- 5 Ocak 2016
- 9
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi incicicegi3
-
Merhabalar
Sevgili değiliz ama birbirimizi tanıma yolunda gibi bi durumdayız
Konuştuğum kişinin babası vefat etti
Farklı şehirlerdeyiz ortada kesin bi durum olmadığı için gidemedim
Hergün msj atıyorum sacmalıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ama onu da merak ediyorum
Sadece aksamları soruyorum kendisini gündüz çok kalabalk oluyor diye
O gündüzleride benden msj bekliyormuş
Ama ben ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum yardım edin neler yazabilirim nasıl ilgilenebilirim
Ölüm derken
Öyle yapmaya çalışıyorum ama ne söyleyeceğimi nasıl yaklaşacağımı bilmiyorumİlginizı eksik etmeyin ve anlayış gösterin çok önemli bir dönem
Hergün dile getiriyorum bunu zaten,ne kadar zor birşey söyleyecek birsey bulamamakCanım ben hep yanındayım gibisinden şeyler şöyle varlığını sıcaklıgini bilsin ne diycen baska
Her mesajda öyle yapıyorumher zaman yanındayım ... konuşmak istersen burdayım... kendini yalnız hissetme gibi cümleleri mesajlarına ekleyebilirsin...
İlk gün aradım o ses tonunu duyunca bir daha cesaret edemedim aramayaMesaj çek çek nereye kadar. Araman daha mantıklı gelıyor
Senın yanındayım falan fılan de başka ne denır ki
Allah rahmet eylesin.
Sanırım ben söylenebilecek herşeyi söylemişim,bunların hepsini söyledim hatta tekrara bile düştüm diyebilirimKeşke yanında olabilsem de sana daha iyi destek olabilsem.İnan senin için çok üzülüyorum.Senin gibi bir evladı büyüten babaya saygı duyuyorum,inşallah birbirimizi tanısaydık iyiydi ama herşey kader.Takdiri ilahi.Annen için dik dur.Onun bundan sonra sana daha çok ihtiyacı var.Kendine iyi bak Onun bundan sonra duaya ihtiyacı var.Baban için bende dua edeceğim vs.
Direk söyledim zaten başın kalabalk diye aksamları soraym en azndan merak ediyorum seni dedim gündüzleri de msj at ara yazdıHer dakika da aranmaz öyle yanında olduğunu bilsin rahatsız etmek istemediğini de bilsin. Çünkü onun bu durumda başı kalabalıkta olabilir birbirinizi kircak durumlar olmasin. Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?