olumsuz konuşan kız arkadaşlar amaçları ne ?

Ben de hamileliğimin ilk ayında kilo aldım. Ama o kadar abartılı değil. Gögüslerim normalde büyük olduğu ve hamilelik nedeniyle de şiştiği için, baya olgun görünüyordum. İki ay kadar oldu olmamıştı iş yerinden bir kız sürekli bana ayyy baya kilo aldın, noldu sana falan demeye başladı. Baya birkaç gün söyledi. Bir akşam gene böyle dedi. Dedim hamileyim canım verecek halim yok tabiki alıcam bundan doğal birşey yok diye tersledim. Epi topu da bir buçuk kilo fazlam vardı.
Ertesi gün akşam evde hüngür hüngür ağladım. Eşim teselli etti. Sonra beni bu hale getirdiği için çok kızdım, merhaba merhaba artık.
Yani demem o ki, etrafımızdaki olumsuz enerji yüklü, kıskanç ve patavatsız insanlara fırsat vermeyelim arkadaşlar. Ya cevabını verip rahatlayalım, ya da birdaha selam vermek dışında samimi olmayalım.

Olay bana cok tanidik geldi. Bi arkadasimin iki arkadasi vardi bi de cok yakinlardi. Kiz sonunda zengin yakisikli bi cocuk buldu. Kizlar ay o cok tipsiz parasini ye birak hic yakismiyosunuz oyna onunla gibi seyler soyluyomus kiz da etkilenip cocuga kotu davraniyomus. Bi yere gittiklerinde cocugun cuzdanini karistiriyolarmis o odesin parayi diyolarmis. Sonra anladi kizlarin aslinda onu kiskandigini. Ve iletisimi kesti. Cocukla da evlendi. Allah bozmasin simdi cok mutlu masallah

Konu sahibi sen de bence insanlarla özelini bu kadar detaylı paylaşma. Hele enerji emicilerle hiç!
Etrafındaki insanların sözüne bakıp kalp te kırma boşver. Nazar değiyor valla.
Ben ne zaman güzel birşey anlatsam akşamına tartışma çıkıyor mesela. o nedenle atrık etrafıma birşey anlatmıyorum.

evet paylaşayım diyorum elimde patlıyor hep .
anlatıyorum duramıyorum tutamıyorum içimde ketum biri değilim çünkü ama öyle olmak gerekiyor demek .

ne çirkin ya benim arkadaşlar bu kadar basit davranmaz ama şimdi ayrılsam sanki sevinecekmiş gibi halleri var ilginç .

evet resmen sünger gibi emiyorlar enerjiyi . bende enerji falan kalmadı . tartıştık da zaten ben ilişkimi mahvetmeye başladım .tatsızlık çıkardım şimdi geri adım da atamıyorum gururumdan . beklemedeyim yani kafam patlıcak düşünmekten .

ne çirkin ya benim arkadaşlar bu kadar basit davranmaz ama şimdi ayrılsam sanki sevinecekmiş gibi halleri var ilginç .
Bence seni kiskaniyolar. Cunku iyi niyrtle soyleseler. Bak sevgican biz senin dostunuz ama cocugun davranislarina baktigimizda sanki seni uzucekmis gibi dusunuyoruz. Sen yasarken goremiyosun ama biz iyiligin icin dikkatli ol diye uyarmak istedik. Tabi yine sen bilirsin yanlis da olsa dogru da olsa yasayip goruceksin ama bizce o senin icin sogru kisi degil. Derlerdi. Arkadaslar birbirini kirmaya cekinir. Onlar resmen seni cekememis. Sevgili bulsalar yapacaklari ilk is senle gorusmeyi azaltmak belki sohbeti kesmek bile olabilir

kesin öyle yaparlar .birini bulsalar yüzüme bakmazlar bencede .
tatlı dille uyarmak başka engelle gitsin demek başka . sonuçta bu adama duygularım var bir yaşanmışlık var engellemek ne ya çocuk muyuz engellicez birbirimizi .öyle birşey yapsaydım asla beni affetmezdi . banada yapılsa bende affetmem .zaten onu hiç tanımıyorlar . daha tanımdan bir sürü yorum yapıldı .

o kendı kıloluymustur hem kılolu ırı bebek ıyı bısey mı muhtemelen yemıstır sekerlı sekerlı obezyapmıstır cocugu takma onlara sen

Vallahi kiskaniyolar. Sevdigin sevildigin birini buldun onlar bulamadi ya cekemiyolar. Bak onlara git de ki sevgilim gecen gun tartistik diye evime guller ve ayicik gondermis cok tatli yaa de. Soyliycekleri aynen su olcak simdi cicim ayindasiniz gozunu boyamak icin boyle seyler yapiyo bikac ay sonra boyle olmiycak o cocuk seni uzucek hem iliskinin daha basinda tartismaya baslamissiniz. Ben olsam bunlara kanmaz hemen affetmezdim. Sen bu dedigimi bi de. Ay ne tatli cocuk demeyip bunlari soylerlerlerse bil ki seni deli gibi kiskaniyolar.

