- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Sana daha iyisini bulucam Burhanım hiç dert etmeEn mikemmel kociş senin ben ikna oldum bebiş.
Bizde sizin gibi uzun yıllar birlikte olduktan sonra evlendik.Dümdüz konuya dalıyorum hanımlar :) nedir bu insanlarda ki olumsuzluk merakı yaklaşık bir senelik evliyim 8 yıldır da birlikteyiz eşimle aramızda ki enerji çok şükür hiç değişmedi hep aynı kaldı çok güzel anlaşırız çokta kaliteli zaman geçiririz. Ama etrafımda ki kadınlarda sürekli şu söyleme raslıyorum ; şu olsun değişir , biraz zaman geçsin değişir , bir kaç sene olsun değişir böyle kalmaz . Benimki de ilk zamanlar böyleydi sonra nasıl değişti gördüm seninkide değişecek , şimdi böyle olduğuna bakma ilerde sadece anne kuzusu olacak , şimdi iyi olduğuna bakma ilerde kötü olacak vb.) şu cümleleri duyunca kaçarak uzaklaşmak istiyorum artık ortamdan bu adamı iki gündür tanımıyorum ki ben neticede değişecek olsa değişmez miydi ilişki denen şeyde zaman aşımı filan mı var ya da 10 sene dolunca ilişki kendini filan mı resetliyor nedir bu olay ? Tecrübeli bebişler yardımcı olursa çok sevinirim nedir bu mevzunun Aslı astarı bu söylenenlerin gerçeklik payı varmıdır acaba ?
Kimseye bahsetmem ben öyle ama aile içinde denk gelir konuşulur ya o şekil ben sussam bile yada konu çok alakasız olsa bile bir anda bu değindiğim noktaya geliyor bu cümleler sıralanmaya başlıyor bunu yapan kişiler arkadaşlarım olsa inanın gam yemem ama bizzat annem ve teyzemler olunca işin rengi değişiyorÇok dillendirmeyin siz de, zorla nazar değireceksiniz.
Bak işte bana yanlış bilgi gelmiş güncelleme 20 yıla birmiş kaldı 11 senem8 yıllık tanışıklık + 1 yıllık evlilik = 9 yıl olmuş bacım son 1 yılın kalmis Sonra güncelleme geliyor irkeklere.
Olur mu öyle şey bacım ya benimki 20 yıl sonra güncelledi kendini. Benimki şans işiydi tabii
Alt yorumda belirttim inanın arkadaşlarım olsa üstüne bile düşmem ama bizzat annem ve teyzemler bu şekilde davranıyor :)8 bucuk yillik evliyiz. Kotu bir insan olmadi eşim, ayni yani.İnsanin karakteri kotu degilse durup dururken sirf zaman gecti diye neden kotu olsun, anne kuzusu olsun ki zaten.
Ben yakın c evremde boyle konuşan birine denk gelmedim. Ama bazi insanlarin kendi mutsuzluklarini çekilebilir kilmak için "herkes ayni şeyi yasiyor yasamadiysa yaşayacak" diye kendilerini avuttuklarini dusunuyorum sizlik bir duruk yok yani ama yaydiklari enerji cok rahatsiz edicidir eminim. Ben boyle insanlarla arkadaş olmazdim.
Kocamda kocam vallahi gözüm yok insan olsun hep böyle yeterEn mikemmel kociş senin ben ikna oldum bebiş.
Ben sizin eski konunuzu hatırlıyorum. Sizin anneniz çok ataerkil o yüzden yıllar içinde daha da kötüleşmesi normal.Alt yorumda belirttim inanın arkadaşlarım olsa üstüne bile düşmem ama bizzat annem ve teyzemler bu şekilde davranıyor :)
Annem çekmeye devam ediyor fazlasıyla . Teyzemlerin ki genel mutsuzluk kusması sanırım her konuda böyleler sağolsunlarAnneniz ve teyzeniz eşlerinden çok mu çekmiş,
Amin balım cümlemizin inşallahBizde sizin gibi uzun yıllar birlikte olduktan sonra evlendik.
Şuan 5 yıl olmak üzere evliliğimizde.
Eşim değişmedi.
Zaten uzun yıllık ilişkilerde, karşıdakinin çoğu konuda potansiyellerini anlıyorsun, iyisiyle - kötüsüyle.
Hayat tabi ki ne getirir ne götürür bilinmez. Beklenmedik şeyler herkesin başına gelebilir. Çok şükür bizde böyle olmadı. Umarım ilerde de olmaz.
Sizinde daim olsun inşallah.
Karakter değişmez ama bazı davranışlar değişebilir fakat bunu garanti belgesi verir gibi konuşmak net kıskanç ve genelde de evliliğinde mutluluğu çok fazla yakalayamamış insanlar söylerDümdüz konuya dalıyorum hanımlar :) nedir bu insanlarda ki olumsuzluk merakı yaklaşık bir senelik evliyim 8 yıldır da birlikteyiz eşimle aramızda ki enerji çok şükür hiç değişmedi hep aynı kaldı çok güzel anlaşırız çokta kaliteli zaman geçiririz. Ama etrafımda ki kadınlarda sürekli şu söyleme raslıyorum ; şu olsun değişir , biraz zaman geçsin değişir , bir kaç sene olsun değişir böyle kalmaz . Benimki de ilk zamanlar böyleydi sonra nasıl değişti gördüm seninkide değişecek , şimdi böyle olduğuna bakma ilerde sadece anne kuzusu olacak , şimdi iyi olduğuna bakma ilerde kötü olacak vb.) şu cümleleri duyunca kaçarak uzaklaşmak istiyorum artık ortamdan bu adamı iki gündür tanımıyorum ki ben neticede değişecek olsa değişmez miydi ilişki denen şeyde zaman aşımı filan mı var ya da 10 sene dolunca ilişki kendini filan mı resetliyor nedir bu olay ? Tecrübeli bebişler yardımcı olursa çok sevinirim nedir bu mevzunun Aslı astarı bu söylenenlerin gerçeklik payı varmıdır acaba ?
İnsanın kendine edebileceği en kötü şey, saçma sapan bir hayata yıllarca katlanmak. Ne kadar iyi huyun varsa alıp götürüyor. Evladının mutluluğu batar olmuş artık kadına. Çok yazık. Eşinizle çok kaynaştırmayın, yüzlenmesin durduk yere.Annem çekmeye devam ediyor fazlasıyla . Teyzemlerin ki genel mutsuzluk kusması sanırım her konuda böyleler sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?