Uzmandan yardım alıyor musunuz şu an hala?İnanın uzaklaşmaya çalıştım.
Başka bir şehirde hayatımı kurdum.
Tam bir şeyler yoluna girmeye başlayacakken annemin kanser, babamınsa inme geçirmesi ve bunların dört ay arayla olması beni tekrar ailemin içerisine soktu.
Onlar bu şekilde hastalıkla savaşırken ben kendi hayatım diyemiyorum.
Uzaktan seyredemiyorum.
Bir dönem gittim.Uzmandan yardım alıyor musunuz şu an hala?
Kimse olmaz inşallah.Anksiyete nasil bi rahatsızlık acaba
Tekrar gidip bi görüşseniz? İntihara meyiliniz de bi çeşit acıdan kaçış... Ama çözüm bu değil, olmamalı.Bir dönem gittim.
Psikologun demesi onlar senin annen baban ama sen onlara annelik babalık ediyorsun. Ve acıdan kaçtığımı söyledi.
Olaylara bakış açım değişti. Fakat olayların karşısında durmak güçleşti özellikle son zamanlarda.
Ailemle aramızda şehir farkı var.Yasadigin surec zor, hastaliklarla basetmek ve seninkilerin rahatsizlari ciddi ne yazik kine yapilir bilmiyorum ama destek al birilerinden bence. Ailenin yaninda kaliyorsan kalma bence, hic degilse gece kendi evine git, sessiz sakin bir alan yarat kendine.
İntihar sadece benim için bir düşünce.Tekrar gidip bi görüşseniz? İntihara meyiliniz de bi çeşit acıdan kaçış... Ama çözüm bu değil, olmamalı.
yaşamıyorsun ama ölmüyorsun da böyle anlatmıştı gittiğim psikolog..Zor tatsız kötü anlar.. Ama çözümsüz değil,farkına vardığın an öldürmeyip güçlendiren bir durum..Anksiyete nasil bi rahatsızlık acaba
Gidip tekrar görüşmenizde fayda var. Ben de duygusal iniş çıkışları yoğun olarak yaşayan bi insanım maalesef.İntihar sadece benim için bir düşünce.
İcraate geçirecek ne cesaret ne de inanç var ben de.
Sadece dediğiniz gibi o an için acıdan kaçış yolum.
Şu zamana kadar çok kere ölüm dşünmüş istemişimdir ama ben böyle bir adımı gerçekleştirebilecek birisi değilim.
Sizinkisi depresyon olabilir.Bende bi psikiyatriye gitcem ya 22 yaşındayım 1 yasina oglum var ve hic yasam enerjim yok gelecekle ilgili hic bi beklentim yok sadece ani yaşıyorum hauat cook bos geliyo bende de ondan olabilir mi acaba
Eşim benim tam tersim ben ne kadar evhamlı, takıntılı isem o da o kadar rahat ve vurdumduymaz.Gidip tekrar görüşmenizde fayda var. Ben de duygusal iniş çıkışları yoğun olarak yaşayan bi insanım maalesef.
Hep özeniyorum vurdumduymaz insanlara.
Ne güzel vurdumduymazmış eşiniz.Eşim benim tam tersim ben ne kadar evhamlı, takıntılı isem o da o kadar rahat ve vurdumduymaz.
Gerçekten allahın sevgili kuluymuşum diyorum o konuda. Çünkü o beni çoğu konuda rahatlatıyor.
Yine de üzülmeden edemiyorum işte.
Dedim ya çok imreniyorum ailes mutlu huzurlu olanlara ya da birlik olanlara.
Bu hayatın temel taşı onlar bence.
Aile içerisinde sağlıklı iletilim kurabilenler bu hayatta dimdik durabikiyorlar.
Doktora gittiğinizde sizi rahatsız eden ruh hallerini mutlaka belirtin.Ayy bende ole bisi de var ya esim ise gitmeye evden cikiyoben kafamda kuruyom kaza yapmış beni aramislar ben nasil gitsem napsam yada oglum balkona cikiyo ya asagi düşse bende atlayim tutuyum yda simdi bi yere kafasini vuracak kanlar akacak falan falan sürekli bu ruh hallerinden cikamiyorum ya biliyorum benim bi evliligim var oglum var ve daha oglum okula gidecek evlenecek ama bunlari dusununce simdiden yoruluyorum hayat enerjim hic yok v3 hep de böyleydim
Almam gerekiyor bu kabulum.Ne güzel vurdumduymazmış eşiniz.
Şükretmeniz için bi sebebiniz daha var, eşiniz yanınızda ne güzel... Bakın nasıl konular açılıyor burada, eşinize odaklanın, psikolojik destek alın...
Teşekkür ederim inşallah duzelirizDoktora gittiğinizde sizi rahatsız eden ruh hallerini mutlaka belirtin.
Ben bir dönem ilaç kullanıp epey rahatlamıştım bu konuda.
Ama olanları geri alabilir miyiz?Almam gerekiyor bu kabulum.
Ama şu da bir gerçek ki şartları değiştirmeden bu durumdan tam anlamıyla kurtulamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?