- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Bence insanlar iyice gerizekalı oldu.
Dün hamile olduğumu gören komşum "5 aylık mı? Ne kadar küçük karnın var. Herhalde gelişmemiş bebek,ufak bi şey gibi. Ben 5 aylıkken kocamandı göbeğim,zaten kızım da çok iriydi"
Evet aynen bunları söyledi.
Bence bahsetmeyin, sonra insanların kem gözü kalıyor, olacak iş bile bozuluyor, ben hiçbir kız arkadaşıma ilişki vs bahsetmiyorum, akıllandım artık.ne zaman sevgilim olsa bir kaç arkadaşım var hep olumsuz konuşuyorlar . bir erkek girdi mi hayatıma o seni üzer vs demeye başlıyorlar . sevgilimle tartışmama bile neden oldu bu yaklaşımları etkileniyorum ister istemez .sevgilimle tartıştık en sonunda . onların sözlerinden etkilenip adama patladım .daha öncede başka erkek arkadaşlarımla böyle oldu . yapmıcam kimseye kulak asmıcam diyorum yine etkileniyorum . çenemde büyük anlatmadan duramıyorum . durup duruken sevgilimle kavga ettim şimdi .üstüne düşüyor gibi oldum . gayet cool dururken . zaten sık görüşemiyoruz işlerden dolayı . insanların amacı ne anlamıyorum neden hep olumsuz .herkes böyle yapmıyor tabi iki kız arkadaşım var onlar hep olumsuz ..
Komşununki anormalmiş, 5 aylık ne kadar olacaktı ki. Ay ben hamileyken görseydi komşun taşa tutardı beni sanırım. Evet benim de kızım minik ama sağlıklı. Ay bu çok zayıf diyenlere de 'Nasılsa büyüyünce diyetle uğraşmaz en azından diyorum, şimdiden fit' İnan buna bile bir yüzleri değişiyor.Bence insanlar iyice gerizekalı oldu.
Dün hamile olduğumu gören komşum "5 aylık mı? Ne kadar küçük karnın var. Herhalde gelişmemiş bebek,ufak bi şey gibi. Ben 5 aylıkken kocamandı göbeğim,zaten kızım da çok iriydi"
Yaaa bir de beni düşünün. Kilom var karnım hiç çıkmadı ve bebeğimin gelişimi gerçekten o kadar geriden geliyordu ki sonunda erken alıp dışarıda beslenmesine karar verdiler. Millet aa bebeği nereye sakladın dedikçe laçkalaşmış sinirlerim daha da yıpranıyordu. Bazı kadınlara günlük kelime sınırlanması getirilmeli bence.Bence insanlar iyice gerizekalı oldu.
evet hep moral bozmak amaç . kendinde yok ya seninde olamaz yani .Kadın milleti işte. Hemcinslerimizin çoğu kötü konuşup moral bozmayı seviyor. Bununla para kazanılsa köşeyi dönecekler tanıyorum. Örnek vereyim. Kızım 6 aylık ve şu an kimseye benzemiyor (bebekliğime benziyor) ama 1-2 kişi "ay bir insan bu kadar mı babasına benzer veya aaa kayınvalidene çok benziyor "gibi şeyler söyledi. İnanın hiç alakası yok. Benzese benziyor derim yani ama maksat sinir bozmak. Sonuçta hangi kadın kendi dururken çocuğu kvye benzesin ister. Bir örnek daha. Bebeğim olmuş mevlit okutuyorum. Giyinmişim süslenmişim ilk defa anne olarak milletin karşısına çıkmışsım. Güzel olmuşsun annelik sana yakışmış gibi birşey söylesen ölür müsün? Aynı kişiler hııı kilo almışsın der. İyi ki söyledin. Yoksa ben bilmiyordum. Ayy işte öyle. Şimdi buraya herkes birer örnek yazsa sayfalarca yazı olur. En iyisi kafaya takmamak. Ya da anında lafı yapıştırmak.
iyi yapıyorsun akıllı davranıyorsunBence bahsetmeyin, sonra insanların kem gözü kalıyor, olacak iş bile bozuluyor, ben hiçbir kız arkadaşıma ilişki vs bahsetmiyorum, akıllandım artık.
