Olumsuz enerji

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
İyi geceler bir arkadaşım arkadaştan öte bir dostum var sevgisinden şüphem yok. Ancak ne zaman böyle bir şeye heveslensem hayatımda güzel bir şey olsa iş güç maddi manevi bana iyi gelecek herhangi bir şey arkadaşıma anlatınca aniden 180 derece tersine dönüyor. Ancak o konu olumsuz oldu diye düşününce ve ona anlatınca 180 derece tersine dönüyor. Bugün bana ben sana hayatındaki önemsediğin konular hakkında yorum yapmayayım bence dedi. Neden dedim? Ne zaman senle konuşssak ters tepiyor dedi. Ben de düşündüm ve gerçekten öyle gibi. Yani bir olumsuz enerji durumu mu var ne var bilmiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?

Olmaz mı hele ben gibi nazara inanıyorsan
Bazı insanların gözü değiyor ama isteyerek ama istemeyerek
Yıldızında düşük demekki cekiyorsun negatif enerjiyi
Yıldızımın düşüklüğü doğru. Yani ama bu kız iyiniyetli biri kötülüğümü istemez ama gerçekten ne zaman iyi bir şey olacak olsa anlatınca elimde kalıyor çok tuhaf bilmiyorum paranoya mı yapıyorum

Ben böyle şeylere inanmıyorum.Belki gerçekten vardır böyle bir şey belki sadece tesadüftür,ama bana mantıklı gelmiyor o yüzden böyle bir şeye takılıp arkadaşlığımı bozmazdım.

Ben böyle şeylere inanmıyorum.Belki gerçekten vardır böyle bir şey belki sadece tesadüftür,ama bana mantıklı gelmiyor o yüzden böyle bir şeye takılıp arkadaşlığımı bozmazdım.
Öyle bir düşüncem yok zaten ama çok istediğim şeyleri anlatmamalı mıyım bilemedim kendi söyleyince aklıma geldi zaten

Öyle bir düşüncem yok zaten ama çok istediğim şeyleri anlatmamalı mıyım bilemedim kendi söyleyince aklıma geldi zaten

Yani söyledikten sonra içinizi kemirecekse acaba ters teper mi diye söylemeyin,kafanız rahat olur en azından.

Annenin cocuguna nazarı değiyor illa kötü niyet olması şart değil
Göz var enerji var :)

Yani söyledikten sonra içinizi kemirecekse acaba ters teper mi diye söylemeyin,kafanız rahat olur en azından.
Bir de böyle denicem normalde böyle şeylere inanmam ben de pek ama geçmişe dönük bir düşündüm gerçekten öyle

Yani şimdi "Keşşke benim olsağğ" skeci gibi bi konu, bilemedim bu kadar etkili bi insan var mıdır ama nazar ise söz konusu, ben nazara pek inanmazdım (Ki nazar mana olarak bakış demekmiş) ama, ufak ufak inanır oldum. Hani biri bi bakar böyle içine bi tuhaflık gelir, suratı ekşi gibi bakar, gözü kısar bakar, ya da iri iri anime gözü gibi parlar bi canı kalır gibi bakar, severek filan dalar gider; hah o bakışı görünce sen, ondan etkilenebilirsin bilinçaltınca filan gibi bi şeylerle mantığını kurdum içimden, nazara inanmaya başladım. Çünkü kuvvetli bakışından istemsizce kıl kaptığım birkaç kişi oldu ve biraz işlerim tersine gitti.

Bu doğrudan o kişiyle ilintili olmayabilir, ama sen etkilenirsin farkında olmazsın, beyninde negatifi çağrıştıran bi bakış almış olursun, kendi kendini sabote edersin. Böyle bir şey sanki olabilir gibi. Nazar duası mı okursunuz, denize bayıra gider şöyle manzara izler içinizi mi açarsınız, suyla mı konuşursunuz, artık o kısım nasıl içinize sinerse.
Şu ara çok pis Polyannaya bağlamış durumdayım şahsen, ondan "Değmedi ki" dediğimde bişi olmuyor bana
Benim enerjim en yüksek hep yüksek, nazarı değdiremezler. Böyle telkin veriyorum, işe yarıyor.

Evet etkilenmeye başladım mesela çeneni tut gene sarpa sarar yoksa gibi bir fikre kapıldım

O yapmaya calıstıgın sey neyse sonuclanana kadar söyleme
Hem kendide farkında demekki baskalarındanda duymus bunu normal biri olsa aklına kendinden kaynaklandıgı gelmez bile
Evet o söyleyince düşündüm ben de ama kıskanç değil ve severiz birbirmizi neden böyle oluyor bilmiyoum

Evet etkilenmeye başladım mesela çeneni tut gene sarpa sarar yoksa gibi bir fikre kapıldım

İşte yani kendi kendine bi kere huy alınca, kendine etmeye başlıyorsun. O bakış sadece tetiklemiş gibi oluyor. Oysa silahı tutan el senin gibi gibi... Kendine böyle dedikçe de enerjini düşürürsün. Güzeli düşün, korkma, sallama, enerjik enerjik gez. İki üç falcıya bi yere gitsen pat yapıştırırlar "Senin yıldızın düşük" filan. Paso da öyledir he, herkesin de yıldızı ne düşük ne düşük... Üni. zamanı kankeytolarla 2-3 haftaya bir öyle falcı gezerdik, ben de peşlerinde meraklı tosba. İnanmazdım ama merak ederdim.

Bir kere fal baktırdım inanasım geldi, adam "Bütün derslerini geçeceksin" dedi; o seneye kadar alttan dersi olmayan ben "Olm geçiyomuşum dersleri nasılsa ehi ehi" dedim salladım. Acaba hiç dersine gitmediğim, kitabını açmadığım sınavı nasıl geçecektim değil mi? 2 dersi alttan almak zorunda kalmıştım sanırım asdklajskldha

Hani derler ya "Fala inanma, falsız da kalma" diye; işin morali onlar. Nazar da bir bakıma öyle "İnanma ama bir bakıştan kıllanıp enerjini de sabote etme, kendine kural haline getirme." Öyle.

Sizin başınıza geldi mi böyle bir durum
Benim başıma çok geldi inanın,ne zaman eşimle çocuklarım hakkında güzel bir şey konuşsam çok geçmeden tersine dönüyor.
Hayatımda iyi giden şeyleri ne zaman birine anlatsam hooop bir engel çıkıyor karsima.
Herkes mi fesat,herkes mi kiskanc,tabi ki öyle bir şey değil de neden böyle oluyor ben de anlamadım.
Mutluluğumuzu paylaşmayak mi yani kimseyle:))

Bilmem çenemi tutmam gerekiyor galiba biraz da böyle denesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…