- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Var cevremde süphelendigimSizin başınıza geldi mi böyle bir durum
Ama bunun için kötüniyetli olması gerekmez mi insanların olunsuz enerji yollamasıVar cevremde süphelendigim
Olabildigince sevincimi paylasmamaya calısıyorum zira süreki kursagımda kalıyor
Bikaç arkadasım ve yakınımda mesela sosyal medyaya eşleriyle yada aileleriyle fotograf koyduklarında mutlaka o gün kavga ettiklerini tatsızlık cıktıgını söylemişlerdi
Yoo enerjisi yüksek olması yeterAma bunun için kötüniyetli olması gerekmez mi insanların olunsuz enerji yollaması
SanmamUyduruyor muyuz acaba
Kader denen bir şey var tabiki ama ne zaman bir şey olsa paylaşımca sarpa sarıyorBenimde öyle bir arkadaşım var yüzünede söylüyorum ben inanıyorum göz mü dersin başka seymi bilmiyorum
Yani benim enerjim düşük mü o zamanYoo enerjisi yüksek olması yeter
Eşimin annesinden sürekli negatif enerji alıyorum bende. Kadının bakışları yetiyor.İyi geceler bir arkadaşım arkadaştan öte bir dostum var sevgisinden şüphem yok. Ancak ne zaman böyle bir şeye heveslensem hayatımda güzel bir şey olsa iş güç maddi manevi bana iyi gelecek herhangi bir şey arkadaşıma anlatınca aniden 180 derece tersine dönüyor. Ancak o konu olumsuz oldu diye düşününce ve ona anlatınca 180 derece tersine dönüyor. Bugün bana ben sana hayatındaki önemsediğin konular hakkında yorum yapmayayım bence dedi. Neden dedim? Ne zaman senle konuşssak ters tepiyor dedi. Ben de düşündüm ve gerçekten öyle gibi. Yani bir olumsuz enerji durumu mu var ne var bilmiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?
Ama belirgin bir kişi değil dimi sizde genwl olarak insanlardan bahsediyorsunuzBide nazar inanana değiyor bunu bilir bunu söylerim
Yurtdısındaki dünya güzelleri cocuklarını kendilerini ailelerini boy boy paylasıyo milyonlar takip ediyor ayaklarına tas batmıyor ben ve benim gibi sıradan normal kadınlar ama nazara inananlar iki foto koysun hop nazar :)
Ondan saklayın en azından ben öyle yapmaya çalışıyorumKader denen bir şey var tabiki ama ne zaman bir şey olsa paylaşımca sarpa sarıyor
Ama kayınvalide çocuğunun gelinin mutlu olmasını isterEşimin annesinden sürekli negatif enerji alıyorum bende. Kadının bakışları yetiyor.
Yapacam bunu sanırım.Ondan saklayın en azından ben öyle yapmaya çalışıyorum
İnsanları bakıslarınla etkileme hususunda ne düşünüyorsun :)Yani benim enerjim düşük mü o zaman
Nasıl bir etkileme mesela normal bakışlarımİnsanları bakıslarınla etkileme hususunda ne düşünüyorsun :)
Hayır onlar ego savaşına girip, gelini çıldırtıp sonra siz mıtlı ılın ıstıyırım bın yıvrım demeyi ister.Ama kayınvalide çocuğunun gelinin mutlu olmasını ister
İcini okuyacak gibi keskinNasıl bir etkileme mesela normal bakışlarım
Hiç öyle değil ya saf saf çocuk bakışlıyımİcini okuyacak gibi keskin
Genel olarak nazar team sana baktıgında iliklerine kadar gördügünü hissedersin
Evet hayatında olumlu çok az şey var zaten Allah yardımcısı olsunBu bahsettiginiz arkadasinizin, sorunu, derdi, kisacasi olumsuz sayilabilecek konularini dinliyormusunuz?
Anlatirmi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?