Bunun aynısını bana öz be öz kardeşim yapıyor. Ne zaman sevgilim olsa hiç yakışmıyorsunuz hiç beğenmedim yolda giderken sağa baktı dönerken sola baktı gözünün üstünde kaşı var vs vs etkileneceğimi bildiği için her ilişkimde böyle yapıyor özellikle mutlu olduğum anlarda. Öz kardeş kıskanır mı ablasını diyorsun ama kıskanıyormuş demekki. Çünkü sırf ilişkilerde değil ne zaman hangi konu olursa olsun mutlu olsam bana çatıyor tartışma çıkartıyor. Ama kendi ilişkilerine toz kondurmuyor. Bir kez denedim ne tepki verecek diye demediğini bırakmadı. Anlatmıyorum ben de hiçbir şeyimi artık yoksa olan bana olacak. Sen de anlatma sorarlarsa iyiyiz de geçiştir.. Hı bide aynı ortamda bulundurma hepsini.

İyisi mi hiç yorum yapmamak ilişkiler hakkında.
Vaktinde yakın arkadaşımdan çok hoşlanan hatta çok aşık olduğunu söyleyip bana yardım et diye yalvaran bir arkadaş için kız arkadaşımla birkaç kez konuşma gafletinde bulundum.
Kız da hoşlandığını söyledi fakat bir şekilde olamadılar.
Sonra kabak bana patladı, hoşlandığını söyleyen kız arkadaşım aslında sırf ben istedim diye görüştüğünü söyledi herkese.
Dumur oldum.
O günden beri ne ona ne başkasına asla yorum yapmam, karışmam, anlatırlarsa dinler geçerim.
Siz de ya anlatmayın ilişkinizi ya da yorumlara aldırmayın.

ben ayrıldım dedim zaten istemiyorum yorum yapmasınlar .
herkes kendi hayatına baksın .ayrılsam sevinirler bak benim dediğim oldu derler eminim buna . nedense benim sevgili bulmam batıyor millete onların yok diye mi acaba oda olabilir . bilmiyorum ki bulsunlar o zaman onlarda banane ya .

bizim aramızı onlar yapmadı ki
biz birbirimizi kendimiz bulduk .

bizim aramızı onlar yapmadı ki
biz birbirimizi kendimiz bulduk .

Onlar da kendileri buldular da kız fazlaca naz yapıyordu oğlan da bu konuda benden yardım istemişti.
Demek istediğim şu eğer etkileniyorsanız bunu açıkça belirtin ki ne siz kırılın ne onlar ne de sevgiliniz.

Valla ben iyi tanıdıgım arkadaşımsa yıllardır hayatımda varsa sözlerini dikkate alırım. Bazen arkadaşlar ve aileler bizim göremediğimiz şeyleri görür. Güvenirim onlara.
Yanılma paylarını da ortaya koyarak değerlendiririm tabi ki, eğer arkadaşlarınız olumsuz konuştugu halde devam edecekseniz dikkatli edin derim

benim sevgilim onlara bakmaz eminim buna ama tutmam aynı ortamda .
insanın kardeşi bile böyleyse arkadaşlarının yapması doğal o zaman .
benimde öyle ne zaman mutlu olsam birileri çıkıp olumsuz yorum yapıyor kafama takıyorum gidiyorum kavga ediyorum ilişkim bozuluyor . bu böyle olmaz şöle şöle olur deyip duruorlar . bende gidiyorum birşeyler diyorum tartışma çıkıyor bozuluyor . ayrıldım dedim artık devam ediyorum ama . ayrılmayacağım yani bir iki kişi olumsuz dedi diye .
bir arkadaşım mesela biraz bekle bakalım dedi .olayı mahvetmişsin toparlansın daha yenisiniz dedi anlaşamamnız normal sonuçta tanımıyorsunuz birbirinizi dedi .

hepsi olumsuz değil ki bir iki kişi böyle .
ben dikkate almıyorum yanlışsa yanlış ben yaşayacağım .kime ne ki bedelini ben ödeyeceğim .

etkileniyorm evet hemde çok . herhangi biri olumsuz birşey desin moralim çöeker benim yapım bu . tanıyıp tanımamam önemli değil o kişiyi . çabuk etkilenen modu düşen bir yapım var . buda benim zayıflığım kabul ediyorum .
biz kimseye aramızı bulun da demedik ki . sevgilim kimseyi karıştırmaz karıştıran benim işte .en iyisi anlatmamak

hepsi olumsuz değil ki bir iki kişi böyle .
ben dikkate almıyorum yanlışsa yanlış ben yaşayacağım .kime ne ki bedelini ben ödeyeceğim .
Söylediklerinizi genellikle olumsuz konuşan ve genelde haklı cıkan arkadaş olarak cevaplandırıyorum.. Gerçekten değer verdiğim arkadaşımın zarar görmesini istemem. Bi insanın bir şeyden ders alması icin yaşamasına gerek yok bence. Yaşamadan da tecrübe edinilecek şeyler var.

Kaç kişinin olumsuz düşündüğü değil de kimin düşündüğü daha önemli. Çok güvenmediğiniz biriyse çok da ciddiye almanıza gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…