ölüm

incicicegi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
9
1
1
36
Merhabalar
Sevgili değiliz ama birbirimizi tanıma yolunda gibi bi durumdayız
Konuştuğum kişinin babası vefat etti
Farklı şehirlerdeyiz ortada kesin bi durum olmadığı için gidemedim
Hergün msj atıyorum sacmalıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ama onu da merak ediyorum
Sadece aksamları soruyorum kendisini gündüz çok kalabalk oluyor diye
O gündüzleride benden msj bekliyormuş
Ama ben ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum yardım edin neler yazabilirim nasıl ilgilenebilirim

ölüm derken
Teselli edecek msjlar çek,ara konuş başka ne yapacaksın
inşallah zamanla acısı azalır yanında olduğunu hissettir

Canım ben hep yanındayım gibisinden şeyler şöyle varlığını sıcaklıgini bilsin ne diycen baska

Mesaj yazma birşey bulamazsın belki ,ama direkt arayıp inşallah bugün daha iyisindir gibi kendisini teselli edecek şeyler yap acısını hafiflet .

belki gün içinde bir iki kez arayıp hal hatır sorabilirsin.

Bence bir saatlik bile olsa seni görmek istiyorum de ve yanına git. Tek ihtiyacı olan içtenlik ve yalnız olmadığını hissetmek.

her zaman yanındayım ... konuşmak istersen burdayım... kendini yalnız hissetme gibi cümleleri mesajlarına ekleyebilirsin...

Mesaj çek çek nereye kadar. Araman daha mantıklı gelıyor
Senın yanındayım falan fılan de başka ne denır ki
Allah rahmet eylesin.

Keşke yanında olabilsem de sana daha iyi destek olabilsem.İnan senin için çok üzülüyorum.Senin gibi bir evladı büyüten babaya saygı duyuyorum,inşallah birbirimizi tanısaydık iyiydi ama herşey kader.Takdiri ilahi.Annen için dik dur.Onun bundan sonra sana daha çok ihtiyacı var.Kendine iyi bak Onun bundan sonra duaya ihtiyacı var.Baban için bende dua edeceğim vs.

Sanırım ben söylenebilecek herşeyi söylemişim,bunların hepsini söyledim hatta tekrara bile düştüm diyebilirim

Bence sık sık ara. Müsayit misin diye mesaj at önce. Konuşmak iyi gelir. Arada sesin bugün daha iyi geliyor de. Arada bir bugün daha iyi misin de. Annesini diğer aile bireylerini sor. Bol bol sevgi sözcükleri söyle. Çocuğunla ilgilenirmiş gibi ilgilen işte, yazık moral olur.

Her dakika da aranmaz öyle yanında olduğunu bilsin rahatsız etmek istemediğini de bilsin. Çünkü onun bu durumda başı kalabalıkta olabilir birbirinizi kircak durumlar olmasin. Allah rahmet eylesin

Her dakika da aranmaz öyle yanında olduğunu bilsin rahatsız etmek istemediğini de bilsin. Çünkü onun bu durumda başı kalabalıkta olabilir birbirinizi kircak durumlar olmasin. Allah rahmet eylesin
Direk söyledim zaten başın kalabalk diye aksamları soraym en azndan merak ediyorum seni dedim gündüzleri de msj at ara yazdı ve ben o ses tonunu duyunca ne söyleyeceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…