- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
Tesekkur ederim , oncelikle sunu soyliyeyim, bilinc ALTINDA gormedim o ruyalari cumalari persembe gunleri dua okuyorum .Merhabalar. Başınız sağolsun. Ben de 2 yıl önce 46 yaşında kaybettim babamı. Çok acı. Rüyalarda elbet görüyoruz. Ölüm sonrası hayatın varlığını bilmek, tekrardan buluşacak olmak insanı teskin ediyor en azından beni. Evet ölümden sonra bir hayat var. Ve bu yaşadıklarımızla bağlantılı olarak da muamele var. Ahiret var mı sorusu için Cuma 8, Rum 19 ayet tefsirlerine baksanıza tavsiye ederim. Ayrıca rüyalar bilinçaltıdır bunu hepimiz biliyoruz. Ama toplumda bilindiği gibi ölülerin dünyaya tekrar geldiği, cuma günleri evimize geldikleri vesaire doğru değildir. Berzah denilen alemde tüm ruhlar bekler. Kıyamete kadar. Bunlar ayet ve hadislerde var. Nacizane bir ilahiyatçı olarak paylaşmak istedim. Allah sabırlar versin.
Canim babannem öleli çok oluyor.Beni çok severdi rahmetli,ben de onu.Ama Allah biliyor ya gelinlerine çok etti.Bana da .Ne sevgisi belli olurdu ,nenefreti.Oldukten sonra her gün ama her gün rüyamda gördüm.Hemde çok kötü.Sanki sıkıntılı gibiydi.Bikmadan usanmadan dua ettim.Hissiyatim cookkkk kuvvetlidir.Gordugum rüyalar çıkar.Onun sıkıntısını hissettim hep.Ama şimdi rahatım.Nedense rahatladım..Sende inan.Onlar ölmedi,dua et.Baban seni duyuyor,kalbinle inan.Ben buna inanıyorum.İnsan muhteşem bir varlık.Benim babam 3 ay once oldu , her gece ruyamda gordum . Annem uzuldu neden Ben goremiyorum 50 kusur senelik Hayat arkadasi ,.. bana her gordugum ruyamda bir sey soyledi ,mesela dedi ki “ Ben zaten bu hastiktan olmiyxeksem bile baska bi hastaliktan olcegim “ yada Ben burda cok mutluyum siz birbirinixe destek olun bunun gibi seyler
Başınız sağolsun arka-arkaya kaybetmişsiniz iki çok sevdiğiniz insanı..Yani ben bu tip olaylara pek inanan biri değilimdir açıkçası. Paranormal olaylar vs asla inandırıcı gelmez.
Ama rüyaların bilmediğimiz anlamadığımız çok fazla boyutu, sırrı var gibi geliyor.
Annemin vefatının 40. gününde de rüyamda annemin bana teyzemi sorduğunu, görüştün mü hiç ablamı çok özledim dediğini görmüştüm. Uyandığımda teyzemin vefat haberini aldım. Hatta hala düşünürüm acaba uyku arasında mı aldım o haberi, kafam mı karıştı ne oldu diye.
Başınız sağolsun arka-arkaya kaybetmişsiniz iki çok sevdiğiniz insanı..
Rüyaların sadece bilinçaltı ile ilgili olduğunu bende düşünmüyorum artık.
Tabi ki ilgilendiriyor , o yuzden actim zaten bu konuyu .Bir karar verin insanların düşüncesi sizi ilgilendiriyor mu ilgilendirmiyormu
Ölüm acısının tarifi yok ben ilaçlarla ayakta duruyorum iki sene oldu azalıyor biraz ama ölene kadar unutmuycazBen o kadar baglm ki aileme ve sevdiklerime , basima gelince iste deprasyona girdim . Her gun resimlerine bakiyorum babamin , ne kadar guzel bir adam ve insan . .. nasil yasiyacagim onsuz ? Sesini duyamiyorum artik arayamiyorum . O kadar ozlemdim ki onu , o kadar guzel bir babamdi ..gitti bir gun lclnde gitti . Iste simdi ruyalarimda goruyorum onu sadece ..
Sagol , öyle yapıyorum zaten .Var bence ama farkli bir sekilde, farkli varolus seklinde ve alemde
Benim babam da oldukten sonra ruyama gelmisti, yani kendisini, bedenini gormedim ama orda oldugunu anladim uzakta gibi degil ama sanki perdenin arkasindaymis gibiydi. Dua ettim, ruhu icin duzenli hayrat yapiyorum.....size de Allahtan sabir dilerim. Ruhuna bol dua edin, sevap isleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?