ÖLÜME Bİ GÜN DAHA YAKLAŞTIK

esmeroz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
66
67
18
26
LÜTFEN Bİ ÖNERİ DE BULUNUN NE YAPICAMI BİLMİYORUM. ÖNDEKİ DİŞLERİM ÇIKTI 6 TANESİ. 4 AYDIR DOKTORA GÖTÜRÜN BENİ DEDİM AİLEME AMA CİDDİYE ALAN OLMADI. BENİM DOKTORUM AKŞAMLARI GELİYO VE PERŞEMBE PAZAR VE PAZARTESİ GÜNLERİ YOK. ANNEME ARTIK LÜTFEN CUMARTESİ GECESİ SON OLSUN BABAMLA KONUŞ GÖTÜR BENİ UZAK DA DEĞİL ZATEN VE ONDAN PARA FALANDA İSTEMİYORUZ SADECE BİRAZCIK ZAMAN VERSİN YETER DEDİM. O DA BABAMA SÖYLEMİŞ VE AKŞAM BERABER GİDERİZ DÜKKANI KAPATTIKTAN SONRA DEMİŞ. BEN ANNEME DEDİM ANNE GEÇ OLUR KAPANIR BİZ GİDELİM DEDİM. O DA BAĞIRDI MÜŞTERİNİN YANINDA BENDE BİŞEY DEMEDİM. DÜN AKŞAM 11 DE KAPATTIK DÜKKANI DOKTOR KİMİN UMRUNDA AMCAMLAR DAVET ETMİŞ ORAYA GİTTİK. AMA GİTMEDEN BEN DİŞLERİMİ ÇIKARDIM. EN ÖNDEN HEMDE 6 TANE ŞİMDİ AĞZIMI AÇAMIYORUM UFACIK Bİ RÜZGRDA BİLE ÇOK AĞRIYO. SU İÇERKEN SANCI YAPIYO. NAPİCAM BİLMİYORUM. ZATEN PAMUKLA ZOR TUTTURUYODUM Bİ DAHA DA TAKAMAM ZATEN TAKMİCAM DA. VE BUGÜN PAZAR DÜNDEN BERİ NE ANNEME NE DE BAŞKASINA SÖYLEMEDİM. DİŞİN Mİ AĞRIYO DİYOLAR EVET DİYORUM TAMAM DİYOLAR. KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL. TABİ NİYE OLSUN Kİ. DÜNDEN BERİ DÜKKANDA AYNADAN BAKIP DİŞLERİME AĞLIYORUM. SİNİRLERİM ÇOK BOZUK. AL İŞTE ÖLÜME Bİ SEBEP DAHA. NAPICAM ŞİMDİ BU DİŞSİZLİKLE ÇOK CANIM ACIYO!!!

Ben küçükken bi hastalık sonucu dişlerim zarar görmüş. Öndeki dişlerim 6 tanesi çok çürüktü. Ben kaç sene dişlerim yüzünden çok acı çektim diş ağrısından ölüyodum en sonunda annem babamla konuşup sonunda izin alıp beni doktora götürdü dişlerim yapıldı 2 sene önce. doktorumda 6 takma diş taktı. bunlar bi kaç aya düşücek gel tekrar yapıştırıcam dedi. 1 sene düşmedi. bu sene düştü ben pamukla falan hallettim. ama çekirdek bile çıtlayamıyorum o dişlerimle. sürekli çıkıyo. en sonunda ben anneme dedim ya cumartesi beni götürürsün doktora ya da bu dişleri kendim çıakrtım bi daha da takmam. ama beni ciddiye alan mı var, yok tabi. dün dükkanı kapattıktan sonra gideriz dedi ki amcamlara gittik doktor yine yalan oldu. ben yemek zor yiyorum bu dişle. şuan dişlerim yok. dünden beri aynadan bakıp bakıp kendime ağlıyorum. Ama hep o babamın yüzünden o izin vermiyo. biz ondan para da istemiyoruz sadece biraz zaman ver bi saatte gidip gelelim yok olmaz. Biz ölelelim o zaman alnasın o adam. Ben müşteriye bakarken utanıyorum elimle ağzımı kapatıyorum. Ve şuan annem dahi kimsenin haberi yok dişimin çıktığından. sölemicem de kimseye böyle yaşıcam artık. tabi yaşayabilirsem. kendime baktıkça ağlıyorum napıcam ben ?

Ben 8 yaşından beri babamın yanında çalışıyorum. 2. sınıfa giderken bi dükkan açtık ondan beri ne tatilim var ne bişeyim. Babam para falanda vermez. Ben sadece ondna zaman iştedim onu da vermedi. Şu dükkanları bırakıp kaçıcam bi gün sonunda. Dükkanlar oılmasa bende kendim giderim birazcık zamanım olsa yeter. Bi de çok baskı var üstümde. Bi 10 dk bi yere gidiyim neler der.

Çok saolun ama o adamın dükkanında çalıştığım için gidemiyorum kendim.

