değiştiriyorum bayanlar sonra tekrar koyarım:d
yine sinirlendim geldim yapmıyorum bütçe filan nasıl iş bu ya işçi düşmanı yine işçi sekreter kendini oranın sahibi sanıyor firmaya bağlı işçilerin haklarını kırpıp duruyor tutturabildiğine yaptırıyor bütün dalavere aslında kadrosu işçi olan sekreterin başının altından çıkıyor genel müdürüde yönetiyor emmeeee karşılarına ben çıkarsam böyle geri adın atarlar illa çirkef olacan bunlara
tam anlamadım ben mandalinam açıklar mısın azcık durumu
:82:QUOTE=cryptic;19912893]günaydın kızlar...
alercikmi acaba yada isilik gibi bir şeymi isilik sıcaktan oluyor sanırım oğlumdada oluyo sıcaklarda...yüzümün heryerinde küçük küçük sivilceler çıktı
imdaaatttttttttt
alercikmi acaba yada isilik gibi bir şeymi isilik sıcaktan oluyor sanırım oğlumdada oluyo sıcaklarda...
hayatçım benim cildimde karma ve sivilcelenmeye müsait yağlı az yememiz gerekiyo birde sabah akşam yıkıycaz likid şeylerle yüz yıkama jelleri işte...sabun dove bile kullanmıycaz çünki sabun kalıntı bırakıyo....yok bildiğin sivilce işte ya yüzümün bebek gibi pürüzsüz olmasını istiyorum ama olmuyoooo
hayatçım benim cildimde karma ve sivilcelenmeye müsait yağlı az yememiz gerekiyo birde sabah akşam yıkıycaz likid şeylerle yüz yıkama jelleri işte...sabun dove bile kullanmıycaz çünki sabun kalıntı bırakıyo....
yıkayınca sivilce karşıtı nemlendirici kullanıcaz...ben 15 yıldan fazla böyleyim lisade sivilcelenmişti cildim..dr ilaçta vermişti o zaman sebamedde...
canım nemlendiricin hangisi...nıvea nın yüz yıka jeliyle tıniğini kullanıyorum mükemmel bişey güzel temizliyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?