Yıldızımın düşüklüğü doğru. Yani ama bu kız iyiniyetli biri kötülüğümü istemez ama gerçekten ne zaman iyi bir şey olacak olsa anlatınca elimde kalıyor çok tuhaf bilmiyorum paranoya mı yapıyorumOlmaz mı hele ben gibi nazara inanıyorsan
Bazı insanların gözü değiyor ama isteyerek ama istemeyerek
Yıldızında düşük demekki cekiyorsun negatif enerjiyi
Öyle bir düşüncem yok zaten ama çok istediğim şeyleri anlatmamalı mıyım bilemedim kendi söyleyince aklıma geldi zatenBen böyle şeylere inanmıyorum.Belki gerçekten vardır böyle bir şey belki sadece tesadüftür,ama bana mantıklı gelmiyor o yüzden böyle bir şeye takılıp arkadaşlığımı bozmazdım.
Öyle bir düşüncem yok zaten ama çok istediğim şeyleri anlatmamalı mıyım bilemedim kendi söyleyince aklıma geldi zaten
Annenin cocuguna nazarı değiyor illa kötü niyet olması şart değilYıldızımın düşüklüğü doğru. Yani ama bu kız iyiniyetli biri kötülüğümü istemez ama gerçekten ne zaman iyi bir şey olacak olsa anlatınca elimde kalıyor çok tuhaf bilmiyorum paranoya mı yapıyorum
Yani saklamak bazı şeyleri çözüm müAnnenin cocuguna nazarı değiyor illa kötü niyet olması şart değil
Göz var enerji var :)
Bir de böyle denicem normalde böyle şeylere inanmam ben de pek ama geçmişe dönük bir düşündüm gerçekten öyleYani söyledikten sonra içinizi kemirecekse acaba ters teper mi diye söylemeyin,kafanız rahat olur en azından.
O yapmaya calıstıgın sey neyse sonuclanana kadar söylemeYani saklamak bazı şeyleri çözüm mü
Evet etkilenmeye başladım mesela çeneni tut gene sarpa sarar yoksa gibi bir fikre kapıldımYani şimdi "Keşşke benim olsağğ" skeci gibi bi konu, bilemedim bu kadar etkili bi insan var mıdır ama nazar ise söz konusu, ben nazara pek inanmazdım (Ki nazar mana olarak bakış demekmiş) ama, ufak ufak inanır oldum. Hani biri bi bakar böyle içine bi tuhaflık gelir, suratı ekşi gibi bakar, gözü kısar bakar, ya da iri iri anime gözü gibi parlar bi canı kalır gibi bakar, severek filan dalar gider; hah o bakışı görünce sen, ondan etkilenebilirsin bilinçaltınca filan gibi bi şeylerle mantığını kurdum içimden, nazara inanmaya başladım. Çünkü kuvvetli bakışından istemsizce kıl kaptığım birkaç kişi oldu ve biraz işlerim tersine gitti.
Bu doğrudan o kişiyle ilintili olmayabilir, ama sen etkilenirsin farkında olmazsın, beyninde negatifi çağrıştıran bi bakış almış olursun, kendi kendini sabote edersin. Böyle bir şey sanki olabilir gibi. Nazar duası mı okursunuz, denize bayıra gider şöyle manzara izler içinizi mi açarsınız, suyla mı konuşursunuz, artık o kısım nasıl içinize sinerse.
Şu ara çok pis Polyannaya bağlamış durumdayım şahsen, ondan "Değmedi ki" dediğimde bişi olmuyor bana
Benim enerjim en yüksek hep yüksek, nazarı değdiremezler. Böyle telkin veriyorum, işe yarıyor.
Evet o söyleyince düşündüm ben de ama kıskanç değil ve severiz birbirmizi neden böyle oluyor bilmiyoumO yapmaya calıstıgın sey neyse sonuclanana kadar söyleme
Hem kendide farkında demekki baskalarındanda duymus bunu normal biri olsa aklına kendinden kaynaklandıgı gelmez bile
Dedim ya annenin cocuguna değiyorEvet o söyleyince düşündüm ben de ama kıskanç değil ve severiz birbirmizi neden böyle oluyor bilmiyoum
Sizin başınıza geldi mi böyle bir durumDedim ya annenin cocuguna değiyor
Hatta arttırıp kendi kendine nazar değdirdiğini söyleyen biliyorum ben :)
Evet etkilenmeye başladım mesela çeneni tut gene sarpa sarar yoksa gibi bir fikre kapıldım
Benim başıma çok geldi inanın,ne zaman eşimle çocuklarım hakkında güzel bir şey konuşsam çok geçmeden tersine dönüyor.Sizin başınıza geldi mi böyle bir durum
Bilmem çenemi tutmam gerekiyor galiba biraz da böyle denesem miBenim başıma çok geldi inanın,ne zaman eşimle çocuklarım hakkında güzel bir şey konuşsam çok geçmeden tersine dönüyor.
Hayatımda iyi giden şeyleri ne zaman birine anlatsam hooop bir engel çıkıyor karsima.
Herkes mi fesat,herkes mi kiskanc,tabi ki öyle bir şey değil de neden böyle oluyor ben de anlamadım.
Mutluluğumuzu paylaşmayak mi yani kimseyle:))
Ben de deniycem dur bakalımBilmem çenemi tutmam gerekiyor galiba biraz da böyle denesem mi
Uyduruyor muyuz acabaBen de deniycem dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?