Benim de çok yakın arkadaşım abisinin silahıyla intihar etti ama ben onunla ruh ve sinir hastalıkları hastanesine bile gittim hep yanında destek olmaya çalıştım. İntihar edecek kişi birden etmiyor birkaç defa deneme yapıyor. Yani empatiye gerek yok birebir yaşadığım için yazdımKonu sahibinin acisi daha bu kadar tazeyken oldu mi simdi bu sozunuz? Az empati yahu...
Başınız sağ olsun.
bir faydası olsun diye açmadım insan bazen acıları içine sığmıyor burada envai çeşit konu açılıyor gereksiz onlara bu konuyu neden açtınız diye soruyor musunuz?Birincisi bir kişi intihar ediyorsa saklamak yaymamak gerekiyor.
Ikincisi onun için yapacak tek şey dua etmek ve ailesini ziyaret etmek.
Inanın burada açılan konunun ne size ona faydası var.
Allah merhamet etsin, rahmet eylesin.
belkide sınıyor kulum sabredecek mi diye?her kıştan sonra bahar gelir bunu unutmamak lazım.Allahım insanlar neden sıkıntıda
Tekrar başın sağolsunbelkide sınıyor kulum sabredecek mi diye?her kıştan sonra bahar gelir bunu unutmamak lazım.
Benim de çok yakın arkadaşım abisinin silahıyla intihar etti ama ben onunla ruh ve sinir hastalıkları hastanesine bile gittim hep yanında destek olmaya çalıştım. İntihar edecek kişi birden etmiyor birkaç defa deneme yapıyor. Yani empatiye gerek yok birebir yaşadığım için yazdım
teşekkür ederim cok sağduyulusun canım.Tekrar başın sağolsun
ablam canım benim cok sağol.Allah sevdiklerimizle sınamasın bi daha
bir faydası olsun diye açmadım insan bazen acıları içine sığmıyor burada envai çeşit konu açılıyor gereksiz onlara bu konuyu neden açtınız diye soruyor musunuz?
teşekkür ederim ama inan ki bugün ne yaptığımı zaten bilmiyorum.asıl cenaze evinde ne yapıcam ben.nasıl gidicem.Onu nasıl gömücemKonuyu neden açtınız demedim, sizin için dedim ; aciniza acı ekleniyor dedim.
ablam canım benim cok sağol.Allah sevdiklerimizle sınamasın bi daha
varolman yeter ablacım.Amin canım , çok zor ne diyeceğimi bilmiyorum
sende sağol cnmBaşınız sağolsun
işin enteresan tarafı bana cok benzemesi ayrı ve farklı ortamlarda farklı zamanlarda hep birbirimize benzetmişlerdir bizi bugünkü cümle şu şekildeydi "başınız sağolsun ikizinizi kaybettikOncelikle basiniz sagolsun.
Bazi yorumları saskinlikla okudum acikcasi bu kadar uzgun birine nasil bu kadar acimasizca yorum yapilmis anlayamadim.
Okurken cok kotu oldum allah affetsin arkadasinizi kimseyi bu duruma dusurmesin allah. Disariya yansitmadigimiz o kadar cok derdimiz sirrimiz vardir ki bilemeyiz. Siz kendinizi suclamayin
işte bu yuzden derimki,sağlam bır dostun olsun,makesız en savunmasız halınle gideceğin başına omzunu koyacağın,çok şükür benım bır tane var,çok arkadaş zarar,bir dost yeter,anlatmak lazım,paylaşmak lzaım,lütfen bırbırımızı sadece dınyeleyım yargılamadan,kırmadan dökmeden,incitmeden,anlamya çalışalım,insanız bızOncelikle basiniz sagolsun.
Bazi yorumları saskinlikla okudum acikcasi bu kadar uzgun birine nasil bu kadar acimasizca yorum yapilmis anlayamadim.
Okurken cok kotu oldum allah affetsin arkadasinizi kimseyi bu duruma dusurmesin allah. Disariya yansitmadigimiz o kadar cok derdimiz sirrimiz vardir ki bilemeyiz. Siz kendinizi suclamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?