Ne gibi bir psikolojik rahatsızlık bilmiyorum..Bu kadar düşünmen psikolojik bir rahatsızlıktan olabilir mi ?
Eğer öyle değilse, bu kafa yapısından çıkmak için kendine sürekli hayata bir kere geldiğimizi hatırlatabilirsin .
Yani ben de bilmiyorum psikiyatrist değilim, ne oldığınu ne yaşadığını da bilmediğim için yine sormak lazım diye düşündüm .Ne gibi bir psikolojik rahatsızlık bilmiyorum..
Birde herkesi kendim gibi iyi sanıyorum bu yüzden olabilir mi hemen güveniyorum
Evet olabilir belkide bu yüzden hayat zorluğu çok görmediğim için ama bu durumdan kurtulmak istiyorum kendime yapıyorum farkındayım ama çözemiyorum bu sorunuBelki de hayatta zorluklarla pek karşılaşmamışsınızdır. (Allah karşılaştırmasın, çektirmesin inşallah.) bu yüzden var olan sorunları büyütüyor olabilir misiniz? Anadan babadan bile darbe yiyince, el vurmuş vurmamış çok da umrunuzda olmuyor.Arkadaşım darılsa küsse, kötü söz söylese pek takmam mesela. O da öyle mutlu oluyor der, mesafemi koyar geçerim. Hayatta beni üzen çok daha ciddi sıkıntılarım oldu. Bir de ona üzülemem diyorum.
Umursamaz dediğiniz insanlar da bu yüzden umursamazdır belki.
Uzman desteği alsanız faydalı olabilir. Kendi kendinize telkin vererek çözülecek bir şey değil bence.Evet olabilir belkide bu yüzden hayat zorluğu çok görmediğim için ama bu durumdan kurtulmak istiyorum kendime yapıyorum farkındayım ama çözemiyorum bu sorunu
Bende bir psikolağa danışmak istiyorum çünkü çevremde sorunları olan insalar bile çok rahatlar anı yaşıyorlar benim bir problemim yok şimdilik sürekli dert arıyorum kendimeBende böyleydim insanları kaybetmekten korkardım biri birşey dese çok üzülürdüm en son yardım aldım üç sene önce bir kaç ay ilaç kullandım doktorum çok çok iyiydi seanslarla birlikte o saçma ruh halinden kurtuldm hala daha kim ne demiş niye demiş umrumda dahi değil kimseyi çekecek halim yok valla bende yapıştırıyorum cevabını beni bilerek üzüyorsa da by by
Doğru söylüyorsunuz en kısa zamanda alıcamUzman desteği alsanız faydalı olabilir. Kendi kendinize telkin vererek çözülecek bir şey değil bence.
Bende bir psikoloğa gidicem artıkBende 4 sene önce böyleydim artık yardım almam gerektiğinin farkına vardım.P...c diye bir ilaç kullanmama karar verdi doktor.7 ay onu kullandım.Şu an o dereceden eser kalmadı.
Öyle düşünme demekki bilinçaltının bir yerlerinde bazı sorunlar var çok rahatlıyosun inan banaBende bir psikolağa danışmak istiyorum çünkü çevremde sorunları olan insalar bile çok rahatlar anı yaşıyorlar benim bir problemim yok şimdilik sürekli dert arıyorum kendime
Gidicem yalnız psikiyatri mi yoksa psikolog mu daha iyi olurÖyle düşünme demekki bilinçaltının bir yerlerinde bazı sorunlar var çok rahatlıyosun inan bana
Şükürsüz olabilirsin.Evet olabilir belkide bu yüzden hayat zorluğu çok görmediğim için ama bu durumdan kurtulmak istiyorum kendime yapıyorum farkındayım ama çözemiyorum bu sorunu
Ahh bende öyleyim ama artık son dönemlerde salmaya basladım sanırım yaş ilerledikçe oturuyo bazı seylerArkadaşlar merhabalar..
Bende aşırı derece kafaya takma olayı var biri bişey dese günlerce aklımdan çıkmıyor üzülüyorum sürekli düşünüyorum neden böyle dedi neden böyle yaptı diye bu düşünceler beni halsiz bırakıyor bişey olsa niye böyle davranıyor ben değersiz miyim acaba karşımdaki insan yanlış mı anladı diye dert ediyorum ve hayata adept e olamıyorum bunu İnsanlar belli etmemeye çalışıyorum ama kendi içim paramparça ve artık kurtulmak istiyorum çok bunaldık çünkü insanlrın bazıları çok rahat hiç takmıyorlar böyle insanlar gibi olmak istiyorum karşımdaki kötümü düşündü onda kötü bir izni bıraktım diye içerliyorum arkadaşlar tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen
Maddi durumuna göre düşünebilirsin ben devlet hastanesine gitmiştim direk çok iyi bir doktora denk gelmiştim sağolsun. Şuan randevu alıyorlar mı polkliniğr bilmiyorum almıyorlarsa özeldeki doktorları da araştırabilirsin internetten yada online olarak hizmet veren hastanelerde varGidicem yalnız psikiyatri mi yoksa psikolog mu daha iyi olur
BalıkMlscm burcunuz nedir balık mı? Hiç böyle bir kafa taşımadım o yüzden yorum yapamayacağım
Şükür çoğu kez ediyorum ama bir eksiklik var işteŞükürsüz olabilirsin.
Hayat zorluğu çekmemiş olmak kimbilir ne güzel bir durumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?