- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yildiztozu91
-
Kullandik hala da kullaniyoruz olmuyor :/ evlendigimzden bu yana hic korunmadk bile. 2.5 yillj evliyizBitkisel şeyler kullandınız mı hiç
Sizin ileri hız falam kaçtıKullandik hala da kullaniyoruz olmuyor :/ evlendigimzden bu yana hic korunmadk bile. 2.5 yillj evliyiz
%0 ama 70 milyon sperm morfolojiyi bozdu varikosel cift taraflydiSizin ileri hız falam kaçtı
Bizim sperm 22 mlyon ileri 5 yerinde 14 pazartesi ameliyat olacak umarım faydasını görürüz hepimiz%0 ama 70 milyon sperm morfolojiyi bozdu varikosel cift taraflydi
Gorursunz kuzum ya varikoselde ameliyat şart bak ameliyattan once 15 milyondu bizm sperm ama benim eşimde çift tarafli ileri derece varikosel vardi ..bir senede anca tooarlayabildiBizim sperm 22 mlyon ileri 5 yerinde 14 pazartesi ameliyat olacak umarım faydasını görürüz hepimiz
Arkadaslar aşılaması olumsuz olanlar napti ... Benim 2 aşılamamda negatif .. 29 yasindayim tüp bebege gecmelimiyim sizce esimde ileri hiz ve morfoloji skntisi var bir sene once varikosel ameliyati olmustu
Canım çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun, bizde ege üniversitesi tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz bakalım ne olacak, eee ne yapmayi düşünüyorsunuz canımArkadaslar aşılaması olumsuz olanlar napti ... Benim 2 aşılamamda negatif .. 29 yasindayim tüp bebege gecmelimiyim sizce esimde ileri hiz ve morfoloji skntisi var bir sene once varikosel ameliyati olmustu
Tup bebek dusunyoruz ama esim sanki cok taraftar degil biraz dogal deniyelm diyor benmde sabrm kalmadi bilmyormCanım çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun, bizde ege üniversitesi tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz bakalım ne olacak, eee ne yapmayi düşünüyorsunuz canım
İnsan kararsız kalıyor bekleyim mi beklemeyim mi diye, buz bı ege üniversitesi tüp Bebek merkezi varmış, oranın tüp bebek merkezinin özel doktoruna çıksan pahalı olur normalinden sıra alalım, üst tarafta aynı işlemi yapcak, alt sıradan da alsak aynı işlemi yapcakTup bebek dusunyoruz ama esim sanki cok taraftar degil biraz dogal deniyelm diyor benmde sabrm kalmadi bilmyorm
Hakkinizds hayirlidi olsun canimm ben trabzondayim henuz bi isleme baslamadk ,:/ bakalm yine buralardan haberlesirizİnsan kararsız kalıyor bekleyim mi beklemeyim mi diye, buz bı ege üniversitesi tüp Bebek merkezi varmış, oranın tüp bebek merkezinin özel doktoruna çıksan pahalı olur normalinden sıra alalım, üst tarafta aynı işlemi yapcak, alt sıradan da alsak aynı işlemi yapcak
Aynen canım , Allah bizim ve bizim gibi olanların yardimcisi olsun , hayırlı zamanlarda hayırlı haberler nasip etsin hepimize canımHakkinizds hayirlidi olsun canimm ben trabzondayim henuz bi isleme baslamadk ,:/ bakalm yine buralardan haberlesiriz
Amin aminnn :)Aynen canım , Allah bizim ve bizim gibi olanların yardimcisi olsun , hayırlı zamanlarda hayırlı haberler nasip etsin hepimize canım
Canım ben de aynı durumdayım 2.5 yıldır tedavi görüyorum pco var ve ilk aşılamam negatif oldu, 2. Aşılamaya geçeceğim sanırım ama hiç ümidim yok olsa ilkinde olurdu diyorum ama 3 yıl olmadan da tüp bebeğe başlamayacağız, rapor çıkartacağım. Bu süreçte de aşılama deneriz fikrindeyiz, benim eşimin de sayısı iyi ama ileri hız yüzde 5 ve hatta aşılamada yüzde 0 çıktı morfoloji de 1, bilmiyorum ben yapacağımArkadaslar aşılaması olumsuz olanlar napti ... Benim 2 aşılamamda negatif .. 29 yasindayim tüp bebege gecmelimiyim sizce esimde ileri hiz ve morfoloji skntisi var bir sene once varikosel ameliyati olmustu
Kiyamam canim ayniyiz seninle bizimde 3 sene dolmasna 5 ay var ... Yine dene istersen ikinciyi denemezsen indirim olmaz tup bebekte hem bos beklemektense umut etmek dha guzel :))Canım ben de aynı durumdayım 2.5 yıldır tedavi görüyorum pco var ve ilk aşılamam negatif oldu, 2. Aşılamaya geçeceğim sanırım ama hiç ümidim yok olsa ilkinde olurdu diyorum ama 3 yıl olmadan da tüp bebeğe başlamayacağız, rapor çıkartacağım. Bu süreçte de aşılama deneriz fikrindeyiz, benim eşimin de sayısı iyi ama ileri hız yüzde 5 ve hatta aşılamada yüzde 0 çıktı morfoloji de 1, bilmiyorum ben yapacağım
Amiiiin canım, bir tane vitamin varmış onu sipariş ettim kendime de impryl sipariş ettim valla dediğin gibi umut oluyor yine de ama sonu olumsuz olunca insan üzülüyor sen ne yapmayı düşünüyorsun pekiKiyamam canim ayniyiz seninle bizimde 3 sene dolmasna 5 ay var ... Yine dene istersen ikinciyi denemezsen indirim olmaz tup bebekte hem bos beklemektense umut etmek dha guzel :))esine iki gunde bir her sabah iki yumrta hasla beyazini yedir bol su icsin aktardan bitkisel macun yaptrn ilac... Bu surecte ah ah Allahm bizede nasip eder insallahh ..
Aynen canimmm benmde mesela modum cokcdusuk bu aralar . Ama ne diyelm elbet bunda da vardir bir hayirAmiiiin canım, bir tane vitamin varmış onu sipariş ettim kendime de impryl sipariş ettim valla dediğin gibi umut oluyor yine de ama sonu olumsuz olunca insan üzülüyor sen ne yapmayı düşünüyorsun peki
Tup bebek dusunyoruz canim arrk ama ne zaman baslarm bilmyorum :)Amiiiin canım, bir tane vitamin varmış onu sipariş ettim kendime de impryl sipariş ettim valla dediğin gibi umut oluyor yine de ama sonu olumsuz olunca insan üzülüyor sen ne yapmayı düşünüyorsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?