• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

bişey etmicem kız merak ettim aklıma geldi neydi ne yazıyodu diye ondan sordummm

valla bişey etmicem =))
latincedir.yeni mezun olmuş avukatlara verilen bir nasihattir.ama ben bunu kendime o kadar uygun buldum ki:9:
bi gafletle atılan adım bende utanmakla sonuçlanıyor,ya da rezil olmakla!:60:

iyiyim kızlar flockem ben burdayım ama seni göremiom:23: göğüs küçültme ameliyatlarına bakıyordum inceliyordum istiyorum küçültmek ama endişelerim var:25: ağrı yapıyor artık sırtım 70 göğüsüm 95 dusunun artık:43:
okullar kapandı ya,ona göre herşeyin saati kaydı bizde...bu yüsden çok giremiyom eskisi gibi.
göğüs küçültme amelyatı hakkında çok bişey bilmem gari ama kulaktan dolma bilgiyle çok uzun süren bi işlem olmadığını biliyom...

iyiyim kızlar flockem ben burdayım ama seni göremiom:23: göğüs küçültme ameliyatlarına bakıyordum inceliyordum istiyorum küçültmek ama endişelerim var:25: ağrı yapıyor artık sırtım 70 göğüsüm 95 dusunun artık:43:

ben küçük göğüslü olmaktan yakınayım sen büyük

allahn verdiği herşeye şükür ne ameliyatı yaaa

okullar kapandı ya,ona göre herşeyin saati kaydı bizde...bu yüsden çok giremiyom eskisi gibi.
göğüs küçültme amelyatı hakkında çok bişey bilmem gari ama kulaktan dolma bilgiyle çok uzun süren bi işlem olmadığını biliyom...

doğru flockem haklısın. ben de arastırıyorum şimdi tek endişem ilerde çocugun oldugunda süt kanallarına zarar gelirse emziremiyor olusunmus. dikkat ediyormus doktorlar ama yine endişe yaratıyor. yazın çok zor oluyor bu durum istediğimi giyemiyorum sırtım ve omzum ağrıyor:59:

ben küçük göğüslü olmaktan yakınayım sen büyük

allahn verdiği herşeye şükür ne ameliyatı yaaa
ööle deme gulüm,çitten sırt ağırılarına ve hatta duruşunun eğiriliğine neden oluyo bu....sağlık problemi hakketten,hatta kambura bilem neden oluyo...

doğru flockem haklısın. ben de arastırıyorum şimdi tek endişem ilerde çocugun oldugunda süt kanallarına zarar gelirse emziremiyor olusunmus. dikkat ediyormus doktorlar ama yine endişe yaratıyor. yazın çok zor oluyor bu durum istediğimi giyemiyorum sırtım ve omzum ağrıyor:59:
tuğçem fikir edin ama bence yaptırma....çocuğun olduğu zaman gider yaptırırsın.hamileyken tekrar büyüme ihtimali de var çünkü...bir de nolursa olsun o riski hep göz önünde bulundur bence.

tuğçem fikir edin ama bence yaptırma....çocuğun olduğu zaman gider yaptırırsın.hamileyken tekrar büyüme ihtimali de var çünkü...bir de nolursa olsun o riski hep göz önünde bulundur bence.

zaten hep onu düşündüğüm için olmadım bu zamana kadar. bakıyorum biraz arastırıyorum bakalım zaten Allaah korusun bunun yüzünden ilerde emziremezsem vicdan azabı yaparım kendime:59:

Back
X