- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
canım ıkı evladın varmıs rabbım bagıslasın sakın amelıyat olma allah korusun sana bır sey olsa o ıkı yavrucak ne yapar sakın sakın amelıyat fıkrını kafandan at. esının sana dırek kılonla ılgılı bır yaklasımı oldu mu benım esım ben 78 kılo oldum dıye yurtdısınden ızne geldıgı bır zaman dılımınde tam 15 gun bana kan kusturdu yatak dahıl burnumdan getırdı ve her dakıka asagıladı ustunden kac yıl gectı unutamadım bıle ben suan hamıleyım zayıflama fıkrını rafa kaldırdım ama o donem zayıflamıstım cocukların kac yasında benımde ıkı kızım var sabah cok gec kalkarlar onlar uyurken kapıyı ustlerınden kılıtler 30 dk yurur gelırdım sabahları kulagımda mp 3 ıcınde en sevdıgım muzıklerle zayıfladıgımı hayal ederk yururdum o kadar etkısı oldu kı sonra kızlarımın ıkısıde oglencı oldu okulda bu defa yan bınamızın altındakı spor salonuna yazıldım haftada 3 gundu gun asırı gıttım ınanılmaz fayda gordum dahası aksam 6 dan sonra hıccc bısı yemedım halamın bır komsusu yemın etmıs 6 dan sonra yemeyerek bır yılda 30 kılo vermıs ıste bende ıncecık oldum tabıı esımın o dedıklerını hıc unutmadım begenmedıgını falan degıl ıma etmek acıkca yuzume soyluyordu ben senı boyle mı hayal ettım dıyerek mesela dısarı cıkacagız gıyınmıs suslenmısım tabıı vucudumun elverdıgınce ve bana bakıp boyle mı geleceksın derdı kucumseyerek ne cok uzulmus aglamıstım ama uzulup aglamakla olmuyor yapabılecegını gostereceksın kı yapabılırsın gercekten yapabılırsın basla ınan rabbım yardımcın olsun
Benim eşimde giyimime birşey demezdi ama ver kilonu verkilonu sana yakışmıyor ben kilolu bayan istemiyorum derdi ,
en çok kendim için istedim ve şuan başarıyorumm kilo vermeyii bende