- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Eşim lustral kullanmaya başladıktan 3-5 gün sonra bayılmıştı. Neden bayıldığını hiç bir yer bulamadı, Ambulansla gitti zaten 2 defa üst üste bayıldığı için. Nöroloji hastanesine bile gittik en son ağır gelmiş olabilir, yada yaşlılığa bağlı epilepsi ama erken başlamış olabilir dediler.
Tabi biz ilacı bıraktık ve bir daha olmadı :)
İnan hiç hatırlamıyorum 50 yada 100 dü. Uykusundan uyandı gözünün ağrısıyla o ağrı bayılttı zaten. Tam kapsamlı chek-up yaptılar Ambulansla gidince zaten mecburen :)Çok ilginç belki ağır gelmişti. Kaç mg?
Aslında ağır bir ilaç olsa yazmazlar çocuk doktorumuz ağrı kesici bile verdirmiyor yada gripken ilaç vermiyor. Öyle birşey olsa söylerdi zararı olur diye.
Sadece sersemleştirebilir biraz ama senin iyi olman daha önemli dedi.
İnan hiç hatırlamıyorum 50 yada 100 dü. Uykusundan uyandı gözünün ağrısıyla o ağrı bayılttı zaten. Tam kapsamlı chek-up yaptılar Ambulansla gidince zaten mecburen :)
Ondan olduğuna da emin olamadılar gerçi ama bana böyle bi negatiflik yükledi ilaç.
Dediğin gibi paroldan yukarı ağrı kesici bile içemezken verdiyse vardır bi bildikleri. Şifa olsun inşallah.
Evet bende her yemek öncesi bunalım yaşıyorum. En azından içmiş benimkine versem öğürür hemen :)) asla yeniliğe açık değil. Dün armut rendeledim aynı şeyleri yemekten kabız oluyor. Onu bile yemedi tatlı armut ya. Yemin ederim sinirimden gidip 3 tane armut yedim :)) bidhaa sana armut mu alırım diye de söyleniyorum. Çok zor iştahsız ve uyumaması en zor şeyler zatenSeni cok iyi anliyorum jameya. Benim bebegim de ayni. Uyumasi icin denemedigim yontem kalmamisti. Zaten kolik oldugu icin onu istemeden sallamaya biz alistirdik. Sonra sallamayi kestim. Direndim. Biraz basariyor gibiydim, ise baslamak zorunda kaldim. Tekrar sallamaya devam. Geceleri cok dengesiz. Bir bakarsin hic uyanmaz bir bakarsin on defa uyanir. Ben bu durumu kabullendim artik. Elbet buyuyunce kendi kendine uyuyacak. Benim asil sorunum yemek. Sutu bile tatli kaisigiyla iciriyorum. Demin nar suyu sıktım, burnu akiyor iki gundur, icsin iyi gelir diye. Yarim su bardaginin yarisini kasik kasik zorla icirdim. Her yemek oncesi bunalimlara giriyorum. Resmen iskence. Eline birseyler veriyorum, birseyler izletiyorum da o sekilde yedirmeye calisiyorum. Yalniz degilsin, eger doktor kullan dediyse kullan ilacini ama oyle ya da boyle gececek. Kendi basina halledecek gucun kalmadiysa yapacak baska birsey yok.
Ben de bardagi tezgaha firlattim da allahtan kirilmadi. Simdi uyuyor. Istemeden bazen sesimi yukseltiyorum sonra cok pisman oluyorum. Geceden beri basim agriyor. Simdiki cocuklar cok zor gercekten. Ben kendi adima sabirsiz bir insanim. Oglumla sabrin ne demek oldugunu anladim. Bak yalniz degilsin. Rahat olmaya calis. Ilac icmen gerekiyorsa ic. Ruh sagligin onu emzirmenden daha onemli bence. Tek basina cocuk buyutmek cok zor.Evet bende her yemek öncesi bunalım yaşıyorum. En azından içmiş benimkine versem öğürür hemen :)) asla yeniliğe açık değil. Dün armut rendeledim aynı şeyleri yemekten kabız oluyor. Onu bile yemedi tatlı armut ya. Yemin ederim sinirimden gidip 3 tane armut yedim :)) bidhaa sana armut mu alırım diye de söyleniyorum. Çok zor iştahsız ve uyumaması en zor şeyler zaten
29 yaşında falandı :) bi kaç sene oldu daha olalı yani.Evet öyle gereksiz ilaç yüklemesi uapmıyorlar.
İnşallah iyi gelir.
100 ise ağır gelmiştir yavaş yavaş başlatıyorlar. E yaş da var dediniz demek ki ağır gelmiş.
