Ölümüne Geyik Topiği :-))

neden gidemiyorsun kepelek

yok tatil var iş var çalışmak ben olmak amele

çünkü oğlanı yaz okuluna yazdırdım oda ağustosta bitecek eee malum ramazan gelmiş olacak inş.. öle işte.... kaçarsak hafta sonu 1-2 günlüğüne...

kepelek sultan oradamısınız gittinizmi in mi cin mi oldunuz yine yanlızmı kaldım

baktım siz gelmiyosunuzz bende kendimi ev işlerine verdim cam sildim az sonrada yerleri silip toz alcamm... süüpppppüüürrrrrr kelebek süüüpppüüürrrrr...

benim eşimde keçiboynuzu getirmiş seviyorum diye yanlış anlamayın

ahhhaaaa ben anladııımmmmm hem zati bulmuş senin gibi hatunu

hımmm boşver kepelek bende denize gitmiyorum hemde yıllardır hiçde aramıyorum aman gidebilseydim dediğim yok
tatil demek vurup kafay yamak dinlenmek tembellik etmek sınırsızcaa

ellerine sağlık kolay gelsin bizede gelsene anam taşıncam diye el attığım yok fare düşse toz bulutunun içinde kaybolur belkide düşmüştür bilemiyorum

yok kız vallaa sevdiğimden

ahh mandişim o yönden bakarsan biz tatilde de iş yapıyoruzzz vurup kafayı yatmak sınırsız tembellik ahhh kulağa ne hoş geloorr kuuuzzuummm ama iki çocukla zor walla rabbim sağlık ve ömür versinde onlar büyüyünce yaparız belki o dediklerini...

gelirim ama yeni evine yeni evi temizlemek daha zevkli olurr

ii ii hade öle olsun bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…