canım olumsuz konuşup doğru çıktı diye birşey yok . beni olumsuzlaştırarak negatif enerji yüklüyorlar dedim . bende gidip patlıyorum ve ilişkilerim bozuluyor . yani onlar kötü bu deyince kötü çıkan kimse yok .kendileride yalnız ayrıca madem bu kadar bilmişler kendi hayatlarına baksınlar . hep yanlış onları istemeyen kişilerin peşindeler . adamlar onları sallamıyor . karışılıklı birşey yaşayamıyorlar . çok sertler kimse yaklaşmak istemiyor onlara .Söylediklerinizi genellikle olumsuz konuşan ve genelde haklı cıkan arkadaş olarak cevaplandırıyorum.. Gerçekten değer verdiğim arkadaşımın zarar görmesini istemem. Bi insanın bir şeyden ders alması icin yaşamasına gerek yok bence. Yaşamadan da tecrübe edinilecek şeyler var.
Kaç kişinin olumsuz düşündüğü değil de kimin düşündüğü daha önemli. Çok güvenmediğiniz biriyse çok da ciddiye almanıza gerek yok..
sende ne yaptın şimdi ?Ortalıkta adam gibi adam kalmadıda ondan , doğru yapıyorlar , çoğunluğun zaten doğru düzgün mesleği yok ya babadan yada kız arkadaşından geçinen çok erkek var birde acaip karektersizler
Tamam şimdi anladım seni. Kısmen yarını düşünmeden anı yaşayıp mutlu olmak istiyorsun. Ben pek senin gibi düşünmeye yatkın olmadıgımdan yardımcı olamayacağım sanırım. Ama eğer arkadaşlarının olumsuz konuşmasından çok rahatsızsan ben senin yerinde olsam yüzlerine söylerdim galiba.canım olumsuz konuşup doğru çıktı diye birşey yok . beni olumsuzlaştırarak negatif enerji yüklüyorlar dedim . bende gidip patlıyorum ve ilişkilerim bozuluyor . yani onlar kötü bu deyince kötü çıkan kimse yok .kendileride yalnız ayrıca madem bu kadar bilmişler kendi hayatlarına baksınlar . hep yanlış onları istemeyen kişilerin peşindeler . adamlar onları sallamıyor . karışılıklı birşey yaşayamıyorlar . çok sertler kimse yaklaşmak istemiyor onlara .
yaşamadan tecrübe diye birşey olamaz . bu benim fikrim . acısıyla tatlısıyla aşk aşktır ve sonuna kadar yaşanır ben böyle seviyorum hayatı . geçmiştede yaşadığım hiç bir aşktan pisşman değilim . yıllarım yalnız ve aşksız geçiceğine varsın böyle olsun .
ben ayrıldım demeyi tercih ettim . yarının ne getireceği belli olmaz ki . süper harika gidiyor dersn bir bakmışsın ayrılmışsın . biraz rahat olmak gerek .tabikide sonu olsun isterim ama denemeden nasıl bilebilirim . evet hayata bakış açımız farklı istersen daha fazla yorum yapma negatiflikten hoşlanmıyorum . bilmiyorsun tanımıyorsun bizi .Tamam şimdi anladım seni. Kısmen yarını düşünmeden anı yaşayıp mutlu olmak istiyorsun. Ben pek senin gibi düşünmeye yatkın olmadıgımdan yardımcı olamayacağım sanırım. Ama eğer arkadaşlarının olumsuz konuşmasından çok rahatsızsan ben senin yerinde olsam yüzlerine söylerdim galiba.
Kazık yiye yiye insan ketum oluyor, benimde ilişkimi böyle böyle bozdular geçmişte bende kestim kızlarla iletişimi gurursuz olmayın yazdım.evet paylaşayım diyorum elimde patlıyor hep .
anlatıyorum duramıyorum tutamıyorum içimde ketum biri değilim çünkü ama öyle olmak gerekiyor demek .
kadınlar birbirini çekemiyor işte .Kazık yiye yiye insan ketum oluyor, benimde ilişkimi böyle böyle bozdular geçmişte bende kestim kızlarla iletişimi gurursuz olmayın yazdım.
evet normalde ii olan arkadaşlar sevgili konusuna gelince hep olumsuz .herkes aynı değil tabi . birde uslup vardır yani yok engelle yok bilmem ne bu kadar basit değil ilşkiler çocuk muyum engellicem adamı ne kırıcı birşey .Bana böyle devamlı psikolojik baskı yapanlar kıskanç gibi geliyor yani uzun yıllar arkadaş olduğum insanın bile kıskandığını bilirim o yüzden hislerinizle hareket edin
kıskançlık bence .çünkü çok kesin konuşuyorlar . hani sana yakışmıyor falan deseler o ayrı konu .özel hayatını anlatma, illa anlatacaksan yüzeysel geç, bu kadar anlatırsan yorumlardan vesveseye kapılman normal
belki aralarında gerçekten akıllı mantıklı yaklaşımı olanlarda vardır, herşey kıskançlık üzerine olmayabillir
ne zaman sevgilim olsa bir kaç arkadaşım var hep olumsuz konuşuyorlar . bir erkek girdi mi hayatıma o seni üzer vs demeye başlıyorlar . sevgilimle tartışmama bile neden oldu bu yaklaşımları etkileniyorum ister istemez .sevgilimle tartıştık en sonunda . onların sözlerinden etkilenip adama patladım .daha öncede başka erkek arkadaşlarımla böyle oldu . yapmıcam kimseye kulak asmıcam diyorum yine etkileniyorum . çenemde büyük anlatmadan duramıyorum . durup duruken sevgilimle kavga ettim şimdi .üstüne düşüyor gibi oldum . gayet cool dururken . zaten sık görüşemiyoruz işlerden dolayı . insanların amacı ne anlamıyorum neden hep olumsuz .herkes böyle yapmıyor tabi iki kız arkadaşım var onlar hep olumsuz ..
evet normalde ii olan arkadaşlar sevgili konusuna gelince hep olumsuz .herkes aynı değil tabi . birde uslup vardır yani yok engelle yok bilmem ne bu kadar basit değil ilşkiler çocuk muyum engellicem adamı ne kırıcı birşey .
ayrıldım dedim zaten .Kendileri elde edemedikleri o ilgiyi göremedikleri için öyle oluyo genelde sonunda patlayıp kıskanıyosun bence demiştim iliskilerim hakkında yorum yapmayın de geç paylaşma onlarla
hiç bir erkek olmuyor ki hayatlarında .istiyorlar ama olmuyor .Ve ayrica da kendileri yalnizsa durum daha vahim
Bence insanlar iyice gerizekalı oldu.
Dün hamile olduğumu gören komşum "5 aylık mı? Ne kadar küçük karnın var. Herhalde gelişmemiş bebek,ufak bi şey gibi. Ben 5 aylıkken kocamandı göbeğim,zaten kızım da çok iriydi"
Evet aynen bunları söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?