sana ufak gelen bana ağır gelebiliyor allah kimseyi ağır yükle sınamasın.kimse kolay kolay intiharın eşiğine gelmez. bazı arkadaşlar yakın arkadaşıysanız derdini nasıl bilmezsiniz demiş ama intihar öyle bir olay ki intihar geni diye birşey var, yani çok çok büyük sıkıntılar olması şart değil intihar etmek için.
maalesef hayat dolu bir kızdı oda herkes dışarıya gezmeye cıkıyor ölmeden önce bi de temizlik yapıyor eve bir gelip bakıyorlar kendini öldürmüş.İş arkadaşımın ablası çocuğuyla salonda oynarken birden camı açıp aşağı atlamış. Çocuğu anlatmış.Çok ağır depresyonlar geçirmiş zamanında dediklerine göre. Çok da dindar bir insandı.
Kimse anlam veremedi hiç bir yakını. Yani dost değil canın kardeşiniz bile olsa bazen bilemezsiniz.
amin canım çok sağolasınAllah rahmet eylesin
bi de beni düşün paramparçayım 1000 parça oldum resmen intihar oldugu kesin.canım çok üzüldüm,ama emınmısınız intihar olduğuna,hayat dolu bırı dıyrosun,temızlık bıle yapmış,inanmak istemıyorumıntıhar ettiğinie,nurlar içinde yatsın
sevgilinsinden ayrılmış evlilik hayalleri suya düşmüş abisi ona el kaldımış iş yerinde rezalet çıkarmış utancından işi bırakmış zaten depresyona da girmişti offf diyip duruyordu ama bunu hiç beklemezdim .Ne derdi vardı kim bilir
sevgilinsinden ayrılmış evlilik hayalleri suya düşmüş abisi ona el kaldımış iş yerinde rezalet çıkarmış utancından işi bırakmış zaten depresyona da girmişti offf diyip duruyordu ama bunu hiç beklemezdim .
insanların en iç dünyasına giremiyoruz bazen maalesef.bazen çözümsüz sorunlar olabiliyor kendimizi yapayanlız hissetiğimiz zamanlar...allah herkese dertsiz bir hayat nasip etsin.Ne kadar tuhaf insanlar var ya!
Burada bir insan çok sevdiği, değer verdiği birisini kaybetmiş. Bir kısım üye suçlarcasına dost değilmişsiniz demiş. Herkes herşeyini b.kunu çıkarırcasına yaşamaz arkadaşlar.
Benimde çok sevdiğim arkadaşlarım, dostlarım var ama her şeyimi bilmezler. Hele ki ben, ölüme götürecek bir durumla karşı karşıya kalsaydım onu hiç bilmezlerdi. Anlatmazdım. Benim çözemediğim bir meseleyi bir başkası nasıl çözebilir ki?
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum ki ben...
sizde sağolun canım.Başınız sağolsun...
Dostum dediğiniz kişinin derdini bilmemeniz enteresan. Başınız sağolsun
sırlarıyla gitti canım cok şey vardı kafasına taktıgı ama depresyondaydı bence makyaj yapmıyor gezmek istemiyordu son zamanlarda.Bunlar intihar sebebi olur mu ya . .
Sevgilisinden ayrıldı diyorsun. .
Allah rahmet eylesin. .
teşekkür ederim kardeşim.Konu sahibinin acisi daha bu kadar tazeyken oldu mi simdi bu sozunuz? Az empati yahu...
Başınız sağ olsun.
sırlarıyla gitti canım cok şey vardı kafasına taktıgı ama depresyondaydı bence makyaj yapmıyor gezmek istemiyordu son zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?