Ölümüne Geyik Topiği :-))

yine sinirlendim geldim yapmıyorum bütçe filan nasıl iş bu ya işçi düşmanı yine işçi sekreter kendini oranın sahibi sanıyor firmaya bağlı işçilerin haklarını kırpıp duruyor tutturabildiğine yaptırıyor bütün dalavere aslında kadrosu işçi olan sekreterin başının altından çıkıyor genel müdürüde yönetiyor emmeeee karşılarına ben çıkarsam böyle geri adın atarlar illa çirkef olacan bunlara

tam anlamadım ben mandalinam açıklar mısın azcık durumu

tam anlamadım ben mandalinam açıklar mısın azcık durumu

boşver two cum sende siniri bozma şimdi o an sinirlendim odada kimse yoktu anlatıp rahatlayacak yazdım buraya rahatladım kıskanç insanlar kendilerini olduklarından fazla gören yükseklerde gören insanlar bunlara sinir oluyorum valla oda aynı toprağa girecek bende aynı toprağa gircem aşağıladığı işçilerde aynı toprağa gircek neyini yüksek görüyor onuda anlamadım

kızın biri konu açmış sabah çamaşırında bir iki damla kan görmüş kızlık zarımmı bozuldu diye soruyo:44:

yok bildiğin sivilce işte ya yüzümün bebek gibi pürüzsüz olmasını istiyorum ama olmuyoooo
hayatçım benim cildimde karma ve sivilcelenmeye müsait yağlı az yememiz gerekiyo birde sabah akşam yıkıycaz likid şeylerle yüz yıkama jelleri işte...sabun dove bile kullanmıycaz çünki sabun kalıntı bırakıyo....

yıkayınca sivilce karşıtı nemlendirici kullanıcaz...ben 15 yıldan fazla böyleyim lisade sivilcelenmişti cildim..dr ilaçta vermişti o zaman sebamedde...

yıkayınca sivilce karşıtı nemlendirici kullanıcaz...ben 15 yıldan fazla böyleyim lisade sivilcelenmişti cildim..dr ilaçta vermişti o zaman sebamedde...

nıvea nın yüz yıka jeliyle tıniğini kullanıyorum mükemmel bişey güzel temizliyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…