- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
kızlar çok canım sıkılıyor ya eşim memlekete gitti anası kolunu kırmış bir hafta yok pufff
alalım kıyafetlerimiz pjamalrımızı 1 hafta bütün kızlar sende kalalım olur muuuu
maksat canın sıkılmasın
enemm biz gelelim hayatcımın dediği gibi kek börek çörek yaparız yeriz,film izler kız kıza dedikodu yaparız eğlenceli olur:119::119::119:
olur gelin hergün pijama partisi yaparız süper valla
dedikodunun belini kırarız ohhh kekler senden two
sağol hayatım
Geçmiş olsun tuğcem...
Kandiliniz kutlu olsun bayanlar. Allah dualarınızı kabul etsin...
saol çitlenbiğimmnasılsın hayatım
saol hayatım iyiyim aslında ama bir miskinlik bir ağırlık var üzerim de ...
Bayanlar aklıma takıldı size birşey sorucam...
Dün bir yere gittim 2 kere aynı yerden geçtim.. İlkinde farkettim bir kadın vardı öğlen saati hiç beklenmeyecek bir yerde durmuş elinde sadece cüzdan garip görünüşlü bir kadın saadece duruyor...
Ben yaklaşık 2 saat önce ordan geçtim kadın dikkatimi çekti afadersiniz ama sankim o biçim bir kdaın gibiydi... bir de geçtiğim sadece dolmuş bekleme yeri.. kadın sadece bekliyor...of ya çok canım sıkıldı.... gündüz vakti okul bahçesi önünde gençlerin rahatlıkla geçebileci bir yerde öyle tuaf bir kadın görmekten hiç hoşlanmadım...
birde şu olaya çözüm bulsalar yerde kadın isimleri ve telefon numaraları ... çok pis birşey ... oh oh dünya ne kadar çirkinleşti...
sorum şuydu ben mi yanlış düşünüyorum... siz olsanız aynı şeyi düşünürmüydünüz...akrabamda o bölgeye yakın oturuyor... yakın bir yerden şikayetçiler... düşünsenize yakınızda sizi rahatsız eden ... bir ev ...çözüm bulunamıyor...taşınamıyorsunuz da...of of akrabam bazı olaylara şahit olmuş polise şikayet etmiş... kapatma olayları felan...
ahhh çitlenbiğim bazen çocuklarımın büyümesini heç istemiyorum şimdi onları bir nebzede olsun koruyabiliyorum ama ya büyüyünce r???
rabbime emanetiz her zaman ama annelik işte endişe etmemek mümkün değil... keşke elimden gelse o tür evleri toptan kaldırabilsem bide onlara bazı aklı evveller beden işçisi demiyolarmı fıttırıyorum nasıl bir dünya nasıl bir toplum olduk böle biz korkuyorum.. allah akıl fikir versin ne diyelim be gülümmm
Bayanlar aklıma takıldı size birşey sorucam...
Dün bir yere gittim 2 kere aynı yerden geçtim.. İlkinde farkettim bir kadın vardı öğlen saati hiç beklenmeyecek bir yerde durmuş elinde sadece cüzdan garip görünüşlü bir kadın saadece duruyor...arada yürüyor ... duvar dibine oturuyor tekrar...
Ben yaklaşık 2 saat önce ordan geçtim kadın dikkatimi çekti afadersiniz ama sankim o biçim bir kdaın gibiydi... bir de geçtiğim sadece dolmuş bekleme yeri.. kadın sadece bekliyor...of ya çok canım sıkıldı.... gündüz vakti okul bahçesi önünde gençlerin rahatlıkla geçebileci bir yerde öyle tuaf bir kadın görmekten hiç hoşlanmadım...
birde şu olaya çözüm bulsalar yerde kadın isimleri ve telefon numaraları ... çok pis birşey ... oh oh dünya ne kadar çirkinleşti...
sorum şuydu ben mi yanlış düşünüyorum... siz olsanız aynı şeyi düşünürmüydünüz...akrabamda o bölgeye yakın oturuyor... yakın bir yerden şikayetçiler... düşünsenize yakınızda sizi rahatsız eden ... bir ev ...çözüm bulunamıyor...taşınamıyorsunuz da...of of akrabam bazı olaylara şahit olmuş polise şikayet etmiş... kapatma olayları felan...
acil şifalar dilerim kayınvalidene mandalina nasıl olmuşki acaba...eşimde evde olmadığında bende sıkılırım haklısın canım...kızlar çok canım sıkılıyor ya eşim memlekete gitti anası kolunu kırmış bir hafta yok pufff
aynen valla hayatım... toplum iyice bozulmuş... bizim şehrimiz zamanında tutucu bir şehirde halen öyle bilinir. ona rağmen öyle iğrençlikler duydum ki...
Allah neslimizi şu toplumun kötülklerinden uzak tutmak nasip etsin... şimdiden dua ediyorum.. sırf bu yüzden kendim gibi bir eş istiyroum... inşallah eşimde benim gibi olur...
hüremim ne yapılabilirki biz kavacıkta oturuyorduk ailemle evlenmeden önce okula gidip gelirken görürdüm dediğin gibi kadınlar otostop çekiyorlardı..şikayet etsen bile önlem alınmıyormuş mandalinanın dediğine göre suç üstü olması gerekiyormuş o zaman senin akrabanın işi zor canım..Bayanlar aklıma takıldı size birşey sorucam...
Dün bir yere gittim 2 kere aynı yerden geçtim.. İlkinde farkettim bir kadın vardı öğlen saati hiç beklenmeyecek bir yerde durmuş elinde sadece cüzdan garip görünüşlü bir kadın saadece duruyor...arada yürüyor ... duvar dibine oturuyor tekrar...
acil şifalar dilerim kayınvalidene mandalina nasıl olmuşki acaba...eşimde evde olmadığında bende sıkılırım haklısın canım...
bu arada flockem banlanmış geneacep bu defa kaç gün yok zati şunun şurasında sayılı günümüz kaldıydı onuda banlı geçirecez herhalde. offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?