gerisini allaha birakiosun. Ve cok etkili oldu yani ve daha rahat ettim gunduz de yapilir bu :) tamam cnm allah kabul etsin insllah rica ederm bu arada ne demek yardim edebilsiysem ne mutlu :)

___dega___

Sabrim yok kizlar bitmis tükenmiş durumdayim.biktim yalanlardan.boyle yasamaya dayanamıyorum hep hayal kırıklığı. ...

Seni sevmeyen öteyle beriyle yatan bir herif için hayatından vazgeç aferin.

Git öl o zaman, seni yetiştiren anneyi de düşünme. Herifin biri için sana bu acıyı yaşatıyorum kusura bakma yazarsın intihar notuna.

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
Daha önceki konularını okumadım. Bu konuyla da genel bi değerlendirme yapmıycam. 9 yıl 4 ay 4 gün önce aşağı yukarı aynı sebeple AYNI ACIYI yaşadık. Ölen öldüğüyle kaldı, biz acımızla kaldık. Annesi şehir dışına çıkacağı zaman akşam kabrine ziyarete gitmiş, kızım bu karanlık yerde mi yatıyor diye feryat figan sinir krizleri geçirmişti. Dile kolay 9 yıl 4 ay 4 gün, her gün kızıyla bir kere daha öldü. Aklımızda kalan son sözleri de kendi ayaklarıyla hastaneye giderken Anne beni kurtar gerçekten ölüyorum oldu. Cenazesi tanınmayacak hale gelmişti. Tabutuna duvak bağladılar neleeerr neleeerrr, git öl, yerden yere vur kendini mahvet. Öyle biri çıkacak ki karşına ve sen öyle mutlu olacaksın kiiiiii, sevdiğin adam bugünlerini hiç bilmesin, duymasın isteyeceksin.

Aptalsın , cidden bu cümleyi kurabilecek kadar.
Annen baban zaten seni ilerde elin adamı için ölümü düşün diye yetiştirdi.
Bırak o gebersin sen niye böyle şeyler düşünüyorsun suçluluk duyacak vicdan azabı duyacak sanıyorsun değil mi , kuzum üç beş gün üzülür ki onu bile yapacağını sanmıyorum vay ben neymişim ya uğruma intiharlar ediyorlar diye egosu şişer. sonra gider evlenir yuvası çocukları olur , yani anlayacağın olan sana olur , vah gidene .

Aldatılan ilk kadın değilsin son da olmayacaksın. İnsan her şeyden önce ailesi için ayakta durmalı. Seni aldatan bir erkek için ölmek ona hediye olur, ne gerek var onu ödüllendirmeye? O kim ki? Dün sevgilin yoktu ama ailen hep yanındaydı.

Kızlar abdestimi aldim namazimi kildim çok şükür

Önceki konularına biraz göz attım da hatayı kendinde arayan biri olmaktan vazgeç....

Insan hep aynı hayal kırıklığı yasayinca böyle oluyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…