Ölümüne Geyik Topiği :-))

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

CANIMMMM

allah hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun inşallah

inşallahhhhhh canımmm Rabbim sağlıklı hayırlı bi bebiş nasip eder inşallah heleki temmuzda nasip ederse çok güzel olur ya evlilik yıldönümümüzde o haberi o kadar vermek isterimkii ama tabi nasipp hayırlısı:97:bugün dualarınızda banada yer verin kardeşlerim:97:

aminn pariscim inşallah gelir minik bebiş ben de üşüttüm aliba kızlar karnım burkuyor resmen ağrımaktan midem çok bulanıyor kafamı kaldıramıyorum aksam 7ye kdr mahvoldum sanırsam

aminn pariscim inşallah gelir minik bebiş ben de üşüttüm aliba kızlar karnım burkuyor resmen ağrımaktan midem çok bulanıyor kafamı kaldıramıyorum aksam 7ye kdr mahvoldum sanırsam

Amin bitanem
dikat et canım ben hala çorapla hırkayla falan dolanıyorum hala serin sizin oralar nasıl sandalet falanmı giydin ayaklarını üşüttün heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…