EVET HAKLISIN. AMA ZATEN 1 SENE SONRA STAJ GÖRÜCEM O ZAMAN KENDİ PARAMI KAZANİCAM BENDE İNŞALLAH
BEN BU İŞTEN ÇIKAMAM. ÇIKSAM DAHİ BAŞKA İŞE ASLA GİREMEM. BABAMA TERSMİŞ KIZLAR ÇALIŞMAZ. KIZLARIN TELEFONU OLMAZ KİMSEYLE KONUŞAMAZLAR
YANİ BAŞKA İŞ FALAN BU YÜZDEN DE ÖLDÜRÜR DAYAKTAN.
Kendini bi sekilde ailenden kurtarman lazım. Okuyor musun?
Allah allah, ise bak ya. Siz nerde yasiyosunz? Hangi sehirdesiniz canim? Hem yasin kac cevaplamamissin.
ana kız bır olup o babanı dövun sız de yaa sinir geldı ıcıme
Öyle yada böyle dayak atıyorsa bir kezde dişin için yersin ama sağlığın düzelir.Allah yardımcın olsun.
İSTANBULDAYIZ 17 YAŞINDAYIM
valla yaaaaa anlıyorum cektıgınızı ama dra göturmeyecek kadar nasıl vkötü olunur başka kardesin var mıGÜLDÜRDÜN ÇOK SAĞOL :)) ASLINDA CİDDEN MANTIKLI KEŞKE DÖVSEK
valla yaaaaa anlıyorum cektıgınızı ama dra göturmeyecek kadar nasıl vkötü olunur başka kardesin var mı
Offf ne kötü bir durumdasınız ya. Hadi babanız böyle anneniz neden müdahil olmuyor anlamadım. Allah yardımcınız olsun9 SENEDİR ÇALIŞIYORUM. ZATEN NADİR HASTA OLURUM ALLAHTAN. HASTA OLDUĞUMDA DA AYAKTA GEÇİRİRİM EVE FALAN YOLLAMAZ O. VE KÖTÜLÜKTEN HASTA OLDUN SEN ZATEN HEP HASTASIN DER. NE ZAMAN TATİLİM OLUYO BİLİYOMUSUN BABAMLA BAZEN KAVGA EDERİZ EVE KOVAR DÖVÜP. BENDE GÜLE OYNAYA GİDERİM TATİL BUGÜN DİYE.
Tamam da ne dükkanı
Geliri ne kadar
Hani zor mu dönüyor geriye para kalıyor mu
Tek başına ne iş yapıyorsun madem baban başka işte çalışıyor
Ablan kardeşin annen varmış öğret hepsine dönüşümlü çalışın
Madem okula gidiyorsun o zaman kim bakıyor dükkana
Yoksa siteyi ve sana yazılan cevapları okul açılınca da arkadaşların ile mi paylaşacaksın
Offf ne kötü bir durumdasınız ya. Hadi babanız böyle anneniz neden müdahil olmuyor anlamadım. Allah yardımcınız olsun
Tamam anladım canım ama dişin dökülüyor annen diyemiyormu bu kızı doktora götürelim,sağlık bu yani.saol annem bizim geleceğimizi düşünüyo sahipsiz olmamızı istemiyo iyi de kötü de olsa bi babanız var ilerde anlarsınız diyo ne demek istediğimi sırf bizim için 20 senedir o da babamı çekiyo.
Şu demek bunlar okul açılmadığı için sıkılan birinin hikayeleri mi
Zira ilk sayfalarda hep sen varsın tek başına çalışıyorsun vs vs sonra okul dedin eleman vardı dedin hem de 9 yıldır çalışıyorum diyorsun
Ben de lokanta falan da getir götür yapıyordun sandım
9 yaşında tek başına nasıl kırtasiye çalıştıracaksın en fazla annene yardım edersin
Tamam anladım canım ama dişin dökülüyor annen diyemiyormu bu kızı doktora götürelim,sağlık bu yani.
20 yıldır çekiyor diyorsun ama bu kadar kötüyse şartlar 5 aylık kardeşin var yani,onu neden yaptı.
Annen alıp götürebilir doktora seni. Bunu anlayamıyorum.
Aynen ya insan ne söyleyeceğini bilemiyor ben de çok üzüldümAllahım nolur fake olsa bu konu. İçim Kıyıldı resmen, Rabbim yardımcın olsun insallah
Yaa cnm annen bu adamdan bu kadar cocuk niye yapmis Allah hepinize uzun omurler versin de cnm adam kotu belli yaa neyse sen git artik kizarlarsa da canim cok yaniyordu dayanamadim deanneni ya da seni dövmeye kalkarsa polis cagir bak ciddiyim çağırbi yaş büyük ablam var o da diğer dükkanda çalışıyo. erkek kardeşim var o da babamla pazara çıkıyo bi de 5 aylık bi kardeşim var annemde evde ona bakıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?