Ölümü düşünürken

Uzmandan yardım alıyor musunuz şu an hala?

Uzmandan yardım alıyor musunuz şu an hala?
Bir dönem gittim.
Psikologun demesi onlar senin annen baban ama sen onlara annelik babalık ediyorsun. Ve acıdan kaçtığımı söyledi.
Olaylara bakış açım değişti. Fakat olayların karşısında durmak güçleşti özellikle son zamanlarda.

Yasadigin surec zor, hastaliklarla basetmek ve seninkilerin rahatsizlari ciddi ne yazik ki ne yapilir bilmiyorum ama destek al birilerinden bence. Ailenin yaninda kaliyorsan kalma bence, hic degilse gece kendi evine git, sessiz sakin bir alan yarat kendine.

Tekrar gidip bi görüşseniz? İntihara meyiliniz de bi çeşit acıdan kaçış... Ama çözüm bu değil, olmamalı.

Ailemle aramızda şehir farkı var.
Yanyana değiliz zaten.
Ama yine de kötü düşünceler kafamı sarış duruyor.
Bu durumda kimse yardım edemez bana allahtan ve kendinden başka.

Tekrar gidip bi görüşseniz? İntihara meyiliniz de bi çeşit acıdan kaçış... Ama çözüm bu değil, olmamalı.
İntihar sadece benim için bir düşünce.
İcraate geçirecek ne cesaret ne de inanç var ben de.

Sadece dediğiniz gibi o an için acıdan kaçış yolum.

Şu zamana kadar çok kere ölüm dşünmüş istemişimdir ama ben böyle bir adımı gerçekleştirebilecek birisi değilim.

Bende bi psikiyatriye gitcem ya 22 yaşındayım 1 yasina oglum var ve hic yasam enerjim yok gelecekle ilgili hic bi beklentim yok sadece ani yaşıyorum hauat cook bos geliyo bende de ondan olabilir mi acaba

Gidip tekrar görüşmenizde fayda var. Ben de duygusal iniş çıkışları yoğun olarak yaşayan bi insanım maalesef.
Hep özeniyorum vurdumduymaz insanlara.

Bende bi psikiyatriye gitcem ya 22 yaşındayım 1 yasina oglum var ve hic yasam enerjim yok gelecekle ilgili hic bi beklentim yok sadece ani yaşıyorum hauat cook bos geliyo bende de ondan olabilir mi acaba
Sizinkisi depresyon olabilir.
Doktorlar teşhis koyarsa daha sağlıklı olacaktır.
Anksiyete biraz daha karmaşık ve yorucu.
Hergün kötü bir şey olacağı düşüncesi hakim.
Bir işe başvurduğunu düşün; sen daha görüşmeye gitmeden o işin zaten olmayacağını, olsa bile üç gün sonra çıkarılacağını, çıkmasan bile orasa birisinin sana yanlış yapacağını vs diye düşünmeye başlıyorsun.

Bir nevi kafanda olumsuz ne varsa kuruyorsun.

Dün hamile şüphesi düştü içime testi alıp eve gidene kadar çocuğumun hayatını kurguladım yaşayacağı olumsuzlukları düşünüp gerildim.
Kendi yaşayacağım olumsuzlukları düşünüp üzüldüm. Yani bunları sanki o an yaşıyormuş gibi hissettim.
Sonuç; hamile değilim.

Böyle bir şey işte.

Gidip tekrar görüşmenizde fayda var. Ben de duygusal iniş çıkışları yoğun olarak yaşayan bi insanım maalesef.
Hep özeniyorum vurdumduymaz insanlara.
Eşim benim tam tersim ben ne kadar evhamlı, takıntılı isem o da o kadar rahat ve vurdumduymaz.

Gerçekten allahın sevgili kuluymuşum diyorum o konuda. Çünkü o beni çoğu konuda rahatlatıyor.

Yine de üzülmeden edemiyorum işte.
Dedim ya çok imreniyorum ailes mutlu huzurlu olanlara ya da birlik olanlara.

Bu hayatın temel taşı onlar bence.
Aile içerisinde sağlıklı iletilim kurabilenler bu hayatta dimdik durabikiyorlar.

Ayy bende ole bisi de var ya esim ise gitmeye evden cikiyoben kafamda kuruyom kaza yapmış beni aramislar ben nasil gitsem napsam yada oglum balkona cikiyo ya asagi düşse bende atlayim tutuyum yda simdi bi yere kafasini vuracak kanlar akacak falan falan sürekli bu ruh hallerinden cikamiyorum ya biliyorum benim bi evliligim var oglum var ve daha oglum okula gidecek evlenecek ama bunlari dusununce simdiden yoruluyorum hayat enerjim hic yok v3 hep de böyleydim

Ne güzel vurdumduymazmış eşiniz.
Şükretmeniz için bi sebebiniz daha var, eşiniz yanınızda ne güzel... Bakın nasıl konular açılıyor burada, eşinize odaklanın, psikolojik destek alın...

Doktora gittiğinizde sizi rahatsız eden ruh hallerini mutlaka belirtin.

Ben bir dönem ilaç kullanıp epey rahatlamıştım bu konuda.

Ne güzel vurdumduymazmış eşiniz.
Şükretmeniz için bi sebebiniz daha var, eşiniz yanınızda ne güzel... Bakın nasıl konular açılıyor burada, eşinize odaklanın, psikolojik destek alın...
Almam gerekiyor bu kabulum.
Ama şu da bir gerçek ki şartları değiştirmeden bu durumdan tam anlamıyla kurtulamayacağım.

Almam gerekiyor bu kabulum.
Ama şu da bir gerçek ki şartları değiştirmeden bu durumdan tam anlamıyla kurtulamayacağım.
Ama olanları geri alabilir miyiz?
Babam kalp krizi geçirdi 3 yıl önce ve ben hala bunun şokunu atlatamadım, ilk zamanlar nerdeyse her gün rüyamda babamı gördüm, ağlayarak uyandım. O kadar kafaya takıyordum ki onun kirizini.
Şimdi 1 yıllık evliyim, nadiren de olsa hala rüyalarımda görüyorum onu, ama eskisi kadar değil.
Tabiiki hala aklıma geldikçe içim acıyor ama şükür ki eşim hep yanımda. Kafamı dağıtmama yardımcı oluyor.
Unuttum mu, tabiiki unutmadım. Ama alıştım.
Neyse bi sigara da ben yakayım, bunaldım.
Unutmadım, sadece alıştım. Az da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…