Aynı benim durumBenim bir arkadaşım da var. Dünya iyisi bir kız,o konuda şüphem yok ama yanında diş dolgumu övdum akşamına dolgum düştü. Sevgilimi övdüm ertesi gün çocukla birbirimize girdik, 'yemek yeyip çıkacağım, mis gibi fırında bilmemne yaptim' dedim, borcam elimden düştü hersey yerlere saçıldı
Var yani böyle şeyler...
Evet hayatında olumlu çok az şey var zaten Allah yardımcısı olsun
Çok merak ettim özelden yazsanızArkadasiniz ne kadar iyi olursa olsun, sizin icin asla kotu niyetli degildir vs.
Lakin..
Siz onun dertlerini dinleyip tum negatif enerjiyi ustunuze cekiyorsunuz.
Birseylerin olacagi varsada olmuyor.
Derin konu aslinda yazarimda ban yerim sysim en iyisi
Benim bir arkadaşım da var. Dünya iyisi bir kız,o konuda şüphem yok ama yanında diş dolgumu övdum akşamına dolgum düştü. Sevgilimi övdüm ertesi gün çocukla birbirimize girdik, 'yemek yeyip çıkacağım, mis gibi fırında bilmemne yaptim' dedim, borcam elimden düştü hersey yerlere saçıldı
Var yani böyle şeyler...
İyi geceler bir arkadaşım arkadaştan öte bir dostum var sevgisinden şüphem yok. Ancak ne zaman böyle bir şeye heveslensem hayatımda güzel bir şey olsa iş güç maddi manevi bana iyi gelecek herhangi bir şey arkadaşıma anlatınca aniden 180 derece tersine dönüyor. Ancak o konu olumsuz oldu diye düşününce ve ona anlatınca 180 derece tersine dönüyor. Bugün bana ben sana hayatındaki önemsediğin konular hakkında yorum yapmayayım bence dedi. Neden dedim? Ne zaman senle konuşssak ters tepiyor dedi. Ben de düşündüm ve gerçekten öyle gibi. Yani bir olumsuz enerji durumu mu var ne var bilmiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?
banada aynısı oluyor birine hayatımla ilgili olumlu bir şey anlattığım an hemen tersine dönüyor olumsuzlaşıyor.mesela eşim şöyle yapıyor diyeyim eve varır varmaz hemen evimizde kavga çıkıyor...bariz hissediyorum ben bu olumsuzluguİyi geceler bir arkadaşım arkadaştan öte bir dostum var sevgisinden şüphem yok. Ancak ne zaman böyle bir şeye heveslensem hayatımda güzel bir şey olsa iş güç maddi manevi bana iyi gelecek herhangi bir şey arkadaşıma anlatınca aniden 180 derece tersine dönüyor. Ancak o konu olumsuz oldu diye düşününce ve ona anlatınca 180 derece tersine dönüyor. Bugün bana ben sana hayatındaki önemsediğin konular hakkında yorum yapmayayım bence dedi. Neden dedim? Ne zaman senle konuşssak ters tepiyor dedi. Ben de düşündüm ve gerçekten öyle gibi. Yani bir olumsuz enerji durumu mu var ne var bilmiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?
bende artık anlatmamaya saklamaya çalışıyorum anlatmamak için kendimi zor tutuyorumYani saklamak bazı şeyleri çözüm mü
ha işte aynen bende öyleyim tıpatıp aynı oluyor.hiçbir iyi şey konuşamıyorum hemen ters tepiyor.Benim başıma çok geldi inanın,ne zaman eşimle çocuklarım hakkında güzel bir şey konuşsam çok geçmeden tersine dönüyor.
Hayatımda iyi giden şeyleri ne zaman birine anlatsam hooop bir engel çıkıyor karsima.
Herkes mi fesat,herkes mi kiskanc,tabi ki öyle bir şey değil de neden böyle oluyor ben de anlamadım.
Mutluluğumuzu paylaşmayak mi yani kimseyle:))
Aşırı derecede inanıyorum negatif enerjiye. Bazı insanların içinde kötü niyet olmasa da özenmesi bile olayı tersine çeviriyor. Geçen öğlen iş yerinden bir kız arkadaşım ve eşim yemeğe gittik. Ofise geldiğimizde arkadaşım maşallah begonya Allah neşenizi arttırsın ve hep mutlu olun dedi.Kesinlikle kötü niyetli değil eminim ama akşam evde ciddi bir tartışmamız oldu.Ben bunu hep yaşıyorum.O yüzden mümkün olduğunca hayatımı gizli yaşıyorum.Sosyal medya olayına fazla dalmadan.İyi geceler bir arkadaşım arkadaştan öte bir dostum var sevgisinden şüphem yok. Ancak ne zaman böyle bir şeye heveslensem hayatımda güzel bir şey olsa iş güç maddi manevi bana iyi gelecek herhangi bir şey arkadaşıma anlatınca aniden 180 derece tersine dönüyor. Ancak o konu olumsuz oldu diye düşününce ve ona anlatınca 180 derece tersine dönüyor. Bugün bana ben sana hayatındaki önemsediğin konular hakkında yorum yapmayayım bence dedi. Neden dedim? Ne zaman senle konuşssak ters tepiyor dedi. Ben de düşündüm ve gerçekten öyle gibi. Yani bir olumsuz enerji durumu mu var ne var bilmiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?