GİDEMİYORUM İŞTE LANET OLSUN KENDİM GİDEMİYORUM. ONUN DÜKKANI YÜZÜNDEN HİÇ Bİ YERE GİDEMİYORUM.

kendin gidebilir misin doktora

Ne dükkanı bu

Başka çalışan yok mu yanî

Sonuçta baban da orda Çek git o baksın müşteriye ya da annen de orda imiş o bakar

Bir de para vermez vs diyorsun o zaman başka iş bul para kazan baban da başka eleman bulsun ona para versin

İyide izin almak zorunda degilsin. Dislerimi yaptiricam su gune randevum var haberniz olsun de. Keyfi bisey değil ki canim bu sağlık sonuçta dusundugun gibi bi tepki vermez bence.
Hatta bi burun ameliyati olmam gerekiyor zorunlu kimseye haber vermeden gidip kendim olmayi düşünüyorum ameliyattan sonra arayacagim ameliyat Oldum hastanede kalacagim bu aksam diye.
Bosver kimseye muhtaç degilsin kendin git

ŞUAN BİLE ÇALIŞIYORUM. BABAM HİÇ ANLAMİCAK BENİ. DÜKKANA TEK BAŞIMA BAKIYORUM. BIRAKIP GİDEMİYORUM.

Ya kilitle dükkanı git. Akşama kopsun kıyamet. Dayak falan var mı? O da önemli tabi.

Senin çektiğin acıyı umursamayan adamın dükkanını neden düşünüyorsun ki yani?

BABAM AKŞAMLARI GELİYO O DA PAZARDA ÇALIŞIYO. ANNEM ARA SIRA UĞRAR DÜKKANA ZATEN ANLAMA DA BU İŞTEN.

BEN ŞİMDİ SENİN BU DEDİKLERİNİ YAPSAM NE OLUR BİLİYOMUSUN BELKİ İNANMİCAKSIN AMA YEMİN EDERİM BEN ŞİMDİ BURDAN ÇEKİP GİTSEM BABAM ÖNCE BENİ BULUR SONRA ÖLDÜRENE KADAR DÖVER BENİMLE DE YETİNMEZ ABLAMLA KARDEŞİMİDE DÖVER ANNEME DE SENİN KIZIN İŞTE SEN ÖĞRETTİN KAÇTI BENİ DİNLEMEDİ DER. DÖVER ATAR KAPIYA. BENİ DE Bİ DAHA CAMIN ÖNÜNE DAHİ YAKKAŞTIRMAZ. ANNEMİ DE GÖZTERMEZ Bİ DAHA. BEN DE BU DEDİKLERİNİZİ YAPMAK İSTERDİM. BAZEN ANNEME YETER GİT ARTIK SENİN YÜZÜNDEN BU HAYATI YAŞIYORUZ DİYORUM. ÇÜNKÜ O GİDERSE ARTIK BENİ TUTUCAK HİÇ Bİ NEDEN KALMİCAK. BENDE KURTULUCAM BU ADAMDAN. AMA BEN NAPARSAM YAPIYIM ANNEMİ ÖLDÜRESİYE DÖVER O ADAM O ZAMAN DA BEN KATİL OLURUM.

EVET DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DAHA BÜYÜK Bİ TEPKİ VERİR. KİMSENİN İÇİNİ BİLEMEZSİNİZ GİRMEDEN. BENİM BABAM BENCE HASTA. VE BİZİ DE DELİRTMEK İÇİN ÇABALIYO. KARDEŞİM GEÇENDE Bİ BARDAK KIRDI NASIL KIRIRSIN. SEN HATA YAPAMAZSIN. O BARDAĞI KIRAMAZSIN. NAPSIN ÇOCUK OLDU Bİ KERE ZAMANI GERİYE Mİ ALSIN. MÜKEMMEL MİYİZ BİZ. NİYE HATA YAPAMAYALIM. BEN DOKTORA HABERSİZ GİTSEM AÇIK SÖLÜYORUM ORTALIKTAN SADECE Bİ SAAT KAYBOLSAM OROSPU MUSUN SEN KİMİNLE NEREYE GİTTİN DER. DOKTORU ARAYIP KONUŞTURSAM DOKTORU MU SEVİYOSUN DER. BAZEN BİŞEY DİYO DUYMUYORUM. ANNEME DİYO KIZIN AŞIK MI KİMİ DÜŞÜNÜYO DA BENİ DUYMUYO DALIP GİDİYO. BEN ANLATAMAM BU ADAMI.

Eyvah be güzelim. Kimse babasıda olsa vicdansızın eline düşmesin.
Tamam anladım dükkanda çalışmak zorundasın. Peki ufak bir çakallık yapıp mesela hastayım desen, numara yapsan annen de olayı dişlerine bağlasa bir çıkar yol bulunamaz mı? Yoksa hasta hasta ille çalışacak diye diretir mi baban?

9 SENEDİR ÇALIŞIYORUM. ZATEN NADİR HASTA OLURUM ALLAHTAN. HASTA OLDUĞUMDA DA AYAKTA GEÇİRİRİM EVE FALAN YOLLAMAZ O. VE KÖTÜLÜKTEN HASTA OLDUN SEN ZATEN HEP HASTASIN DER. NE ZAMAN TATİLİM OLUYO BİLİYOMUSUN BABAMLA BAZEN KAVGA EDERİZ EVE KOVAR DÖVÜP. BENDE GÜLE OYNAYA GİDERİM TATİL BUGÜN DİYE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…