Ahaha sorma bende öyleyim bu aralar.29 yaşında falandı :) bi kaç sene oldu daha olalı yani.
100 mü değil mi hiç hatırlamıyorum sadece ona bağladığımız için attık hemen. Amaaan geçen haftayı bile zor hatırlıyorum ben
Bikere bende tabağını mutfak tezgahına attım yemeğiyle birlikte. Bende çok pişman olup ağlıyorum. Özellikle onu uyurken görünce ağlıyorum vicdan yapıp. Çok zor evet tek başına büyütmek. Ama geçecek.Ben de bardagi tezgaha firlattim da allahtan kirilmadi. Simdi uyuyor. Istemeden bazen sesimi yukseltiyorum sonra cok pisman oluyorum. Geceden beri basim agriyor. Simdiki cocuklar cok zor gercekten. Ben kendi adima sabirsiz bir insanim. Oglumla sabrin ne demek oldugunu anladim. Bak yalniz degilsin. Rahat olmaya calis. Ilac icmen gerekiyorsa ic. Ruh sagligin onu emzirmenden daha onemli bence. Tek basina cocuk buyutmek cok zor.
Evet ben gerildikçe o daha huysuzlanıyor. Sabrımın en son damlasına geldim. İlk doğum yaptığım günlerden kaynaklı birşey zaten aslında beni zorlayan bebeğim değil. Uyumaması yememesi çok doğal şeyler ama ben önceden bunaldım.yorgunlukta insanın malesef morali düşük oluyor.
eminim sabrınızın sonundasınızdır ama bu günler geçici öyle düşünün 1 2 yıl sonra kendiliğinden uyumaya başlayacak sabır lazım. çocuk böyle bişey ne yazık ki.
bence çok kötü değilseniz ilaç içmeyin. bol balık yemeye çalışın omega 3 bol olan balıklardan olsun güneş göremiyorsanız balkonda biraz güneşlenin ya da d vitamini takviyesi. biraz modunuz yükselir gibi düşünüyorum. siz gergin oldukça bebek daha çok gerilir gibi.
Çocuğu olan herkes öyle bence :) mesela d ve kalsiyum vitaminlerimi içtim hasta kızımın başında duruyorum ateşi var baya doktora götürecek. Şu an yaşadığım herşey önemsiz. Hasta olma lüksüm olmasa dahi iyi olsunlar yeter :)Ahaha sorma bende öyleyim bu aralar.
Evet ben gerildikçe o daha huysuzlanıyor. Sabrımın en son damlasına geldim. İlk doğum yaptığım günlerden kaynaklı birşey zaten aslında beni zorlayan bebeğim değil. Uyumaması yememesi çok doğal şeyler ama ben önceden bunaldım.
Evet çoğu anne bunları yaşıyormuş.Bebeği olup bu sıkıntıları yaşamayan yoktur sanırım. Benimde kızim 2 yaşında. Doğumdan sonra işten çıkardılar çalışmıyorum. Bütün gün hatta bütün hafta evde aynı döngü. Bazen diyorum ki ben ne ise yariyorum. Bide bence çocuk bakmanın en zor yani sorumluluk. Odamı bile annem toplardi ne ara ben böyle büyük bi sorumluluk aldım diye düşünüyorum. Düşünüyorum.. Düşünüyorum .. ve o an depresyon geliyo. Bi anda herşey anlamsizlasiyo falan. Geçer herhalde ya. Geçiyo diyolla
Ne guzel. Ben eskiden beri sabırsız bi insanım. Lohusalikta yaşadıklarımın benimde suanki halimde etkisi var. Hatta ilerisi için bile endişeleniyorum. Hep böyle gergin bi insan mi olucam diyeEvet çoğu anne bunları yaşıyormuş.
Bunun üzerine okudum bikaç konu.
Sorumluluk almayı çok severim hatta en sevdiğim şeydir çocukluğumdan beri. Sorumluluk beni yormaz ama şartlar fisiksel olarak yordu beni. Bide kv vakası lohusalığımın içine etti. Onun da biyik etkisi var yoksa çok sabırlı bir insanım normalde. Geçecek elbette.
Eğer çok gerginseniz bence sizde gidin. Gerçekten faydası oluyor ben daha önce de sinirlerime hakim olamayıp gitmiştim 3 sene filan oluyor. Çok faydasını görmüştüm o zamanki tedavimin.gerginliğiniz sizin karakteriniz değildir mutlaka altta yatan sebepler vardır.Ne guzel. Ben eskiden beri sabırsız bi insanım. Lohusalikta yaşadıklarımın benimde suanki halimde etkisi var. Hatta ilerisi için bile endişeleniyorum. Hep böyle gergin bi insan mi olucam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?