olumsuz konuşan kız arkadaşlar amaçları ne ?

Ortalıkta adam gibi adam kalmadıda ondan , doğru yapıyorlar , çoğunluğun zaten doğru düzgün mesleği yok ya babadan yada kız arkadaşından geçinen çok erkek var birde acaip karektersizler

canım olumsuz konuşup doğru çıktı diye birşey yok . beni olumsuzlaştırarak negatif enerji yüklüyorlar dedim . bende gidip patlıyorum ve ilişkilerim bozuluyor . yani onlar kötü bu deyince kötü çıkan kimse yok .kendileride yalnız ayrıca madem bu kadar bilmişler kendi hayatlarına baksınlar . hep yanlış onları istemeyen kişilerin peşindeler . adamlar onları sallamıyor . karışılıklı birşey yaşayamıyorlar . çok sertler kimse yaklaşmak istemiyor onlara .
yaşamadan tecrübe diye birşey olamaz . bu benim fikrim . acısıyla tatlısıyla aşk aşktır ve sonuna kadar yaşanır ben böyle seviyorum hayatı . geçmiştede yaşadığım hiç bir aşktan pisşman değilim . yıllarım yalnız ve aşksız geçiceğine varsın böyle olsun .

Ortalıkta adam gibi adam kalmadıda ondan , doğru yapıyorlar , çoğunluğun zaten doğru düzgün mesleği yok ya babadan yada kız arkadaşından geçinen çok erkek var birde acaip karektersizler
sende ne yaptın şimdi ?
ne alaka ya baba parası saçmalama .
sevgilim kendi ayakları üzerinde güzel bir mesleği olan kimseye ihtiyacı olmayan biri .
kendisi benim telimi bile açmaz faturam kabarık gelmesin diye kendi arar . öyle düşünceli biri . sen neyden bahsediyorsun . bu nasıl yorum ya .

Tamam şimdi anladım seni. Kısmen yarını düşünmeden anı yaşayıp mutlu olmak istiyorsun. Ben pek senin gibi düşünmeye yatkın olmadıgımdan yardımcı olamayacağım sanırım. Ama eğer arkadaşlarının olumsuz konuşmasından çok rahatsızsan ben senin yerinde olsam yüzlerine söylerdim galiba.

ben ayrıldım demeyi tercih ettim . yarının ne getireceği belli olmaz ki . süper harika gidiyor dersn bir bakmışsın ayrılmışsın . biraz rahat olmak gerek .tabikide sonu olsun isterim ama denemeden nasıl bilebilirim . evet hayata bakış açımız farklı istersen daha fazla yorum yapma negatiflikten hoşlanmıyorum . bilmiyorsun tanımıyorsun bizi .

evet paylaşayım diyorum elimde patlıyor hep .
anlatıyorum duramıyorum tutamıyorum içimde ketum biri değilim çünkü ama öyle olmak gerekiyor demek .
Kazık yiye yiye insan ketum oluyor, benimde ilişkimi böyle böyle bozdular geçmişte bende kestim kızlarla iletişimi gurursuz olmayın yazdım.

Kazık yiye yiye insan ketum oluyor, benimde ilişkimi böyle böyle bozdular geçmişte bende kestim kızlarla iletişimi gurursuz olmayın yazdım.
kadınlar birbirini çekemiyor işte .
en iyisi kimseye anlatmamak .
iyi niyetle yorum yapan arkadaşlarda var tabiki allahtan .

özel hayatını anlatma, illa anlatacaksan yüzeysel geç, bu kadar anlatırsan yorumlardan vesveseye kapılman normal
belki aralarında gerçekten akıllı mantıklı yaklaşımı olanlarda vardır, herşey kıskançlık üzerine olmayabillir

Bana böyle devamlı psikolojik baskı yapanlar kıskanç gibi geliyor yani uzun yıllar arkadaş olduğum insanın bile kıskandığını bilirim o yüzden hislerinizle hareket edin
evet normalde ii olan arkadaşlar sevgili konusuna gelince hep olumsuz .herkes aynı değil tabi . birde uslup vardır yani yok engelle yok bilmem ne bu kadar basit değil ilşkiler çocuk muyum engellicem adamı ne kırıcı birşey .

kıskançlık bence .çünkü çok kesin konuşuyorlar . hani sana yakışmıyor falan deseler o ayrı konu .
ama yok aldatır yok engelle yok bilmem ne yok ya herkes aynı değil tabikide .

Amaclari ne olabilir sizce ? Bariz kiskaniyolar .Zaten kizlar birbirini kiskanmakta ustadir aci gercek...

Her insanın yanında öyle tipler vardır sanki kendi hayatları yokmuş gibi başkalarının hayatlarına müdahale etmeye bayılırlar onların Eleştirilerine Kulak dinle Ama Fazla Kafaya Takma Çünkü Kıskançlıktan Yapıyorlar Genelde

Amaann boş versene ne takiyorsun kıskanıyorlar seni apaçık ortada

Kendileri elde edemedikleri o ilgiyi göremedikleri için öyle oluyo genelde sonunda patlayıp kıskanıyosun bence demiştim iliskilerim hakkında yorum yapmayın de geç paylaşma onlarla

Kendileri elde edemedikleri o ilgiyi göremedikleri için öyle oluyo genelde sonunda patlayıp kıskanıyosun bence demiştim iliskilerim hakkında yorum yapmayın de geç paylaşma onlarla
ayrıldım dedim zaten .
madem çok biliyorlar kendileri sevgili bulsunlar bir ilişki yaşasınlar sonra konuşsunlar . tanıdım tanıyalı hayatlarında hiç bir erkek olmadı .

Arkadaşımın karnı da epey küçüktü çok sağlıklı bir bebek getirdi dünyaya, bir akrabanın karnı da çok iriydi çocukta gelişim geriliği ve obezite var. Siz hiç canınızı sıkmayın, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.

Kiskanclik canim baska bi aciklamasi yok. Benim de uni de mesela bana bakan erkekler oluyodu hani basta ilgisini belli etmek icin. Bi tane de yakin arkadasim vardi ve kiza ne zaman su cocuk bana bakiyo desem bi kac hafta falan sonra o cocuklar arkadasima bakmaya basliyordu. Basta tesaduftur yanlis anlamisimdir diye gecistiriyodum. Ama sonra ogrendim ki o kiz kiskancligindan bana bakan cocuklari nerde gorse gozunu dikiyormus boyle ayartmaya calisiyormus.

simdi cok samimi degilim unideki arkadaslarla. Ama ne zaman bana bakan bi cocuk var hslandigim biri var vs desem yuzleri dusuyor hemen bariz goruyorum yani. Ki bu basta bahsettigim kizin bir suru sevgilisi oldu yani crkin bi kiz da degil. Sevgilisi olup olmamayla alakasi yok canim. Kiskanc insan kiskanc insandir baska aciklamasi yok. Seni daha ustun goruyorlar cekemiyorlar demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…