Ölümü düşünürken

Allah ihtiyacı olan herkese yardım etsin inşallah. Beterinden esirgesin hepimizi.

Gerçekten sorunsuz olduklarını mı düşünüyorsun? Şuan bir sürü sıkıntımız var. Eşimle aramız çok şükür çok iyi ama hayat gafilesi şahsi okadar büyük sıkıntılar içindeyiz anlatmam mümkün değil. Fakat dışarıdan bakan gıpta ediyor.
Bekarkende öyleydi arkadaşlarım annemle beni mükemmeliz sanırdı fakat günlerce konuşmadığımız olurdu. Yani demem o ki madalyonun iki yüzü var. Sen dışardan imrenerek bakarsın gül bahçesi sanırsın fakat orası kurak topraktan başkası değildir.
Şehir değiştirmenin hiç bir önemi yok çünkü nereye gitsen kafan seninle gelir. Kendini toparlamalısın önceli adım olarak.
Tabiki onlar hastayken bencillik yapmayacaksın fakat kahrolup ölmeyeceksinde. Üzüleceksin yardım edeceksin kendini kasmadan ama bukadar

Ben düşünüyorum bana gerçekten hep dert veren, beni canımdan bezdiren her kimse
annem bile olsa onun için ölümü düşünecek kadar geçmezdim kendimden.

Hala iyiliklerini isteyecek, onlar için bu kadar dertlenecek bir ailen var ama değil mi?
O halde sandığın kadar kötü anne baba değillermiş demek.

Böyle düşün ama canından geçmeyi düşünme, varlığına ihtiyaçları var.
Beceriksiz kardeş mi?
Ben de çok adet mevcut.

Sen bir evlat olarak elinden geleni yap için rahat olsun.
Kendini çok hırpalamadan..

Kolaylıklar dilerim.
Sıkıntısız hayat yok..

Arkadaşım allah yardımcın olsun zor ama kendini tüketim bitirme olan sadece sana olur sen benim yaşadıklarımı duysun ailemle ilgili ama olan sana oluyor kimseye değil ken dine yapıyorsun kimse değişmiyor inan kimsenin umrunda olmazsın kendini düşün

Mutsuz bir aile ortamından mutlu olabileceğiniz bir aile kurmuşsunuz. Geçmişiniz için bugününüzü ve yarınınızı harcamaya değer mi? Yarınlarınız sizin elinizde; gerçek bir aile ortamını neden elinizde fırsat varken kendiniz kurup çektiğiniz acıların acısını mutlu olarak çıkarmayasınız?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…