Aydın ve ileri zihniyetli oldugumu soylemiyorum hollowod da yasamiyorsunuz burasi turkiye hic bir baba kaldiramaz bunu taciz tecavuz olmadigi surece dönun kendi ailenize bakın ben sevistim bekaretim yok diyin ama bunu bekarkan ve hic evlenmeden diyin bakalim ne etiketi yiyeceksiniz .dusun ki kadın intihari dusunuyorum diyor ki ayaklari uzerinde duran bir kadin.bu memlekette boyle seyler malesef cok onemli sizlerde kafa paris yasam gelin evi pembe abajur buraya cok yakisir modunda. Kendinize gelin modern modern konusunca bi halt olunmuyor babasının yureginde tas var inkar ederse en azından o tas kalkar. Ortada bir para davası da var inkar etsin. Varsın annesk bilsin ama babaya oyle boyle kknusla bu isler duzelmez sayacak tabi babasına ne olursa olsun kizinin yaninda olacakti .gec bu bati kafasini mad e in turkiye memlekette millet hala orucu ne bozar diye soruyor.....
Evet aslında özgüvenli biriydim. Ama zamanla yok ettiler. Erkek arkadaşım oldu benim hanımefendi duruşum için beğendiğini söyleyip 1 sene teklifler etti. Ben olayı anlatınca ilişkinin ortalarında tecavüz etmeye çalışip yok deyince de herkesin altında inliyosun bize mi yok dedi. S.kik daha neler neler. Ailem tarafından dışlandim. Kendimi değersiz hissediyorum. Kötü bişey yaptığıma inandırildim
Kötü birsey yapmadın dik dur . Kendinle yuzles ama insanlara prim verme inkar havasında ol .insanlar cok kötü bu yasadıkların bir suç degil. malesef ülkemizde oturmus algılar var . Olgun insanlar ile iliski kur medeniyet duzeyi yuksek insanlar ile ancak onlar seni incitmez ve anlıyabilirler. Evlenme meraklısı olma nice bosanmis evlenmis kadınlar ne harika yuvalar kuruyor .ki senin de evlenip bosanmana gerek yok ... zaman cok ciddi bir ilac . İlıski kurdugun erkeklere bahsetme bu durumdan millet diktiriyor onlar durust de sen misin bi kotu. Hepsini gec yabancı koca bulursun olur biter . Hic uzme kendini bu hayat senin ona buna millete b.k yemek duser . Gez toz eylen isin var basini sokacak bi evinde var neyi ne sekilde yasamak istiyorsan yasa evde oturup uzulmekle olmaz . Ana baba sozunden cikmayan kan gormeyi ni halt zanneder sozde iyi aile cocuklarından uzak dur adını cıkarırlar . Kedinden yasca 10 yas ustu ile ilgilen onlar daha acık goruslu olabiliyorlar.... hersey gececek mutluluk sensin baska yerde arama ....mutlulukla kal .
Lütfen kendinize gelin
Sizin hayatınız sadece ve sadece sizi ilgilendirir
O insanlarla hiç bir şekilde görüşmeyin muhatap dahi olmayın
Çok sevdiğim bir söz vardır;herkes önce kendi kapısının önünü temizlesin
siz önünüze bakın
Evet aslında özgüvenli biriydim. Ama zamanla yok ettiler. Erkek arkadaşım oldu benim hanımefendi duruşum için beğendiğini söyleyip 1 sene teklifler etti. Ben olayı anlatınca ilişkinin ortalarında tecavüz etmeye çalışip yok deyince de herkesin altında inliyosun bize mi yok dedi. S.kik daha neler neler. Ailem tarafından dışlandim. Kendimi değersiz hissediyorum. Kötü bişey yaptığıma inandırildim
Hepimizin belli bir sürelik ömrü var, şimdi bu ömrü en güzel yaşlarınızı sadece bir duyumdan ibaret laflara inanıp sizi eleştirenlere mi üzüleceksiniz?
Ben olsam tehditlere kulak asmazdım. Çok iyi yapmışsınız bence tehditlerden korkmamakla . Babanızla aranız zamanla düzelecektir inşallah. Canınızı sıkmamaya çalışın , siz değerlisiniz unutmayın :)
Bu konuyla zihninizi meşgul etmek sadece sizi yorar ve üzer
İşinize,hayata,kendinizi geliştirmeye odaklanın
kendinizi dış dünyaya kapatmayın
Kimin hayatı dört dörtlük,acıları pişmanlıkları olmayan kimse yok ki
Ahlaksız,zihniyeti bozuk erkekler hep var
ama travmatik etki de yaratmış yaşadıklarınız sizde
psikolojik destek almaktan da çekinmeyin
yeter ki kendinize fazla yüklenmeyin
Erkek her haltı yiyip kimseye hesap vermiyorsa sende hesap vermek zorunda degilsın. Ama dogru ama yanlıs birsey yasamıssın bu ne kuzenini nede teyzeni ilgılendırır. Bu yalnızca seni ilgılendırır. Sanane diyip cık ısın icınden ısın var gucun var.
Babanızı az çok tanıyorsunuzdur, neden girdiniz boyunuzdan büyük işlere? Ailesiz eksik kalıcak hep bir yanınız.. Yalvarın yakarın gönlünü alın babanızın.
kuzenimin ahlaksız teklifi ! öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum