Olumsuzluk kusan insanlar

dytsyenhanm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
389
289
103
Dümdüz konuya dalıyorum hanımlar :) nedir bu insanlarda ki olumsuzluk merakı yaklaşık bir senelik evliyim 8 yıldır da birlikteyiz eşimle aramızda ki enerji çok şükür hiç değişmedi hep aynı kaldı çok güzel anlaşırız çokta kaliteli zaman geçiririz. Ama etrafımda ki kadınlarda sürekli şu söyleme raslıyorum ; şu olsun değişir , biraz zaman geçsin değişir , bir kaç sene olsun değişir böyle kalmaz . Benimki de ilk zamanlar böyleydi sonra nasıl değişti gördüm seninkide değişecek , şimdi böyle olduğuna bakma ilerde sadece anne kuzusu olacak , şimdi iyi olduğuna bakma ilerde kötü olacak vb.) şu cümleleri duyunca kaçarak uzaklaşmak istiyorum artık ortamdan bu adamı iki gündür tanımıyorum ki ben neticede değişecek olsa değişmez miydi ilişki denen şeyde zaman aşımı filan mı var ya da 10 sene dolunca ilişki kendini filan mı resetliyor nedir bu olay ? Tecrübeli bebişler yardımcı olursa çok sevinirim nedir bu mevzunun Aslı astarı bu söylenenlerin gerçeklik payı varmıdır acaba ?

Değişme ihtimali hem sizin için hem onun için her daim var. Fakat bu söylemlerin ana sebebi kıskançlık. Benim karım/kocam değişti onunki de değişmeli kafasıyla hadsiz hadsiz konuşuyorlar. Kaldıramıyorlar çünkü. Herşeyin en iyisi ya onlarda olucak ya da daha iyi olan herşey bozulmak zorunda. Bunu size söyleyen en yakınınız dahi olsa uzak durun. Güzelliklerinizi anlatmayın.

8 yıllık tanışıklık + 1 yıllık evlilik = 9 yıl olmuş bacım son 1 yılın kalmis Sonra güncelleme geliyor irkeklere.

Olur mu öyle şey bacım ya benimki 20 yıl sonra güncelledi kendini. Benimki şans işiydi tabii

8 bucuk yillik evliyiz. Kotu bir insan olmadi eşim, ayni yani. İnsanin karakteri kotu degilse durup dururken sirf zaman gecti diye neden kotu olsun, anne kuzusu olsun ki zaten.

Ben yakın c evremde boyle konuşan birine denk gelmedim. Ama bazi insanlarin kendi mutsuzluklarini çekilebilir kilmak için "herkes ayni şeyi yasiyor yasamadiysa yaşayacak" diye kendilerini avuttuklarini dusunuyorum sizlik bir duruk yok yani ama yaydiklari enerji cok rahatsiz edicidir eminim. Ben boyle insanlarla arkadaş olmazdim.

Özellikle Ailesine ve eşinize olumlu,samimi yaklaşırsanız mutluysanız hiçbir şey değişmez.

Olumsuz konuşanların çoğu yüzüğü taktıktan sonra Aileye ve eşlerine karşı 360 derece kendileri değişenlerdir. Tabi ki sonra etki tepki olayı başlıyor:)

Bizde sizin gibi uzun yıllar birlikte olduktan sonra evlendik.
Şuan 5 yıl olmak üzere evliliğimizde.
Eşim değişmedi.
Zaten uzun yıllık ilişkilerde, karşıdakinin çoğu konuda potansiyellerini anlıyorsun, iyisiyle - kötüsüyle.

Hayat tabi ki ne getirir ne götürür bilinmez. Beklenmedik şeyler herkesin başına gelebilir. Çok şükür bizde böyle olmadı. Umarım ilerde de olmaz.
Sizinde daim olsun inşallah.

Çok dillendirmeyin siz de, zorla nazar değireceksiniz.
Kimseye bahsetmem ben öyle ama aile içinde denk gelir konuşulur ya o şekil ben sussam bile yada konu çok alakasız olsa bile bir anda bu değindiğim noktaya geliyor bu cümleler sıralanmaya başlıyor bunu yapan kişiler arkadaşlarım olsa inanın gam yemem ama bizzat annem ve teyzemler olunca işin rengi değişiyor

Bak işte bana yanlış bilgi gelmiş güncelleme 20 yıla birmiş kaldı 11 senem

Alt yorumda belirttim inanın arkadaşlarım olsa üstüne bile düşmem ama bizzat annem ve teyzemler bu şekilde davranıyor :)

Amin balım cümlemizin inşallah

Karakter değişmez ama bazı davranışlar değişebilir fakat bunu garanti belgesi verir gibi konuşmak net kıskanç ve genelde de evliliğinde mutluluğu çok fazla yakalayamamış insanlar söyler Ben bekarım ama aynı konuşmalara rastladığım oldu. Bi hedefinden bahsedersin '' o öyle olmuyor, çok zor, sıkıntılı '' bir kariyer planın vardır '' o işin garantisi yok, yorucu, düzenin falan bozuluyor '' bla bla bla. Ulan bırakta olumsuz bir şey varsa da ben yaşayayım. Zaten kimse kusursuz ilerleyemez. Böyle kendinden geçmiş, her şeyin en kötüsünü düşünen, hep dertlerden bahseden böyle kanını emcükleyen tipler işte. Aman uzak dur

Annem çekmeye devam ediyor fazlasıyla . Teyzemlerin ki genel mutsuzluk kusması sanırım her konuda böyleler sağolsunlar
İnsanın kendine edebileceği en kötü şey, saçma sapan bir hayata yıllarca katlanmak. Ne kadar iyi huyun varsa alıp götürüyor. Evladının mutluluğu batar olmuş artık kadına. Çok yazık. Eşinizle çok kaynaştırmayın, yüzlenmesin durduk yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…