o yüzden bu insan zaten iyiliğimi istemiyor deyip kulak asmayacaksın.evet hep moral bozmak amaç . kendinde yok ya seninde olamaz yani .
iltifat etmezler kesinlikle . hep açığını ararlar .bazı kadınlar böyle ne yazık ki . güzel birşeyler söyleseler mutlu olucaksın ya onu istemiyorlar .çok fesat insan var ne yazık ki .
evet ayrıldım dedim zaten çünkü dayanamıyorum artık . bide soruyorlar ne oldu falan diye . o çocuk seni aramaz artık dediler aradı ne dedilerse tersi çıktı . beni gaza getirdiler kavga ettim onlar yüzünden . zaten yeniyiz .ama bundan sonra kendi kalbime göre ve aklıma göre davranıcam .kimseyede anlatmıcam .o yüzden bu insan zaten iyiliğimi istemiyor deyip kulak asmayacaksın.
dolduruşa geldim ne bileyim . okadar olumsuz konuştular ki . herşeyi biliyormuş gibi tavırları var sinir oluyorum . kimseye güvenme falan diyorlar tabiki yüzde yüz güvenmem ama birilerine güvenmedende olmuyor yani yalnız başına yaşarsın işte kimseye güvenmeden kokarak yaşarsan .Hadi kızlar o şekil, e siz niye dolduruşa geliyorsunuz ki?
He he deyin geçin kendi bildiğiniz gibi devam edin ilişkiye bu kadar sıkıntı yapacağınıza.
Moral bozmayın yahu, bende eskiden bozardım ama sonra anladım ki iyiliğini istiyoruz adı altında zarar veren insanlarda var, he he deyip geçiniyi yapıyorsun akıllı davranıyorsun
ben hemen herkese anlatıyorum içimde tutamıyorum herkes birşey söylüyor sonra ilişkilerim bozuluyor . hani bu dama dikkat et demek başka git engelle demek başka yani . niye engeleyeyim adamı durup duruken . bir ilşkiyi yaşamadan iyi mi kötü mü bilemezsin ki yani .ararsa açma falan diyorlar ya . en sonunda dedim bak ben bu adamı seviyorum ve sevgim için elimden geleni yapıcam gerisi ona kalmış .o zaman sen bilirsin ama üzülürsün falan diyor . üff valla bıktım sonuna ayrıldım dedim ya bu ne böyle .
Bence insanlar iyice gerizekalı oldu.
ben dolduruşa gelen bir tipim hayır haklı değiller bence . haklı oldukları noktalar olabilir ama bu kadar kesin konuşmak insanı yanıltabilir .Niye öyle konuştukları sizin arkadaşlık derecenize, onlara olan güveninize göre değişir. Kimi insanlar vardır, sürekli yanlış insanlar seçer, hatalar yapar, yakınlarının uyarısına kulak tıkar ve kızar. Belki siz de bu insanlardan birisinizdir? Yani sizi de arkadaşlarınızı da tanımıyorum. Demek istediğim şey, hemen kıskanıldığını düşünüp kızmak yerine biraz onların dediklerini düşünmen gerekiyor bence.
Ayrıca insanlar kendilerince uyarı yapıyor diye gidip sevgilinizle kavga etmeniz sığ bir davranış. O kadar kolay değil düzgün ilişkilerde 3. kişilerin gazıyla sorun çıkması. Belki de arkadaşlarınız haklıdır.
ne çirkin sözler bunlar ya .bende bir kuzen var düşman başına canı sıkıldıkça "senin mesleğinden nefret ediyorum, ayyyyy tikniyorum, öğğğğğ midem bulanıyor" diyor.
sanırsın konsomatristim.
ya laflarını verip oturtacaksınız ya da he he deyip geçeceksiniz ama asla ciddiye almayacaksınız.
çünkü dostluk için söylenmediği çok ama çok açık.
haklısın . anlatmamak lazım.Özelini kimseyle konuşma.
Ben sizi anlıyorum, sevindirik olup başkalarıyla paylaşıyorsunuz bende öyleydim ama baktım başıma olumsuzluklar geliyor, paylaşmamaya başladım, nazar veya negatif etki kesinlikle var. Bence deftere yazın söylemek istediklerinizi:)haklısın . anlatmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?